Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Berkel & Rodenrijs

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Berkel & Rodenrijs die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Berkel & Rodenrijs. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Eijken 7.8

Ik heb de wasmachine via de webwinkel besteld en die koppelt de bestelling netjes aam de plaatselijke winkel waar ik altijd kom. Een vraag via de mail werd ook vlot beantwoord. De bezorging was uitstekend!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (307)

  • Beoordeling: 7.8

    Ik heb de wasmachine via de webwinkel besteld en die koppelt de bestelling netjes aam de plaatselijke winkel waar ik altijd kom. Een vraag via de mail werd ook vlot beantwoord. De bezorging was uitstekend!
    Geschreven door Klant Eijken uit berkel en rodenrijs op 29-12-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer klantvriendelijk, goede service.
    Geschreven door Klant Slotboom uit berkel en rodenrijs op 23-12-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Top service
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 18-12-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Duidelijke goed werkende webwinkel. Vlotte en correcte afhandeling en levering. Persoonlijk contact over dag en tijdstip van de bezorging. Ik vind ze hierin Experts!
    Geschreven door Klant Pijl uit rotterdam op 18-12-2015
  • Beoordeling: 8.9

    zeer prettige zaak in Berkel.Vriendelijke bediening
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 17-12-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Zoek product op Internet en laat als het even kan expert het verzorgen
    Geschreven door Klant Batist uit rotterdam op 11-12-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Berkel en Rodenrijs, een winkel met grootse uitstraling en met het persoonlijke touch van het dorpse.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 08-12-2015
  • Beoordeling: 4.8

    geen ervaring
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 06-12-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Prima winkel, keurig personeel en goede service.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 03-12-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Expert is een fijne zaak waar geluisterd word naar de klant, en hele goede service
    Geschreven door Klant Wepster uit bergschenhoek op 03-12-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Goede duidelijk adviezen en uitleg met de producten
    Geschreven door Klant Hess uit berkel en rodenrijs op 29-11-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Goed en vriendelijk personeel, denken mee. Thuisbezorging in overleg en monteur zeer vriendelijk en meedenkend.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 28-11-2015
  • Beoordeling: 8.1

    ik.ben tevreden.
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 27-11-2015
  • Beoordeling: 8.5

    prima product, prima behandeld.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 12-11-2015
  • Beoordeling: 9.4

    wij zijn met diverse aankopen uitstekend geadviseerd en geholpen, en bij problemen terug geweest en zonder problemen weer op weg gebracht.
    Geschreven door Mevr Berkhof uit berkel en rodenrijs op 05-11-2015
  • Beoordeling: 2.1

    Bedenk bij het bestellen on-line dat u wordt doorverwezen naar een bij u in de buurt filiaal. Waarvan sommige medewerkers onprofessioneel, slecht onderricht en bot kunnen zijn!
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 05-11-2015
  • Beoordeling: 6.9

    Wij zijn tevreden
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 29-10-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Eerlijke zaak en vakkundige personeelsleden
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 29-10-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Wij zijn al jaren klant bij Expert. Als wij bij andere zaken net zo tevreden zouden zijn als dat we nu zijn bij Expert, dan zou winkelen nog een groter plezier zijn.
    Geschreven door Dhr Hink uit berkel en rodenrijs op 26-10-2015
  • Beoordeling: 8.9

    top winkel!! bedankt ;-)
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 23-10-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Uitstekend geholpen, goede service en advise op maat. Service tot aan huis.
    Geschreven door Klant Van Weelie uit berkel en rodenrijs op 15-10-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Leuke aanbiedingen, veel keuze. Alles ging gemakkelijk, zoals ik het zelf ook zou organiseren denk ik. Thuis bezorgen, afhalen, het kan allemaal. Bericht gekregen dat het product niet op voorraad was, maar bij de leverancier wel. Je wordt dus goed op de hoogte gehouden, een pluspunt!
    Geschreven door Dhr Mets uit zoetermeer op 12-10-2015
  • Beoordeling: 9.1

    prima service
    Geschreven door Klant Hijdra uit berkel en rodenrijs op 09-10-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Expert, een winkel die oog én tijd heeft voor de klant.
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 09-10-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Wij hebben een Miele stofzuiger gekocht. De behandeling van de verkoper was zeer vakkundig en professioneel. Onze volgende aankoop zal waarschijnlijk weer bij Expert zijn.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 09-10-2015
  • Beoordeling: 7.2

    -
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 09-10-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Mooie winkel met klantgerichte medewerkers. Er wordt heerlijk met je meegedacht en er wordt een eerlijk advies gegeven. Ook worden gemaakte afspraken altijd nagekomen !! Aanrader !!!
    Geschreven door Klant uit delfgauw op 02-10-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Houdt er rekening mee dat de artikelen niet binnen 24 uur worden geleverd.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 02-10-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Goede winkel met personeel die nog echt met je meedenken.
    Geschreven door Klant Edelman uit berkel en rodenrijs op 01-10-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Prettig geholpen en goede service.
    Geschreven door Klant Coenradi uit berkel en rodenrijs op 01-10-2015