Navigatie

Beoordelingen Expert Apeldoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Apeldoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Apeldoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.8

Men wordt er heel vriendelijk en correct geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (695)

  • Beoordeling: 8.8

    Men wordt er heel vriendelijk en correct geholpen.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 05-02-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Alleen al voor het gemak van het thuis laten bezorgen en het laten installeren en het verwijderen van de oude droger ga ik graag met Expert in zee.
    Geschreven door Klant Boersma uit apeldoorn op 02-02-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Fijne winkel met nette medewerkers hier ga je graag naar terug. Goede service.
    Geschreven door Klant Van Pruissen uit apeldoorn op 02-02-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Prima geregeld
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 01-02-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Sommige artikelen zijn prima on line te bestellen maar bij andere ( grote) aankopen ga ik liever naar een winkel. Doordat je veel merken van eenzelfde product ziet kun je beter vergelijken en krijg je informatie en advies van een deskundige. Ook after sales is persoonlijker. Ben zeer tevreden over de Expert
    Geschreven door Klant Hennings uit apeldoorn op 01-02-2024
  • Beoordeling: 9.1

    aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 31-01-2024
  • Beoordeling: 8.6

    Goed geholpen en alles wordt opgeruimt
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Vakkundigheid van de medewerker en de plaatsing van de apparatuur door hem maken het verschil.👍
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Kwaliteit staat voorop!
    Geschreven door Klant Dalmeijer uit apeldoorn op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 22-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Prima producten en goede service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 19-01-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Top service en deskundige, vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 19-01-2024
  • Beoordeling: 7.9

    Voldoende keus, duidelijke informatie, vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Noorloos uit apeldoorn op 18-01-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Zoals altijd wordt je deskundig en meedenkend en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Postma uit apeldoorn op 17-01-2024
  • Beoordeling: 8.3

    Bezorger was niet vriendelijk. Heb nog wel contact met de winkel gehad over het gekochte product en goed advies gehad.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 15-01-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Goede voorlichting, net personeel dat goed meedenkt, correcte afwikkeling. Chapeau, de volgende keer kom ik weer terug.
    Geschreven door Klant Van As uit hoenderloo op 15-01-2024
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 15-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Hele fijne persoonlijke hulp!
    Geschreven door Klant uit beekbergen op 14-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Bij Expert staat de klant centraal, giede prijs kwaliteit verhouding en persoonlijke aandacht. Service kon niet beter. Schaf 100 x liever een product aan bij Expert dan een bv Media Markt.
    Geschreven door Klant Diekema uit apeldoorn op 12-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige winkel, vriendelijk personeel,
    Geschreven door Klant Van der Straten uit apeldoorn op 12-01-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Uiteraard draait het ook om het vertrouwen in de medewerker. Ik heb mij door de medewerker laten voorlichten en op basis van mijn info heeft hij het juiste product aan mij geadviseerd. Ik ben met zijn advies meegegaan en ben van mening dat hij mij het juiste product heeft geadviseerd. Prima dus.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 11-01-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Medewerkers zijn netjes en behulpzaam komen afspraak naar
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 10-01-2024
  • Beoordeling: 7.4

    Bij de Expert winkel in het Mheenplein wordt je naar volle tevredenheid geholpen met een duidelijke uitleg.
    Geschreven door Klant Velderhof uit apeldoorn op 08-01-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Op tijd in overleg bezorgd. Snel werken en rommel opgeruimd en meegenomen
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 08-01-2024
  • Beoordeling: 7.8

    Wij kopen al jaren bij expert , ook onderhoud van apparatuur zijn we zeer tevreden . Blij mee .
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 08-01-2024
  • Beoordeling: 8.5

    Jammer dat de winkel niet al te groot is en daardoor minder keuze om te bekijken.
    Geschreven door Klant Heere uit apeldoorn op 04-01-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Prima geholpen!
    Geschreven door Klant Heinz uit apeldoorn op 04-01-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Ik heb diverse artikelen gekocht en laten bezorgen en installeren. Ik ben erg tevreden. Er wordt deskundig advies gegeven. Afspraken worden goed nagekomen. Ik beveel Expert aan
    Geschreven door Klant Schonewille uit apeldoorn op 01-01-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Deskundige hulp in de winkel. Prima extra uitleg bij levering. Top
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 01-01-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Goede prijs met nog betere service. heel goed geholpen bij de aankoop en eveneens bij het installeren thuis
    Geschreven door Klant De Waal uit apeldoorn op 29-12-2023