Navigatie

Beoordelingen Expert Bolsward

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Bolsward die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Bolsward. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Dijk 8.3

Ik heb meerdere malen goederen bestelt bij de Expert, goede afspraken en een snelle levering en een goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (222)

  • Beoordeling: 8.3

    Ik heb meerdere malen goederen bestelt bij de Expert, goede afspraken en een snelle levering en een goede service
    Geschreven door Klant Dijk uit koudum op 15-12-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Vlot, goede prijs-/kwaliteitverhouding, deskundige medewerkers
    Geschreven door Klant Hofman uit tjerkwerd op 14-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    geen mening.
    Geschreven door Klant uit idsegahuizum op 24-11-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Prima service.Zonder kosten werd ons kapotte apparaat(binnen de garantie termijn)vervangen.Geen gedoe dus!
    Geschreven door Klant uit bolsward op 09-11-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Altijd goede service, gewoon goed
    Geschreven door Klant uit makkum op 08-11-2016
  • Beoordeling: 7.9

    prima levering en communicatie over mijn internetbestelling
    Geschreven door Klant uit parrega op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Bolsward goede keus.
    Geschreven door Klant Jong uit makkum op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Waarom zou je moeilijk doen, ga naar EXPERT, die maken hun naam waar. In de winkel of online het is allemaal goed en fijn
    Geschreven door Klant uit burgwerd op 14-10-2016
  • Beoordeling: 7.6

    niet nodig
    Geschreven door Klant uit bolsward op 26-09-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Leuke online aanbiedingen snel geleverd via een filiaal uit de buurt.
    Geschreven door Klant uit koudum op 15-09-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Snel geleverd. Goed spul.
    Geschreven door Klant uit bolsward op 14-09-2016
  • Beoordeling: 9.0

    snelle service, vlotte afhandeling en leveren van kwaliteit. Ook het ophalen van de oude koelkast en vrieser, we kregen de tijd om de nieuwe te installeren/te vullen. Na 1 telefoontje werden de oude producten dezelfde dag nog opgehaald
    Geschreven door Klant uit bolsward op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Top service!
    Geschreven door Klant uit franeker op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Goede adviezen van deskundige verkopers. Prettige winkel.
    Geschreven door Klant Groot uit bolsward op 19-08-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Snel, vriendelijk en deskundig geholpen! Dankzij meedenken van het personeel op een veel mooier en praktischer product uitgekomen dan ik in het hoofd had!
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 30-06-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer tevreden over de omruilservice en de kennis van de man van de technische afdeling bij plaatsing van de TV.
    Geschreven door Klant uit workum op 27-05-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Snelle bezorging!!!
    Geschreven door Klant Smid uit hindeloopen op 25-05-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Zeer tevreden over de bezorger,netjes afgeleverd en goede service.
    Geschreven door Klant uit koudum op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.5

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit nijland op 28-04-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Kom eigenlijk nooit bij Expert, omdat de Blokker geen DVD-SPELER had gingen we naar Expert. Dat is dus eigenlijk de reden van de aankoop!
    Geschreven door Klant uit sneek op 19-04-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Geen
    Geschreven door Klant uit workum op 11-03-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Snelle nette aflevering. Nog eerder dan verwacht zelfs
    Geschreven door Klant uit hindeloopen op 20-02-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit exmorra op 28-01-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Wij hebben een philips Airfryer gekocht. Voor de aankoop hebben we op internet veel informatie ingewonnen. Wij waren dus supersnel klaar.
    Geschreven door Klant Jorna uit witmarsum op 11-01-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijke medewerkers, goede service. Na bezoek weer overtuigd om een vervolg aankoop weer in de winkel te doen i.p.v via de webshop.
    Geschreven door Klant Jong uit makkum op 31-12-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Voor een volgende aankoop ga ik weer naar EXPERT.
    Geschreven door Klant Velde uit witmarsum op 24-12-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Vriendelijk en attente (verkopers) winkelpersoneel, je krijgt er een goed gevoel bij als je het pand verlaat.
    Geschreven door Klant Hoek uit stavoren op 17-12-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert Bolsward krijg je vakkundig en eerlijk advies! Een topwinkel !
    Geschreven door Klant uit makkum op 09-10-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Goed advies, vriendelijk, denken mee.
    Geschreven door Klant uit bolsward op 01-10-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service, advies en assortiment. Hopelijk blijft deze winkel in Bolsward waar al veel winkels verdwenen.
    Geschreven door Klant uit bolsward op 07-08-2015