Navigatie

Beoordelingen Expert Wageningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wageningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wageningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.4

Goed advies, en duidelijke uitleg over het gebruik van de bijbehorende app.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (947)

  • Beoordeling: 8.4

    Goed advies, en duidelijke uitleg over het gebruik van de bijbehorende app.
    Geschreven door Klant uit amerongen op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede services en afhandeling bij gebreken. Vriendelijk personeel. Geven goede voorlichting en nemen de tijd ervoor, zodat je bij de juiste keuze komt.
    Geschreven door Klant uit renkum op 26-05-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Monteur heeft goed werk verricht.Jammer dat ruit van magnetron flink bekrast is.Hier wordt voor gezorgd.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 26-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit wageningen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    vriendelijke en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit wageningen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.8

    bij de aanschaf van de soundbar kreeg ik deskundig advies.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 17-05-2021
  • Beoordeling: 5.2

    Tijdens de inmeetservice is alles opgemeten en uitgetekend, deze informatie is vervolgens doorgegeven aan de winkel, daar had ik keuze uit 1 oven, dan ga ik er van uit, dat deze oven dan wel past op de plek waar de oude oven stond, maar toen deze nieuwe oven gebracht werd, past deze niet op de plek, waar de oude oven stond, dat vind ik jammer, want als ik dat had geweten, had ik een andere keuze gemaakt.
    Geschreven door Klant De Graag uit bennekom op 15-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Ik koop er al jaren alles waar een stekker aan zit ! Mijn laatste product is een airco en die heb ik nog niet geplaatst.
    Geschreven door Klant Wouters uit wageningen op 14-05-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Heb ik aan het begin al gedaan!!
    Geschreven door Klant Hoogeveen uit barneveld op 13-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    De medewerkers van Expert geven u een goed advies
    Geschreven door Klant Total Text uit ede op 11-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Tot grote tevredenheid bij Expert Wageningen een Miele stofzuiger gekocht. Prettige en deskundige advisering en bezorging!
    Geschreven door Klant uit wageningen op 08-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Aangezien het telefonisch bestelde product een zeer lange levertijd bleek te hebben is het elders bij een collega Expert ingekocht . Alles in overleg met ons. Prima.
    Geschreven door Klant uit renkum op 06-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    goed bedrijf om nieuwe apparatuur te kopen
    Geschreven door Klant uit rhenen op 06-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    ben zeer tevreden over de service en product , vriendelijke bediening
    Geschreven door Klant Schrijver uit sittard op 03-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Altijd vriendelijke verkopers met een deskundig oordeel. Een hele prettige winkel om je producten te vinden.
    Geschreven door Klant uit elst ut op 02-05-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Het advies van de Expert-medewerker was uitstekend: luisterde goed, dacht mee en raadde een uitstekend passend product aan qua wensen.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 26-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Vakkundig, sevice, plaatsing
    Geschreven door Klant Van Basten uit rhenen op 15-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij worden altijd correct geholpen door de div. deskundige verkopers.
    Geschreven door Klant Veraa uit bennekom op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Klantvriendelijk bediening en een goed advies prima
    Geschreven door Klant Gijsbertsen uit wageningen op 15-04-2021
  • Beoordeling: 7.4

    alles naar wens gegaan.
    Geschreven door Klant Welgraven uit wageningen op 13-04-2021
  • Beoordeling: 1.0

    Slechte service bij problemen; garantie is niet wat het lijkt.
    Geschreven door Klant uit heteren op 12-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed
    Geschreven door Klant De Boer uit bennekom op 02-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Niets aan te merken
    Geschreven door Klant Meulendijks uit asten op 30-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Kwaliteit alom en goede prijs/prestatie-verhouding!
    Geschreven door Klant uit wageningen op 29-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede producten en bekwame medewerkers
    Geschreven door Klant Leimena uit wageningen op 22-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    klant vriendelijk personeel en je wordt er goed geholpen.
    Geschreven door Klant Van Amersfoort uit wageningen op 21-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer tevreden en ondanks 30min winkelen heel goed geholpen en te woord gestaan. Bezorging ook zeer tevreden over ging netjes en snel. Zeker een aanrader expert wageningen!
    Geschreven door Klant Brugman uit renkum op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Vriendelijk naar de klanten kan stukken beter.
    Geschreven door Klant uit ede op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Zeker in deze Corona tijd was een prettige ervaring bij Expert zoals het personeel ons terwille was! Bedankt.
    Geschreven door Klant Stijns uit wageningen op 17-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    ..
    Geschreven door Klant uit veenendaal op 16-03-2021