Navigatie

Beoordelingen Expert Zuidzande

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zuidzande die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zuidzande. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Matthijs 9.5

wij zijn zeer tevreden over de aankopen bij expert wordt er goed en snel geholpen er wordt meegedacht met de wensen van de klant en indien er problemen zijn met een artikel i.v.m een mogelijke productie fout doen ze er alles aan om dit op te lossen dit integenstelling tot de grotere media winkels , ook worden er regelmatig mooie aanbiedingen gegeven wij raden mensen aan als ze twijfelen over een aankoop van een bepaald artiekel om eens binnen te stappen bij de expert .

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (133)

  • Beoordeling: 9.5

    wij zijn zeer tevreden over de aankopen bij expert wordt er goed en snel geholpen er wordt meegedacht met de wensen van de klant en indien er problemen zijn met een artikel i.v.m een mogelijke productie fout doen ze er alles aan om dit op te lossen dit integenstelling tot de grotere media winkels , ook worden er regelmatig mooie aanbiedingen gegeven wij raden mensen aan als ze twijfelen over een aankoop van een bepaald artiekel om eens binnen te stappen bij de expert .
    Geschreven door Klant Matthijs uit oostburg op 27-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service, veel keuze.
    Geschreven door Klant uit zuidzande op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    zeer correct en goede service
    Geschreven door Klant uit sluis op 24-10-2017
  • Beoordeling: 3.8

    Tot nu toe kan ik Expert echter niet aanbevelen. Een kabel aan mij verkopen aan het dubbele van de prijs, terwijl ik een collega in nood was vind ik niet kunnen. Uiteraard moet iedereen wel even winst maken, maar geen 200%. Dit hebben ze mij wel \"gelapt\". Jammer.
    Geschreven door Klant uit breskens op 18-10-2017
  • Beoordeling: 9.4

    TV mooi helder beeld. Geluid van TV èn TV-radio zeer helder en aangenaam om naar te luisteren. Aanbevelenswaard.
    Geschreven door Klant Moerman uit sluis op 13-09-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit oostburg op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.5

    alles volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Prima !
    Geschreven door Klant Mulken uit groede op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.2

    nvt
    Geschreven door Klant uit almere op 12-07-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Top service en vriendelijke monteurs bij de aflevering
    Geschreven door Klant uit vosselaar op 29-06-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Fijn en vakkundig geholpen bij de aankoop van een nieuwe vaatwasmachine.
    Geschreven door Klant Adams uit breskens op 15-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Super in orde Marijke
    Geschreven door Klant uit cadzand op 14-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundige, eerlijke informatie en goede service
    Geschreven door Klant Lootens uit breskens op 06-04-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Voor ons een positieve ervaring.
    Geschreven door Klant op 15-03-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Geen behoefte, ik loop liever naar een winkel
    Geschreven door Klant uit nieuwvliet op 08-03-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service en bestelling zelf gebracht !!!
    Geschreven door Klant uit breskens op 08-03-2017
  • Beoordeling: 7.2

    mooi beeld
    Geschreven door Klant uit aardenburg op 13-02-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen en advies gekregen
    Geschreven door Klant Le Brun uit cadzand op 11-02-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Expert Bakker in Zuidzande is een degelijk, klantvriendelijk bedrijf.
    Geschreven door Klant Horvers uit breskens op 08-02-2017
  • Beoordeling: 8.5

    goed gevoel bij overgehouden
    Geschreven door Klant uit oostburg op 29-01-2017
  • Beoordeling: 7.6

    als er iets kapot gaat komt expert kijken en zijn de voorrijdkosten niet zo groot
    Geschreven door Klant uit waterlandkerkje op 06-01-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service en een persoonlijk advies op maat. Winkel is in de buurt en makkelijk bereikbaar. De apparatuur staat ruim opgesteld en indien niet voorradig wil men het graag voor je bestellen zonder aankoopverplichting. Geen opdringerig personeel.
    Geschreven door Klant uit schoondijke op 05-01-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Expert staat voor goede voorlichting en prima service.
    Geschreven door Klant uit oostburg op 31-12-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Zie opmerking.
    Geschreven door Klant uit groede op 23-12-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Ben tevreden
    Geschreven door Klant uit oostburg op 14-12-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Prima geholpen en goede service!
    Geschreven door Klant Smits uit aardenburg op 14-12-2016
  • Beoordeling: 4.2

    zeer slechte ervaring met expert Zuidzande nadat het apparaat ondeugdelijk blijkt te zijn. Ze laten je dan in de kou staan. Ze zetten op hun site dat ze gratis bezorgen, maar als ze verplicht zijn om het kapotte apparaat terug te halen weigeren ze dat onder het mom van dat je net buiten hun zone woont. Maar op de site wordt nergens een zone aangegeven. Misleidende zaak!
    Geschreven door Klant uit heinkenszand op 16-11-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Sehr guter Service, freundliche und kompetente Monteure, termingerecht geliefert
    Geschreven door Klant Wimberger uit bergheim op 15-11-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Samsung ks 9000 65 inch gekocht Tv is super groot, ik waan mezelf in de cinema. Beeld is overdreven mooi.
    Geschreven door Klant uit westkapelle op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Vanwege de betrouwbare service: ik woon zelf in Noord Brabant en had voor mijn vakantiehuis in Zeeland een nieuwe oven nodig. Expert Zuidzande heeft alles zonder mijn aanwezigheid geregeld met de receptie van het park (opmeten, model-suggesties per mail en na mijn keuze en akkoord ook de plaatsing van de oven). Dat is waarom een fysieke winkel een meerwaarde biedt boven internetbedrijven. Door gebruik te maken van snelle communicatie via mail / telefoon en de plaatsing op deze manier hebben ze mij een hoop gedoe uit handen genomen.
    Geschreven door Klant uit hoofdplaat op 13-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Positief
    Geschreven door Klant uit eede op 14-09-2016