Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Dhr Spee 8.4

Gratis naar de eerste verdieping gebracht en aangesloten!! Vergeleken bij BCC waar ik 15 euro per apparaat moest betalen vind ik dit top service van Expert!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (568)

  • Beoordeling: 8.4

    Gratis naar de eerste verdieping gebracht en aangesloten!! Vergeleken bij BCC waar ik 15 euro per apparaat moest betalen vind ik dit top service van Expert!
    Geschreven door Dhr Spee uit druten op 24-10-2015
  • Beoordeling: 7.2

    goede website. duidelijk. komen hun afspraken na, erg belangrijk.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 23-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Wij wilden een bepaalt type en merk TV bestellen. Dat bleek helaas niet mogelijk. Door de verkoper is een alternatief aangeboden die achteraf niet meer leverbaar bleek te zijn (site was nog niet bijgewerkt). We hebben een goed alternatief aangeboden gekregen waar we tot nu toe erg tevreden mee zijn.
    Geschreven door Klant uit ewijk op 15-10-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Al meerdere jaren ervaren wij de goede service en getrouw nakomen van afspraken. Doorgaans is ook de prijsstelling concurrerend en is er voor ons geen enkele noodzaak om elders te kijken. Kortom: deze vorm van dienstverlening zie ik graag in Beuningen behouden.
    Geschreven door Klant Jissink uit beuningen op 09-10-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Goed geholpen bij expert en een prima aflevering van het product.
    Geschreven door Klant Koks uit weurt op 09-10-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Bij aanschaf van een Samsung wasmachine prima geholpen en is de wasmachine netjes thuis afgeleverd! Prima service!
    Geschreven door Klant Marcusse uit winsen op 08-10-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Sinds jaren ben ik klant, altijd voor privé omstandigheden. Sinds kort ook als zakelijke klant en dat bevalt erg goed. Er wordt veel tijd genomen voor duidelijk advies zonder opdringerigheid. Zelfs hulp waar nodig, ook na aankoop, is daar onderdeel van en dat vind ik erg prettig. Ik zal nog lang klant blijven en de winkel aanbevelen bij anderen Carla Jansen van Rosendaal, Stress uit Focus aan
    Geschreven door Mevr Jansen Van Rosendaal uit beuningen op 07-10-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Superservice. Fijne winkel. Vakkundig personeel. Keus genoeg!!
    Geschreven door Klant Barten uit beuningen op 07-10-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Persoonlijk goed advies en goede service
    Geschreven door Klant Van Ooijen uit beuningen op 01-10-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Geen recencie
    Geschreven door Klant uit beuningen op 23-09-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Goed geholpen. Meedenkende mensen en vooral vriendelijk naar de klant toe.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 13-09-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Expert in Beuningen fijne winkel goede kwaliteit prijsverhouding,goede en snelle service zeker een aanrader. Wim
    Geschreven door Klant uit beuningen op 11-09-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Onze wasmachine ging zaterdagochtend kapot. Op naar Expert Beuningen voor een nieuw exemplaar. Na een prettig adviesgesprek voor een nieuwe Bosch gekozen. Het antwoord op de vraag wanneer de machine geleverd kon worden werd zonder met de ogen te knipperen beantwoord met een wedervraag. Over een uur? Nog geen 2 uur later werd het eerste wasje gewassen en men heeft de oude AEG direct meegenomen. Met deze uitstekende service en gunstige prijzen heeft Expert Beuningen juist in dit tijdperk van de internet dozenschuivers bewezen wel degelijk een meerwaarde te hebben. Chapeau!
    Geschreven door Klant Merkus uit beuningen op 04-09-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Expert, de naam zegt het al!
    Geschreven door Klant uit beuningen op 04-09-2015
  • Beoordeling: 7.9

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 31-08-2015
  • Beoordeling: 4.9

    Online bestelproces is echt een aanfluiting.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 18-08-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service en advies ik zal iedereen aan raden om bij expert eerst te gaan kijken.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 13-08-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Deskundig en snel geholpen in de winkel, advies op maat, zeer op prijs gesteld. Service van het afleveren thuis en ophangen TV en inregelen werd vakkundig uitgevoerd, onze dank daarvoor. Groeten familie van Loveren
    Geschreven door Klant uit beuningen op 12-08-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Ondanks dat het product niet meer in de aanbieding was, kreeg ik het toch voor de aanbiedingsprijs mee. Top!
    Geschreven door Mevr Derksen uit beuningen op 12-08-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Prima voorlichting, bediening en service.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 04-08-2015
  • Beoordeling: 8.4

    goed gevoel en het apparaat functioneert goed
    Geschreven door Klant Vermeulen uit beuningen op 03-08-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Je wordt snel en vriendelijk geholpen geen klachten
    Geschreven door Klant Raymann uit nijmegen op 03-08-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Expert Beuningen voor elk wat wils, goede informatie en prima service.
    Geschreven door Klant Peters uit beuningen op 03-08-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Altijd goed advies
    Geschreven door Klant Verwaaijen uit bergharen op 03-08-2015
  • Beoordeling: 9.1

    UItstekende winkel en goede service en prettig personeel Expert kan ik aan bevelen heb er zeer goede ervaringen mee.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 03-08-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Kies voor kwaliteit, meedenken, gedegen advies en uitstekende service. Dan ben je bij expert aan het juiste plaats. Hebben ruim assortiment en wat er niet is, wordt snel volgens afspraak besteld. Dit alles heeft meer toegevoegde waarde dan internet.
    Geschreven door Klant Van Horssen uit beuningen op 01-08-2015
  • Beoordeling: 9.6

    expert beuningen zeer behulpzaam en vriendelijk. je word de volgende morgen altijd terug gebeld als je iets op internet besteld. in overleg worden de produkten bezorgd ,gewoon goede service.
    Geschreven door Klant uit winssen op 23-07-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit beuningen op 13-07-2015
  • Beoordeling: 6.0

    zeer tevreden over Philips scheerapparaat
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 13-07-2015
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit beuningen op 13-07-2015