Navigatie

Beoordelingen Expert Apeldoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Apeldoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Apeldoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Prima geholpen. Zou wel leuk zijn wanneer je een cashbackactie hebt met een leverancier, je ook de einddatum hiervan vermeld. Beetje vervelend wanneer je dit geld niet meer kan ontvangen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (694)

  • Beoordeling: 8.9

    Prima geholpen. Zou wel leuk zijn wanneer je een cashbackactie hebt met een leverancier, je ook de einddatum hiervan vermeld. Beetje vervelend wanneer je dit geld niet meer kan ontvangen.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Geen review
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Goede Service Vriendelijk personeel. Aflevering prima montage prima. Zou zeggen niet verder kijken . Ben in diverse winkels geweest , hier krijg je gelijk een goed gevoel. Prima Toch
    Geschreven door Mevr Van Terwisga uit apeldoorn op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Mijn bezoek aan expert aan de Mheen in Apeldoorn is ons goed bevallen. De heren weten wat ze verkopen en geven advies.
    Geschreven door Mevr Kim uit apeldoorn op 03-10-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Prima service en persoonlijke aandacht maakt dat ik graag mijn aankopen doe bij Expert Apeldoorn.
    Geschreven door Klant Mulder uit apeldoorn op 27-09-2017
  • Beoordeling: 7.9

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 20-09-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Apeldoorn (De Mheen) is een verrijking voor de expert organisatie. Toewijding en jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij iedere keer weer blijven terugkomen.
    Geschreven door Klant Vries uit apeldoorn op 20-09-2017
  • Beoordeling: 9.8

    koop alle electrische apparatuur bij expert. krijg goede uitleg en de service is zeer goed.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 20-09-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Goede snelle hulp van deskundig personeel zonder dat je verdrinkt in een enorme winkel.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 19-09-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Nou ik vind dat iedereen zelf z\'n keuze moet maken. Maar met Expert weet je wel zeker dat je iets duurder uit bent maar wel een goede service en een goede garantie hebt.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 19-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 19-09-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Nog niet genoeg ervaring
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 19-09-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Geen
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 18-09-2017
  • Beoordeling: 9.8

    De beste service ...
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 12-09-2017
  • Beoordeling: 7.8

    mooie winkel
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 12-09-2017
  • Beoordeling: 3.5

    Vraag gelijk of het eventuweel geruild of teruggebracht mag worden. Personeel is bij aan kopen vaak aardig. Maar als er iets niet goed is doen ze vaak moelijk.
    Geschreven door Klant Hendriksen uit klarenbeek op 12-09-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Al inmiddels 4 apparaten gekocht bij Expert korianderplein Apeldoorn en zijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid die je vaak bij grote \"elektronica-supermarkten\" niet tegenkomt. Zijn zeer tevreden en Expert is een topzaak.
    Geschreven door Dhr Bisalsky uit apeldoorn op 12-09-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Ik vind het prettig om geholpen te worden door iemand met kennis van zaken ,daarom was ik bij expert wel ver weg van waar ik woon maar dat is geen probleem vind ik
    Geschreven door Klant Lindenburg uit hoenderloo op 07-09-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service, aandacht voor de klant.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 06-09-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Expert in Apeldoorn heeft een prettige bediening, ze geven zeer goede uitleg en beantwoorden je vragen. Verder is de service wel het beste punt. Ook thuis bezorging van apparaten en het aansluiten ervan is uitstekend.
    Geschreven door Klant Mulder uit apeldoorn op 06-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Alles prima
    Geschreven door Klant Taekema uit apeldoorn op 06-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn naar tevredenheid geholpen ga zo door
    Geschreven door Klant Marsman uit apeldoorn op 05-09-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Winkel met uitstraling
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 05-09-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Het is zeker de moeite waard om te kijken en vergelijken, maar de keuze valt zeer zeker bij Expert, vooral om de service en kwaliteit.
    Geschreven door Klant Bosch uit apeldoorn op 31-08-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende service.
    Geschreven door Klant Schuurman uit apeldoorn op 29-08-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel, zijn goed geholpen en aardige bezorger en gaf goede uitleg over de wasmachine.
    Geschreven door Klant Langen uit apeldoorn op 23-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ik koop al jaren naar tevredenheid producten bij Expert
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 22-08-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende winkel met goede advies, juiste prijs/kwaliteit verhouding en tip/top aflevering.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 22-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies, goede service,
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 14-08-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Prima winkel en service, zeer aan te bevelen
    Geschreven door Klant Tijsterman uit apeldoorn op 12-08-2017