Navigatie

Beoordelingen Expert Zelhem

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zelhem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zelhem. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Vinkenborg 9.5

Ook in Coronatijd een prima winkel met superservice.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (150)

  • Beoordeling: 9.5

    Ook in Coronatijd een prima winkel met superservice.
    Geschreven door Klant Vinkenborg uit doetinchem op 03-03-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Over het algemeen ben ik tevreden, maar wanneer een provider mij aan me lot over laat, waarmee ik niet geholpen ben dan wordt het wel lastig om een aansluiting weer goed te krijgen zoals nu dat de radio uit de lucht is gehaald?
    Geschreven door Klant Verburgt uit hummelo op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    X
    Geschreven door Klant Ton uit doetinchem op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Snel en goed geholpen.Alles op tijd geleverd en geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Lichtenberg uit hengelo (gld) op 18-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel !!
    Geschreven door Klant Peppelman uit zelhem op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Snel en goed geholpen via de telefoon ivm aankoop nieuwe stofzuiger. Prima geadviseerd omtrent een gelijkwaardige stofzuiger dan die we hadden. Met een half uur al netjes bezorg door Expert Zelhem!
    Geschreven door Klant Vossers uit halle op 08-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Expert is een goede winkel en leverancier.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant Wessel uit doetinchem op 26-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne winkel, in de buurt. Heel goede service!
    Geschreven door Klant uit halle op 22-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Om 13.00 uur een Bluetooth speaker besteld, 2 uurtjes later bezorgd! 2 dagen later weer besteld, weer na 2 uurtjes geleverd!! Hulde
    Geschreven door Klant Overkamp uit doetinchem op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ben goed geholpen en goed advies. Super.
    Geschreven door Klant Freriks uit doetinchem op 16-01-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Ga zo dooor
    Geschreven door Klant uit zelhem op 15-01-2021
  • Beoordeling: 8.8

    klantvriendelijk personeel artikel werd op afgesproken tijdstip bezorgd ik zou expert zelhem bij iedereen aanbevelen
    Geschreven door Klant uit zelhem op 13-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Na telefonische uitleg/overleg hebben we een perfect radiootje gekocht en snel geleverd gekregen. Wij zijn altijd zeer tevreden over onze aankopen bij Expert.
    Geschreven door Klant Oldenhave uit zelhem op 11-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Serieus bedrijf en verkopen geen praatjes !
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 08-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Koop nu al zeer veel jaren bij expert Zelhem. Altijd met volle tevredenheid. Natuurlijk zijn ze Sons iets duurder, maar daar staat de uitstekende service en expertise tegenover. En dat is heel belangrijk.
    Geschreven door Klant Crijnen uit kilder op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Persoonlijke aandacht, klaar staan bij problemen en een snelle service. Ik vind het bij Expert
    Geschreven door Klant uit doetinchem (dichteren) op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goed en eerlijk advies met als resultaat nooit spijt van de aankoop.
    Geschreven door Klant uit zelhem op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Tv bezorgd, geïnstalleerd en afgesteld. Ideaal. Voor die paar tientjes ga je zelf niet zitten modderen.
    Geschreven door Klant Kranenburg uit halle op 30-12-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Had tablet besteld werd binnen 2 uur aan huis bezorgd Klasse service.
    Geschreven door Klant Hajee uit doetinchem op 24-12-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Prima prijs/ kwaliteit verhouding en vlotte bezorging.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 23-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service!
    Geschreven door Klant Wupping uit lichtenvoorde op 23-12-2020
  • Beoordeling: 6.1

    Zeer slecht werkende machine
    Geschreven door Klant Bon Vivant uit zelhem op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    telefonische bestelling, prettig geholpen en razendsnelle bezorging
    Geschreven door Klant Smeman uit doetinchem op 21-12-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Prima zaak met goede service. Hier kom je terug !
    Geschreven door Klant Schepers uit zelhem op 16-12-2020
  • Beoordeling: 4.5

    Bij vragen over koelkast altijd aangeven waar deze moet staan i.v.m. temperatuut klasse. In schuur werkt een s klasse niet onder de 10 graden, niet verteld en nergens terug te lezen als in dr handleiding.
    Geschreven door Klant Nijhof uit zutphen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel.
    Geschreven door Klant Geikens uit varsseveld op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.1

    We hebben goede ervaring met Expert.
    Geschreven door Klant uit zelhem op 26-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel met goed advies en kunde
    Geschreven door Klant uit zelhem op 16-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Vakbekwaam en vriendelijke verkoper Wij misten alleen de achterhoekse koffie
    Geschreven door Klant Gerritsen uit doetinchem op 04-11-2020