Navigatie

Beoordelingen Expert Apeldoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Apeldoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Apeldoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van den Berg 9.5

Uitgebreid assortiment en vriendelijke en deskundige medewerkers.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (676)

  • Beoordeling: 9.5

    Uitgebreid assortiment en vriendelijke en deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit apeldoorn op 24-02-2024
  • Beoordeling: 8.6

    Hele fijne winkel waar je goed advies krijgt en afspraken worden nagekomen
    Geschreven door Klant Van Zuuk uit apeldoorn op 23-02-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn heel prettig geholpen bij Expert in Apeldoorn en stellen een fysieke winkel en persoonlijke aandacht op prijs
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 22-02-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Fijn geholpen door iemand met verstand van zaken.
    Geschreven door Klant Bosch uit apeldoorn op 16-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Prima ervaring bij Expert. Goede service. Vriendelijk en deskundig personeel. Bezorging binnen 24 uur. Antwoord op alle vragen. Ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 15-02-2024
  • Beoordeling: 7.8

    Het assortiment aan vrieskasten was niet supergroot maar voldoende om een keuze te kunnen maken.
    Geschreven door Klant uit ugchelen op 14-02-2024
  • Beoordeling: 7.8

    ik ben tevreden over expert
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 13-02-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Het is fijn/gemakkelijk om een winkel met deskundige medewerkers dicht in de buurt te hebben. Niet alleen kundig maar ook meedenken met de wensen. Daarnaast, bij storingen/problemen komen ze met een gedegen oplossing/tegemoetkoming. De persoonlijke aandacht is uitstekend. Je krijgt hier waar voor je geld.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 12-02-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Mijn ervaring met expert is echt super goed. Vriendelijke winkel medewerker en bezorgers!!!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 08-02-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Top winkel.
    Geschreven door Klant Berenschot uit apeldoorn op 05-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Wij, werden op een vriendelijke manier te woord gestaan, door meen kundige medewerker
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 05-02-2024
  • Beoordeling: 8.8

    Men wordt er heel vriendelijk en correct geholpen.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 05-02-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Alleen al voor het gemak van het thuis laten bezorgen en het laten installeren en het verwijderen van de oude droger ga ik graag met Expert in zee.
    Geschreven door Klant Boersma uit apeldoorn op 02-02-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Fijne winkel met nette medewerkers hier ga je graag naar terug. Goede service.
    Geschreven door Klant Van Pruissen uit apeldoorn op 02-02-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Prima geregeld
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 01-02-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Sommige artikelen zijn prima on line te bestellen maar bij andere ( grote) aankopen ga ik liever naar een winkel. Doordat je veel merken van eenzelfde product ziet kun je beter vergelijken en krijg je informatie en advies van een deskundige. Ook after sales is persoonlijker. Ben zeer tevreden over de Expert
    Geschreven door Klant Hennings uit apeldoorn op 01-02-2024
  • Beoordeling: 9.1

    aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 31-01-2024
  • Beoordeling: 8.6

    Goed geholpen en alles wordt opgeruimt
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Vakkundigheid van de medewerker en de plaatsing van de apparatuur door hem maken het verschil.👍
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Kwaliteit staat voorop!
    Geschreven door Klant Dalmeijer uit apeldoorn op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 22-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Prima producten en goede service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 19-01-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Top service en deskundige, vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 19-01-2024
  • Beoordeling: 7.9

    Voldoende keus, duidelijke informatie, vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Noorloos uit apeldoorn op 18-01-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Zoals altijd wordt je deskundig en meedenkend en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Postma uit apeldoorn op 17-01-2024
  • Beoordeling: 8.3

    Bezorger was niet vriendelijk. Heb nog wel contact met de winkel gehad over het gekochte product en goed advies gehad.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 15-01-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Goede voorlichting, net personeel dat goed meedenkt, correcte afwikkeling. Chapeau, de volgende keer kom ik weer terug.
    Geschreven door Klant Van As uit hoenderloo op 15-01-2024
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 15-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Hele fijne persoonlijke hulp!
    Geschreven door Klant uit beekbergen op 14-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Bij Expert staat de klant centraal, giede prijs kwaliteit verhouding en persoonlijke aandacht. Service kon niet beter. Schaf 100 x liever een product aan bij Expert dan een bv Media Markt.
    Geschreven door Klant Diekema uit apeldoorn op 12-01-2024