Navigatie

Beoordelingen Expert Apeldoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Apeldoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Apeldoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

prima winkel niet te grootschalig

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (694)

  • Beoordeling: 9.1

    prima winkel niet te grootschalig
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Deze winkel kan ikiedereen aanbevelen. Perfect.
    Geschreven door Klant Van Bergen uit apeldoorn op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Wij zijn goed geholpen en duidelijke uitleg. Dus kom zeker nog een keer terug
    Geschreven door Klant De Vos uit apeldoorn op 01-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Alles voor de nieuwe keuken van ATAG gekocht. Zeer goede service en prijs / kwaliteitsverhouding!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 20-02-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Mooie duidelijke selectie van producten. Kundig, geduldig en vriendelijk personeel. Ze weten twijfels weg te nemen en te enthousiasmeren in de winkel. Ze denken met je mee en bieden een complete oplossing en ze komen het vervolgens ook nog voor je installeren.
    Geschreven door Klant Dekkers uit apeldoorn op 19-02-2018
  • Beoordeling: 8.4

    De tv was niet online te bestellen. Ik ging naar een expert vestiging, en het werd voor me geregeld. Top service
    Geschreven door Klant uit reuver op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goede service en deskundige medewerkers. Dit al vele jaren. Nemen de tijd voor je. Prima instalatie sevice. Komen afspraken 100% na.
    Geschreven door Klant Steffers uit apeldoorn op 06-02-2018
  • Beoordeling: 9.2

    zeer prettige winkel voor je inkopen.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Prima winkel met goed advies en service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 22-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    zie vorige opmerking.
    Geschreven door Klant Selker uit apeldoorn op 12-01-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Fijne winkel, deskundig personeel,goed advies!
    Geschreven door Klant Licht uit apeldoorn op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.7

    nvt
    Geschreven door Klant Van Zoeren uit apeldoorn op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Service waar je van op aan kan, erg prettig.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 29-12-2017
  • Beoordeling: 9.8

    prettige bediening en veel deskundigheid ook moeilijke vragen zijn geen probleem, waardoor je de juiste keus maakt. echt een aanrader.
    Geschreven door Klant Postma uit nijmegen op 29-12-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Deskundige service, goede klant herkenning en bereidheid tot service.
    Geschreven door Klant De Vries uit loenen gld op 17-12-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Expert heeft deskundig personeel , vlotte levering en garantie.
    Geschreven door Klant Germing uit apeldoorn op 17-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Keurig geholpen, qua levering meedenkent met de klant. Super netjes geïnstalleerd. Monteur is echt een vakman. Nogmaals dank. Wij zijn erg blij met onze aankoop. Een prachtige tv.
    Geschreven door Klant Versteeg uit apeldoorn op 15-12-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Prima service, eerlijke informatie over kwaliteit van de verschillende apparaten waardoor je een bewuste keuze kunt maken in de prijs kwaliteit afweging.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 13-12-2017
  • Beoordeling: 2.7

    Website wel goed
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Goed geholpen in de winkel. Verkoper weet waar hij over praat. Uitstekende service.
    Geschreven door Klant Ham uit apeldoorn op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 28-11-2017
  • Beoordeling: 9.9

    je kan naar Media markt maar service kennen ze daar niet
    Geschreven door Klant Brinkman uit apeldoorn op 27-11-2017
  • Beoordeling: 6.2

    Prettige medewerkers, gericht op verkoop en daar behulpzaam in. Voor oudere doelgroep graag wat meer uitleg geven over de mogelijkheden van bv i-pad.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 14-11-2017
  • Beoordeling: 8.8

    goede wijn behoeft geen krans.
    Geschreven door Klant Arends uit apeldoorn op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Prettige winkel, zeer goede service en er wordt geluisterd naar de klant. Ik ben al jaren zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Peters uit apeldoorn op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.9

    We zijn zeer goed voorgelicht. De medewerker nam hiervoor alle tijd.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 01-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Prettig geholpen in de winkel, wasmachine thuis laten bezorgen. Bezorging op tijd, nog uitleg gekregen over de machine dus ik kon meteen aan de slag! Misschien niet de allergoedkoopste winkel, maar goede service is zeker ook wat waard
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 25-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, het personeel weet waar ze het over hebben en luisteren naar je wensen, uitstekende service en vlotte bezorging. Ik beveel deze winkel van harte aan!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 25-10-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service, het gevoel hebben dat de klant nog koning is.
    Geschreven door Klant Appelboom uit apeldoorn op 24-10-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Je kunt gerust bij Expert binnen lopen, ze zullen je zeker geen kat in de zak verkopen !
    Geschreven door Dhr Van der Made uit apeldoorn op 17-10-2017