Navigatie

Beoordelingen Expert Bolsward

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Bolsward die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Bolsward. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.4

Snelle nette aflevering. Nog eerder dan verwacht zelfs

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (141)

  • Beoordeling: 8.4

    Snelle nette aflevering. Nog eerder dan verwacht zelfs
    Geschreven door Klant uit hindeloopen op 20-02-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit exmorra op 28-01-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Wij hebben een philips Airfryer gekocht. Voor de aankoop hebben we op internet veel informatie ingewonnen. Wij waren dus supersnel klaar.
    Geschreven door Klant Jorna uit witmarsum op 11-01-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijke medewerkers, goede service. Na bezoek weer overtuigd om een vervolg aankoop weer in de winkel te doen i.p.v via de webshop.
    Geschreven door Klant Jong uit makkum op 31-12-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Voor een volgende aankoop ga ik weer naar EXPERT.
    Geschreven door Klant Velde uit witmarsum op 24-12-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Vriendelijk en attente (verkopers) winkelpersoneel, je krijgt er een goed gevoel bij als je het pand verlaat.
    Geschreven door Klant Hoek uit stavoren op 17-12-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert Bolsward krijg je vakkundig en eerlijk advies! Een topwinkel !
    Geschreven door Klant uit makkum op 09-10-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Goed advies, vriendelijk, denken mee.
    Geschreven door Klant uit bolsward op 01-10-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service, advies en assortiment. Hopelijk blijft deze winkel in Bolsward waar al veel winkels verdwenen.
    Geschreven door Klant uit bolsward op 07-08-2015
  • Beoordeling: 7.9

    geen idee alles is prima
    Geschreven door Klant Van der Weide uit tjerkwerd op 06-08-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Doe zo verder zoals jullie nu bezig zijn
    Geschreven door Klant uit workum op 25-06-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Is al gebeurd bij de vorige vraag.
    Geschreven door Klant uit koudum op 24-06-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Is duidelijk.
    Geschreven door Klant uit bolsward op 11-06-2015
  • Beoordeling: 8.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit easterein op 28-05-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Goeie service, prima advies en ook nog eens lekker dichtbij!
    Geschreven door Klant uit bolsward op 04-05-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Bij de Expert in Bolsward altijd juist en correct geholpen met een goed advies en voor de juiste prijs.
    Geschreven door Klant op 27-04-2015
  • Beoordeling: 9.0

    vooral de uitleg van voor en nadelen bij de manier van gebruiken van het apparaat (de zgn. do\'s en don\'ts en waaroms) waren verhelderend en blijven daarom hangen. Dat heb ik zeer gewaardeerd
    Geschreven door Klant op 13-04-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Je wordt goed geholpen en er wordt ook goed naar je geluisterd (!) waardoor je een goed aankoopbesluit kunt nemen. Als de zaakjes dan ook nog thuis keurig werkend worden opgeleverd, is het direct genieten.
    Geschreven door Klant Rijpma op 25-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Dhr Bloemendaal op 19-02-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Expert is een goed en levert kwaliteit
    Geschreven door Klant op 11-02-2015
  • Beoordeling: 7.0

    een goede vriendelijke verkoper met verstand van zaken
    Geschreven door Dhr Van der Werf op 06-02-2015