Navigatie

Beoordelingen Expert Zuidzande

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zuidzande die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zuidzande. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.7

Expert staat voor goede voorlichting en prima service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (262)

  • Beoordeling: 7.7

    Expert staat voor goede voorlichting en prima service.
    Geschreven door Klant uit oostburg op 31-12-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Zie opmerking.
    Geschreven door Klant uit groede op 23-12-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Ben tevreden
    Geschreven door Klant uit oostburg op 14-12-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Prima geholpen en goede service!
    Geschreven door Klant Smits uit aardenburg op 14-12-2016
  • Beoordeling: 4.2

    zeer slechte ervaring met expert Zuidzande nadat het apparaat ondeugdelijk blijkt te zijn. Ze laten je dan in de kou staan. Ze zetten op hun site dat ze gratis bezorgen, maar als ze verplicht zijn om het kapotte apparaat terug te halen weigeren ze dat onder het mom van dat je net buiten hun zone woont. Maar op de site wordt nergens een zone aangegeven. Misleidende zaak!
    Geschreven door Klant uit heinkenszand op 16-11-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Sehr guter Service, freundliche und kompetente Monteure, termingerecht geliefert
    Geschreven door Klant Wimberger uit bergheim op 15-11-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Samsung ks 9000 65 inch gekocht Tv is super groot, ik waan mezelf in de cinema. Beeld is overdreven mooi.
    Geschreven door Klant uit westkapelle op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Vanwege de betrouwbare service: ik woon zelf in Noord Brabant en had voor mijn vakantiehuis in Zeeland een nieuwe oven nodig. Expert Zuidzande heeft alles zonder mijn aanwezigheid geregeld met de receptie van het park (opmeten, model-suggesties per mail en na mijn keuze en akkoord ook de plaatsing van de oven). Dat is waarom een fysieke winkel een meerwaarde biedt boven internetbedrijven. Door gebruik te maken van snelle communicatie via mail / telefoon en de plaatsing op deze manier hebben ze mij een hoop gedoe uit handen genomen.
    Geschreven door Klant uit hoofdplaat op 13-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Positief
    Geschreven door Klant uit eede op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.9

    onze ervaring is heel goed er word meteen gereageerd
    Geschreven door Klant Van Boxtel uit breskens op 14-09-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Duidelijke uitleg bij de producten en genoeg keuze.
    Geschreven door Klant Goossens uit ijzendijke op 08-09-2016
  • Beoordeling: 8.6

    De eerste keer dat ik bij Expert langskom, maar direct een heel geode ervaring: deskundig advies, snelle levering, een vlotte communicatie, en een geode prijs. Iedereen tevreden dus!
    Geschreven door Klant De Coninck uit aalter op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.2

    ben met expert heel tevreden
    Geschreven door Klant uit breskens op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Deze winkel help je altijd ik ben de zoon van een Vader die 91 jaar is en ze helpen altijd mijn Vader als dit nodig is, en altijd binnen een dag.
    Geschreven door Klant Verstraete uit zoetermeer op 29-07-2016
  • Beoordeling: 9.0

    correcte prijs/kwaliteit goede service
    Geschreven door Klant uit breskens op 29-07-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne kleine dorpswinkel. Eigenaar is een fam bedrijf. Al jaren bekend hier in de regio.
    Geschreven door Klant uit groede op 21-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Wij kregen goed advies over aankoop nieuwe tv, prima aanbieding en een goede service.
    Geschreven door Klant uit yzendijke op 19-07-2016
  • Beoordeling: 8.2

    het product die ik gekocht heb beantwoord perfect aan mijn verwachtingen
    Geschreven door Klant Ryckaert uit hoofdplaat op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Goede levering, prijs is ok, dus we komen regelmatig terug bij Expert
    Geschreven door Klant Busch uit cadzand op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Installatieprocedure thuis was correct en heel duidelijk.
    Geschreven door Klant uit sluis op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Deskundig en vriendelijk personeel. Ongelofelijk goede service
    Geschreven door Klant Poel uit breda op 07-07-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Alles werd prima afgehandeld
    Geschreven door Klant Verbeke uit yzendijke op 30-06-2016