Navigatie

Beoordelingen Expert Berkel & Rodenrijs

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Berkel & Rodenrijs die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Berkel & Rodenrijs. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Dhr Hink 9.3

Wij zijn al jaren klant bij Expert. Als wij bij andere zaken net zo tevreden zouden zijn als dat we nu zijn bij Expert, dan zou winkelen nog een groter plezier zijn.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (319)

  • Beoordeling: 9.3

    Wij zijn al jaren klant bij Expert. Als wij bij andere zaken net zo tevreden zouden zijn als dat we nu zijn bij Expert, dan zou winkelen nog een groter plezier zijn.
    Geschreven door Dhr Hink uit berkel en rodenrijs op 26-10-2015
  • Beoordeling: 8.9

    top winkel!! bedankt ;-)
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 23-10-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Uitstekend geholpen, goede service en advise op maat. Service tot aan huis.
    Geschreven door Klant Van Weelie uit berkel en rodenrijs op 15-10-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Leuke aanbiedingen, veel keuze. Alles ging gemakkelijk, zoals ik het zelf ook zou organiseren denk ik. Thuis bezorgen, afhalen, het kan allemaal. Bericht gekregen dat het product niet op voorraad was, maar bij de leverancier wel. Je wordt dus goed op de hoogte gehouden, een pluspunt!
    Geschreven door Dhr Mets uit zoetermeer op 12-10-2015
  • Beoordeling: 9.1

    prima service
    Geschreven door Klant Hijdra uit berkel en rodenrijs op 09-10-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Expert, een winkel die oog én tijd heeft voor de klant.
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 09-10-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Wij hebben een Miele stofzuiger gekocht. De behandeling van de verkoper was zeer vakkundig en professioneel. Onze volgende aankoop zal waarschijnlijk weer bij Expert zijn.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 09-10-2015
  • Beoordeling: 7.2

    -
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 09-10-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Mooie winkel met klantgerichte medewerkers. Er wordt heerlijk met je meegedacht en er wordt een eerlijk advies gegeven. Ook worden gemaakte afspraken altijd nagekomen !! Aanrader !!!
    Geschreven door Klant uit delfgauw op 02-10-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Houdt er rekening mee dat de artikelen niet binnen 24 uur worden geleverd.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 02-10-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Goede winkel met personeel die nog echt met je meedenken.
    Geschreven door Klant Edelman uit berkel en rodenrijs op 01-10-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Prettig geholpen en goede service.
    Geschreven door Klant Coenradi uit berkel en rodenrijs op 01-10-2015
  • Beoordeling: 10.0

    De koop van een nieuwe TV (Ambilight met COM interface werd zonder problemen gedaan dankzij de uiterst overzichtelijke internet website. Er kan gezocht worden op een veelheid van factoren zoals mogelijkheden, grootte, prijs, merk etc. De service (bezorg en andere) is van een uitstekend niveau (\'s avond rond 11 uur besteld, werd de aankoop reeds de volgende ochtend bezorgd)
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 28-09-2015
  • Beoordeling: 8.4

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 21-09-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Bereikbaarheid van Export Berkel is prima, parkeren voor de deur. Het is niet de goedkoopste winkel in de buurt maar je wordt erg deskundig en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Koot uit berkel en rodenrijs op 11-09-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Prima website Verder alles in orde Mvg Joop
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 11-09-2015
  • Beoordeling: 9.4

    uitstekend bedrijf
    Geschreven door Klant Kap uit rotterdam op 04-09-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Snelle levering aan huis, van te voren tijd afgesproken en lage prijs
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 04-09-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Wij hebben zeer goede ervaringen als het gaat om service bij de aankoop van diverse apparaten.
    Geschreven door Klant Vanden Hoeven uit berkel en rodenrijs op 04-09-2015