Navigatie

Beoordelingen Expert Bolsward

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Bolsward die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Bolsward. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Ruiter 9.1

Ik heb persoonlijk hele goede ervaring met expert. Ik zou het iedereen aanraden.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (222)

  • Beoordeling: 9.1

    Ik heb persoonlijk hele goede ervaring met expert. Ik zou het iedereen aanraden.
    Geschreven door Klant Ruiter uit bolsward op 15-01-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Vriendelijk en meedenkend personeel.
    Geschreven door Klant uit koudum op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Zie hierboven
    Geschreven door Klant Bakker uit koudum op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Bij de Expert in Bolsward wordt je altijd op een correcte en vriendelijke manier geholpen, met het juiste advies en g o ede service.
    Geschreven door Klant uit workum op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundig te woord gestaan en zeer snelle en keurige levering.
    Geschreven door Klant Wiegers uit koudum op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goed geholpen en zeer tevreden over de plaatsing van de bezorgers
    Geschreven door Klant uit hylaard op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer klantvriendelijk en perfecte service !
    Geschreven door Klant Feenstra uit terkaple op 24-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Expert is een goede winkel. Een aanrader
    Geschreven door Klant Van Straten uit bolsward op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Je word goed geholpen en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Reijenga uit witmarsum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Wederom prima geholpen door de Expert medewerkers in Bolsward bij de keuze voor een tv binnen een beperkt budget
    Geschreven door Klant Jansen uit oosterend op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    ben zeer tevreden over onze plaatselijke expert en medewerkers, altijd hulpvaardig
    Geschreven door Klant uit bolsward op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Wat een topwinkel: deskundigheid én vriendelijkheid worden hier super gecombineerd!
    Geschreven door Klant Schut uit makkum op 05-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Mijn ervaring met Expert is alleen maar lovend. Goeie, vriendelijke en behulpzame verkopers. Bij bezorging wordt ook alles voor je aangesloten, en krijg je nogmaals een goeie uitleg van het product.. Wij rijden van leeuwarden naar Bolsward als we iets nodig hebben.. Complimenten voor de vriendelijke verkopers daar 👍👍
    Geschreven door Klant Struijk uit leeuwarden op 05-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    We hebben een goed en deskundig advies gekregen in de winkel.
    Geschreven door Klant Leijstra uit witmarsum op 04-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Levering en inbouw is zeer net en vakkundig afgeleverd
    Geschreven door Klant Van der Staaij uit workum op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Fijn, winkelen in je eigen stad, tastbare winkel, gewenste item in de actie en op voorraad dus meteen mee naar huis; helemaal top!
    Geschreven door Klant Vries uit bolsward op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Prima koelkast. Enige nadeel is dat deur 90 graden open moet om het groentela te openen.
    Geschreven door Klant Schermer uit bolsward op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prima service en klantvriendelijk 👍
    Geschreven door Klant Spijksma uit witmarsum op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    nee
    Geschreven door Klant Sonnema uit bolsward op 30-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Geen review
    Geschreven door Klant uit makkum op 29-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Het lijkt mij niet verstandig deze review nu te plaatsen. Het lijkt mij verstandig na de aflevering en plaatsing mij weer te benaderen .
    Geschreven door Klant uit bolsward op 23-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede ervaringen met expert
    Geschreven door Klant De Jager uit bolsward op 21-10-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Niet geintereseerd hierin
    Geschreven door Klant uit bolsward op 20-10-2020
  • Beoordeling: 3.1

    Slechte ervaring met Expert Bolsward ( Miele wasmachine gekocht en betaald bleek de levertijd meer dan 6 weken te zijn dus wilde ik geld terug daar moest ik heel lang op wachten en werd onvriendelijk geholpen ( zijn meer klanten die ontevreden zijn over de nieuwe eigenaar Bolsward erg jammer ! voor mij geef ik expert Bolsward een 1
    Geschreven door Klant Jongstra uit kubaard op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Geen
    Geschreven door Klant uit hindeloopen op 14-09-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Expert uitstekende winkel. Goede hulp door personeel.
    Geschreven door Klant Van Straten uit bolsward op 02-09-2020
  • Beoordeling: 7.7

    klant vriendelijk en deskundig.
    Geschreven door Klant Vogelzang uit bolsward op 01-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Vriendelijk en behulpzaaam
    Geschreven door Klant uit wommels op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    goede service in de winkel en met bezorgen luister naar het personeel en alles komt goed
    Geschreven door Klant Naliboff uit bolsward op 24-08-2020
  • Beoordeling: 7.5

    klant vriendelijk,goede service , r valk
    Geschreven door Klant Valk uit hindelopen op 20-08-2020