Navigatie

Beoordelingen Expert Zelhem

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zelhem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zelhem. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Vinkenborg 8.0

Expert biedt de beste combinatie vakkennis, service en prijs.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (150)

  • Beoordeling: 8.0

    Expert biedt de beste combinatie vakkennis, service en prijs.
    Geschreven door Klant Vinkenborg uit doetinchem op 12-07-2017
  • Beoordeling: 7.7

    het is heel goed
    Geschreven door Klant Stroet uit zelhem op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service, snelle levering en een goede prijs. Verkoper was vriendelijk en meedenkend.
    Geschreven door Klant Schouten uit zelhem op 14-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Heb meerdere aankopen gedaan bij Expert de laatste jaren en altijd 100 % tevreden . Ik kan het iedereen aanbevelen !
    Geschreven door Klant Mellendijk uit doetinchem op 06-05-2017
  • Beoordeling: 5.8

    Niet online bestellen. Mogelijk niet voorradig, zeer lange levertijd.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 09-03-2017
  • Beoordeling: 8.2

    In de winkel zijn we goed geholpen door advies te geven, savonds thuis hebben we de wasmachine besteld en we hadden rekening gehouden met 4 werkdagen. Uiteindelijk kwam Expert het al kosteloos bezorgen binnen 3 werkdagen!
    Geschreven door Klant Steentjes uit zelhem op 24-02-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Het is prettig dat bij de aanschaf van dure producten je weet dat zij een uitstekende service hebben.
    Geschreven door Klant uit zelhem op 29-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Snel geholpen en goed advies toen was de keus niet moeilijk meer goed personeel
    Geschreven door Klant Zeevalkink uit halle op 27-01-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Expert Zelhem is een prima no nonsens winkel met deskundig personeel en een optimaal productenpakket.
    Geschreven door Klant uit zelhem op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Prettige winkel met deskundig personeel, producten worden tegen een scherpe prijs aangeboden.
    Geschreven door Klant Eliezen uit dieren op 09-01-2017
  • Beoordeling: 7.7

    De website is o.k. en de mogelijkheid het bestelde ter plaatse af te halen is prettig om eventueel toelichting te krijgen.
    Geschreven door Klant uit zelhem op 30-12-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Uw bedrijf maakt een goede indruk met goede service.
    Geschreven door Klant uit zelhem op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Na een hoop ellende bij een online aankoop, waar bij ik het product retour heb kunnen sturen en ook de betaling geretourneerd is, heb ik contact opgenomen met Expert Zelhem om dit product, dat niet direct in hun assortiment stond, via hun te kunnen bestellen en te installeren na thuisbezorging. Dit is prima verlopen en het product mag dan wel iets duurder zijn, de service is fantastisch. Daar ben ik heel blij mee!
    Geschreven door Klant Helfferich uit doetinchem op 22-11-2016
  • Beoordeling: 9.6

    prima winkel ,net personeel en kundig
    Geschreven door Klant uit zelhem op 01-11-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Als 60+ers zeer goed geholpen en voorgelicht in deze digitale wereld. Ook het installeren is een compliment waard. Wij betalen graag iets meer om deze service te krijgen.!
    Geschreven door Klant Kemperman uit wehl op 27-10-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Voor deskundigheid, goede service en klantvriendelijkheid moet je bij expert zijn.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 20-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    erikkleinpaste
    Geschreven door Klant Kleinpaste uit zelhem op 14-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb binnen een jaar verschillende aankopen gedaan bij Expert in Zelhem. Hierbij ben ik altijd vriendelijk en deskundig geholpen . Keurig alles aangesloten voorzover van toepassing . Dus mijn volgende aankoop , wat het ook mag zijn , word Expert !!
    Geschreven door Klant Mellendijk uit doetinchem op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Expert: snelle service!! vriendelijke bezorger.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 26-08-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Makkelijk online te bestellen. Diverse mogelijkheden met betrekking tot bezorgen of ophalen van de bestelling. Kortom een echte aanrader!
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 24-08-2016
  • Beoordeling: 7.7

    De service en persoonlijke aandacht door Expert geven bij ons de doorslag.
    Geschreven door Klant Vinkenborg uit doetinchem op 24-08-2016
  • Beoordeling: 8.1

    betrouwbare zaak, waar vind je dat nog in deze tijd.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 17-08-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Had een nieuwe stofzuiger nodig, maar er is zoveel keus dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig konden ze bij de Expertwinkel hier in het dorp in een paar minuten uitleggen wat de voors en tegens van de diverse modellen waren en welke de meeste waar voor je geld leverde. Ideaal, zo!
    Geschreven door Dhr Van den Boom uit zelhem op 08-08-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Aardig en vriendelijk personeel, goed overleg....prima bezorging aan huis!
    Geschreven door Klant uit hengelo op 03-08-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Bij een gekochte mixer bleken twee verschillende deeghaken te zitten. ik woon niet de plaats waar de winkel zich bevindt. Dit was geen probleem want de medewerker van de winkel kwam het artikel aan huis omruilen. Een prima service dus waar je bij problemen op kan terugvallen
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 21-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Makkelijk te bestellen/betalen en een supersnelle levering door het dichtstbijzijnde filiaal!!
    Geschreven door Klant uit lichtenvoorde op 15-07-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Wat expert U bied vind je bij een ander niet
    Geschreven door Klant Zeevalkink uit halle op 30-06-2016
  • Beoordeling: 9.1

    prima website. producten duidelijker omschrijving. goede bezorgservice.
    Geschreven door Klant Versteege uit doetinchem op 30-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Topservice!
    Geschreven door Klant uit hengelo op 22-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Nadat wij onlangs al een Siemens vriezer,wasmachine en droger bij Expert hadden gekocht wilden wij ook graag een Siemens koffie volautomaat . Het type van onze keuze zat echter niet in het standaard assortiment, maar Expert Zelhem bleek hem toch te kunnen leveren . en dat binnen 3 werkdagen en dat ook nog eens tegen een super scherpe prijs ! Verder zoeken op internet of bij grootwinkelbedrijven was niet voordeliger . Chapeau !
    Geschreven door Klant Schepers uit zelhem op 08-06-2016