Navigatie

Beoordelingen Expert Zuidzande

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zuidzande die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zuidzande. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Boxtel 8.9

onze ervaring is heel goed er word meteen gereageerd

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (133)

  • Beoordeling: 8.9

    onze ervaring is heel goed er word meteen gereageerd
    Geschreven door Klant Van Boxtel uit breskens op 14-09-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Duidelijke uitleg bij de producten en genoeg keuze.
    Geschreven door Klant Goossens uit ijzendijke op 08-09-2016
  • Beoordeling: 8.6

    De eerste keer dat ik bij Expert langskom, maar direct een heel geode ervaring: deskundig advies, snelle levering, een vlotte communicatie, en een geode prijs. Iedereen tevreden dus!
    Geschreven door Klant De Coninck uit aalter op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.2

    ben met expert heel tevreden
    Geschreven door Klant uit breskens op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Deze winkel help je altijd ik ben de zoon van een Vader die 91 jaar is en ze helpen altijd mijn Vader als dit nodig is, en altijd binnen een dag.
    Geschreven door Klant Verstraete uit zoetermeer op 29-07-2016
  • Beoordeling: 9.0

    correcte prijs/kwaliteit goede service
    Geschreven door Klant uit breskens op 29-07-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne kleine dorpswinkel. Eigenaar is een fam bedrijf. Al jaren bekend hier in de regio.
    Geschreven door Klant uit groede op 21-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Wij kregen goed advies over aankoop nieuwe tv, prima aanbieding en een goede service.
    Geschreven door Klant uit yzendijke op 19-07-2016
  • Beoordeling: 8.2

    het product die ik gekocht heb beantwoord perfect aan mijn verwachtingen
    Geschreven door Klant Ryckaert uit hoofdplaat op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Goede levering, prijs is ok, dus we komen regelmatig terug bij Expert
    Geschreven door Klant Busch uit cadzand op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Installatieprocedure thuis was correct en heel duidelijk.
    Geschreven door Klant uit sluis op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Deskundig en vriendelijk personeel. Ongelofelijk goede service
    Geschreven door Klant Poel uit breda op 07-07-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Alles werd prima afgehandeld
    Geschreven door Klant Verbeke uit yzendijke op 30-06-2016