Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.4

Prettige service, en deskundig personeel!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (568)

  • Beoordeling: 8.4

    Prettige service, en deskundig personeel!
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 13-07-2015
  • Beoordeling: 9.3

    nette zaak met een goede service
    Geschreven door Klant Willems uit winsen op 03-07-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Samsung Galaxy 3 Neo prima toestel, handzaam, makkelijk te bedienen, de prijs vind ik toch iets te duur.
    Geschreven door Klant uit leersum op 29-06-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Prima geholpen bij een aankoop van een LED tv.dezelfde dag thuisbezorgd en aangesloten.
    Geschreven door Klant uit berghem op 29-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam Ook met thuisbezorging werd alles keurig netjes neer gezet,rommel mee genomen Advies gegeven
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 15-06-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service, goede producten en goed advies
    Geschreven door Klant uit berghaaren op 15-06-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Over het filiaal in Beuningen kunnen wij alleen maar zeggen dat het personeel al jarenlang TOP service verleent. Zelfs ons op zondag bellen dat e.e.a. is geregeld is toch wel een toppunt van service.
    Geschreven door Klant Kersten uit beuningen op 10-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Snel, flexibel en voordelig
    Geschreven door Klant uit beuningen op 08-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Expert levert goed en duidelijk. Telefonisch contact was netjes en goed. Hierdoor had ik een goed gevoel over mijn bestelling. Wat ik zeer netjes vond, was dat ik op de hoogte werd gehouden over de levering van mijn bestelling. Ik zal snel weer bestellen bij Expert
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 05-06-2015
  • Beoordeling: 8.4

    deskundig advies en top service
    Geschreven door Klant uit wijchen op 26-05-2015
  • Beoordeling: 8.3

    zie de reeds gegeven antwoorden
    Geschreven door Klant uit beuningen op 25-05-2015
  • Beoordeling: 4.0

    Leuke producten allemaal, maar 9 van de 10 keer verkopen ze je showroommodellen en proberen dit zonder enige vorm van korting of compensatie te doen. Naderhand bij problemen met het product proberen ze je zo min mogelijk te helpen, informeren of wat dan ook. Kortom expert bied een waardeloze service aan haar klanten. Ik koop in ieder geval niks meer bij Expert.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 21-05-2015
  • Beoordeling: 7.6

    goede service
    Geschreven door Klant uit beuningen op 18-05-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer fijne winkel met kundig personeel. Ze hebben een goede service zoals bij de laatste aankoop ik wilde hem graag snel hebben en s\' middags werd hij al aangesloten .
    Geschreven door Mevr Roeleven uit beuningen op 18-05-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Prettig om online te kunnen oriënteren en dan in de winkel nog de laatste vragen te stellen, het product te voelen, te horen of er nog een andere optie is en dan met een tevreden gevoel meteen met je product onder de arm naar huis. Dit kan bij de Expert in je buurt.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 30-04-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Goede prijs voor Miele C3 stofzuiger. Minpuntje: de bezorgprocedure. Geen track&trace-code of bezorginformatie per mail, vage aflevertermijn (morgen of overmorgen, geen tijdstip genoemd). Wel netjes verpakt afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 20-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Top service! Online gekocht en dezelfde dag bezorgd door Expert.
    Geschreven door Klant op 15-04-2015
  • Beoordeling: 7.2

    De goede service en producten met een goede prijs / kwaliteit verhouding en garantie zorgen ervoor dat wij altijd voor het kopen van een nieuw elektronisch apparatuur de eerste keuze naar Expert gaat.
    Geschreven door Klant op 25-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Goede prijs en een snelle levering!
    Geschreven door Klant op 25-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    I like expert\'s website. It\'s simple but clear.
    Geschreven door Dhr Zhu op 07-03-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Bij Expert een laptop besteld. Goede keuze, goed advies!
    Geschreven door Klant Janssen op 04-03-2015
  • Beoordeling: 9.5

    prettige winkel en vriendelijk personeel in de winkel in beuningen en zeer behulpzame en goede aflever/monteurs
    Geschreven door Klant Van Bergen op 03-03-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Prettige winkel. Goed advies. Persoonlijke behandeling. Ruim voldoende keus. Prijzen zijn hetzelfde als bij vergelijkbare winkels en op Internet.
    Geschreven door Klant op 03-03-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Kopen bij Expert in Beuningen kun je prima. Goed assortiment. Prijzen zijn in verhouding tot de kwaliteit goed. Bovendien aardige mensen die je helpen. C.
    Geschreven door Klant op 02-03-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Prijskwaliteit goed, goede service en prettige bediening
    Geschreven door Klant op 28-02-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service. Bij levering van de koelkast bleek er een deuk in de binnenkant te zitten. Ze zijn direct teruggekomen en hebben een nieuwe deur besteld.
    Geschreven door Klant op 25-02-2015
  • Beoordeling: 8.1

    wat ons erg aansprak was dat niet direct het duurste artikel werd getoond ,maar dat wat voor onze situatie het beste zou zijn
    Geschreven door Klant Albers op 19-02-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Vertrouwd gevoel bij het binnen komen van de winkel!
    Geschreven door Klant op 12-02-2015