Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Berkel & Rodenrijs

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Berkel & Rodenrijs die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Berkel & Rodenrijs. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Goed

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (307)

  • Beoordeling: 9.3

    Goed
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 15-04-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Binnen 2 uur na online bestelling werd mijn Nespresso apparaat afgeleverd. Prima Expert!
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 15-04-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Berkel levert prima service. Niet altijd de goedkoopste maar we vinden service erg belangrijk. Verkopers zijn vriendelijk en deskundig.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 06-04-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Elektrische tandenborstel \'s avonds laat besteld, de volgende dag rond 16:00 uur geleverd! Top!
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 05-04-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Bezorging via internet slecht.
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 27-03-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Ga gerust naar expert je wordt er prima geholpen
    Geschreven door Klant Dam uit bleiswijk op 23-03-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Gewoon een fijne zaak!!
    Geschreven door Klant Niekerk uit berkel en rodenrijs op 21-03-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Fijn dat er een Expert in Berkel en Rodenrijs is. Stukje persoonlijk advies, kopje koffie bij het wachten. Prima service.
    Geschreven door Klant Langelaan uit bergschenhoek op 19-03-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Ben zeer tevreden over de stofzuiger. Zuigkracht is zeer goed. Lang snoer wat mogelijk maakt dat ik meerdere ruimte kan stofzuigen zonder vaak van stopcontact te wisselen. Heel prettig dat je de stofzuigerstang in hoogte kan verstellen. Enige minpuntje is dat je de zuigkracht niet kam verstellen waardoor het minder makkelijk is om de tapijt te stofzuigen.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 19-03-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Bestelling via de webshop gemaakt, diezelfde dag werd ik al gebeld om een afspraak voor de levering te maken voor de volgende dag. Prima ervaring
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 18-03-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Super
    Geschreven door Klant Visser uit rotterdam op 26-02-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Ik ben blij met het deskundige advies van de verkoper van Expert waardoor ik een kwalitatief goede speaker heb gekocht. Hier geniet ik dagelijks volop van !
    Geschreven door Klant uit leiden op 22-02-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Prima ervaring met Expert. Ruime sortering en zeer goede voorlichting over het artikel dat je wilt kopen. Je voelt je bij deze zaak in goede handen.
    Geschreven door Klant Plas uit bleiswijk op 21-02-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Ik ben een tevrede klant en word zeer goed behandeld bij exspert
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 19-02-2016
  • Beoordeling: 9.9

    De naam zegt het al. Je betaalt voor het gehele proces. Niet alleen het product. Uitstekend!
    Geschreven door Klant uit woerden op 12-02-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben zeer tevreden over de info van artikelen en snelle afhandeling van eventuele klachten en de adequate reactie op wensen etc. kortom een fijne winkel om te shoppen.
    Geschreven door Klant Lens uit berkel en rodenrijs op 12-02-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Klantgericht en behulpzaam met persoonlijk advies.
    Geschreven door Klant Pijnenburg uit berkel en rodenrijs op 08-02-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Al diverse keren een aankoop gedaan bij Expert in Berkel en Rodenrijs. Elke keer weer prettig geholpen, goed advies gekregen en uitmuntende service. Ik hoef niet eens meer na te denken over een andere winkel, Expert Berkel en Rodenrijs zal ik als eerste bezoeken om tot een aankoop op het gebied van beeld en/of audio over te gaan.
    Geschreven door Klant Petrus uit berkel en rodenrijs op 06-02-2016
  • Beoordeling: 8.0

    geen
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 04-02-2016
  • Beoordeling: 9.1

    goed geholpen in de winkel en thuis installeren, helemaal Top. van winkel tot gebruik perfecte service.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 31-01-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Mensen met kennis van zaken. Goede service en goed vanuit de behoefte van de klant kunnen beredeneren.
    Geschreven door Klant Hagendoorn uit bergschenhoek op 23-01-2016
  • Beoordeling: 8.8

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit gouda op 18-01-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Goede adviezen, vlak bij, bezorging en aansluiten apparatuur mogelijk en toch lage prijzen.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 12-01-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle levering van de producten tegen een goede prijs
    Geschreven door Klant Mijnders uit bleiswijk op 12-01-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Wat een topservice! Online een tafelmodel koelkast besteld. Levering zou een werkdag duren, maar doordat Expert van lokale aangesloten winkeliers gebruik maakt voor bezorging, werd de koelkast letterlijk 4 uur na bestelling al afgeleverd. Expert Berkel en Rodenrijs, jullie zijn helemaal geweldig!
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 11-01-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en snel bezorgd.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 02-01-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service en thuisbezorgd!
    Geschreven door Klant Smit uit berkel en rodenrijs op 29-12-2015
  • Beoordeling: 8.4

    perfecte service snelle levering en attent gebeld worden zodra het artikel afgehaald kan worden incl. goede prijs john C. Heij
    Geschreven door Klant Heij uit berkel en rodenrijs op 29-12-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service
    Geschreven door Klant Dijk uit rotterdam op 29-12-2015
  • Beoordeling: 10.0

    prima winkel, goede product/prijsverhouding. Belofte van voor 12:00 uur besteld is volgende werkdag in huis, was in praktijk niet gelukt.
    Geschreven door Klant Altink uit rotterdam op 29-12-2015