Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Berkel & Rodenrijs

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Berkel & Rodenrijs die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Berkel & Rodenrijs. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.2

uitstekend personeel goede service vlotte bezorging!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (307)

  • Beoordeling: 8.2

    uitstekend personeel goede service vlotte bezorging!
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 24-08-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Wij bevelen Expert in Berkel en Rodenrijs graag aan.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 21-08-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer attente en snelle afhandling en bezorging van mijn online bestelling.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 18-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    geen info
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 17-08-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service gerichte winkel.
    Geschreven door Dhr Dudok uit bergschenhoek op 17-08-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Goede kwaliteitsproducten tegen lage prijzen. Snelle service.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 05-08-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Expert geeft goed advies en denkt mee met de klant. als produkt niet beschikbaar blijkt wordt dit goed opgelost. Bezorgservice ook prima.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 29-07-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Snelle reactie en service. Meedenken over beste producten.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 21-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    We hadden een magnetron besteld Bij Expert in Lansingerland omdat we dachten dat die van ons stuk was. Bij nader inzien was niet de magnetron stuk maar het stopcontact. We belden met de winkel en mochten onze aankoop nog annuleren. Ik was daar best ontroert over. Ik had namelijk verwacht dat dit niet zou kunnen. Super tof! Als mijn apparaten gaan uitvallen, ga ik daar naar toe om nieuwe te bestellen!
    Geschreven door Klant Niessen uit bleiswijk op 21-07-2016
  • Beoordeling: 7.0

    .
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 17-07-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende service. Snelle levering.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende en duidelijke uitleg op al onze vragen over de wasmachine en condensdroger. Pluspunt was ook de vlotte levering.
    Geschreven door Klant Ouden uit delfgauw op 30-06-2016
  • Beoordeling: 8.6

    We worden al jaren goed geholpen met waardevol advies. Er wordt meegedacht en aan je wensen voldaan.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 29-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Prettig advies, nette service en concurrerende prijs. Altijd fijn om zaken mee te doen.
    Geschreven door Klant Bosch uit berkel en rodenrijs op 22-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    correct geholpen , artikel op tijd binnen en netjes een afhaalbericht hiervan gekregen .
    Geschreven door Klant Adel uit bergschenhoek op 11-06-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Expert Berkel en Rodenrijs, Perfecte bediening, nemen alle tijd, geven duidelijk advies, laten verschillen van diverse merken zien en horen. Bezorgen ook prima. Wij zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit schiedam op 25-05-2016
  • Beoordeling: 6.7

    Niet vanuit gaan dat uw bestelling de volgende dag in huis is. Expert besluit namelijk om deze en dagje later te doen.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 20-05-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Top winkel, fijn personeel en deskundig advies.
    Geschreven door Klant Horde uit zoetermeer op 18-05-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Tevreden
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 14-05-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service en snelle levering.
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 12-05-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Installatie verliep niet vlekkeloos. Door een fout in het plaatsen van de wasmachine viel de droger ervan af. Hiervoor hebben wij een nieuwe en betere droger gekregen en korting op de garantieverlenging van de wasmachine. Netjes opgelost!
    Geschreven door Klant Diersmann uit berkel en rodenrijs op 09-05-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Na veel pech met een nog vrij nieuwe Philips smart tv die er in ene mee stopte, Zijn we reuze goed geholpen door Expert.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 29-04-2016
  • Beoordeling: 6.9

    Ik had via internet iets besteld, en wilde het ophalen in de winkel werd ook dezelfde dag nog gebeld dat er een bestelling was en wanneer ik het zo ophalen. Ik kwam eerder en ook dat was geen probleem
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 28-04-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service. Prima advies.
    Geschreven door Klant Andre uit berkel en rodenrijs op 23-04-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Berkel en Rodenrijs top zaak
    Geschreven door Klant uit spijkernisse op 19-04-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Ik koop alles bij expert omdat zij mij kennen en ik goed wordt geholpen.Ook de service is heel goed. Heb wel zo mijn favoriete verkoper! Helemaal blij met Expert ,maak ook altijd reclame voor hen.
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 19-04-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Weer supergoed en snel geholpen aan een nieuwe wasmachine. Hoop dat hij net zo lang meegaat als de vorige.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 19-04-2016
  • Beoordeling: 8.2

    geweldige service, vriendelijke bezorger, snelle levering
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 15-04-2016
  • Beoordeling: 7.3

    geen
    Geschreven door Klant Giessenburg uit rotterdam op 15-04-2016
  • Beoordeling: 1.0

    Het heeft 3 weken geduurd voordat ik mijn bestelling heb gekregen. Ze werken met lokale franchisenemers die het pakketje verzorgen. Die reageren erg traag en er gaan steeds email van het hoofkantoor naar mij en weer naar de ondernemer. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Je afleveradres wijzigen gaat in geen geval. Daarvoor hebben ze weer een externe vervoerder. Zeer slechte service
    Geschreven door Klant Jongejan uit rotterdam op 15-04-2016