Navigatie

Beoordelingen Expert Bolsward

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Bolsward die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Bolsward. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Keller 9.2

Voor onze verhuizing het witgoed vernieuwd zoals koelkast / vriezer / droogtrommel etc etc. Bij Expert Lemmer zeer netjes en correct geholpen en goed geadviseerd. De aflevering was perfect op tijd zoals wij dat wilden en werd ook keurig verzorgd. Alles netjes geplaatst en aangesloten. Hier wordt je als consument weer blij van.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (222)

  • Beoordeling: 9.2

    Voor onze verhuizing het witgoed vernieuwd zoals koelkast / vriezer / droogtrommel etc etc. Bij Expert Lemmer zeer netjes en correct geholpen en goed geadviseerd. De aflevering was perfect op tijd zoals wij dat wilden en werd ook keurig verzorgd. Alles netjes geplaatst en aangesloten. Hier wordt je als consument weer blij van.
    Geschreven door Klant Keller uit koudum op 04-06-2018
  • Beoordeling: 4.0

    Wij hebben een nieuwe brother printer gekocht. Voor foto\'s af te drukken is deze printer niet geschikt. Voor ons geen goede aankoop. Heel jammer.
    Geschreven door Klant Van de Veer uit bolsward op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert Bolsward worden we altijd goed geholpen en geadviseerd door vriendelijk personeel. Ook is de levering prima en wordt er goed gecommuniceerd.
    Geschreven door Klant uit makkum op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.6

    goed geholpen in de winkel en alles goed geinstalleerd bij mij thuis. kortom zeer goed
    Geschreven door Klant Pietersma uit makkum op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Online bestellen kan heel handig zijn. Voor ons was het goed de winkel te bezoeken, het product te zien en advies te krijgen. Prettig geholpen en levering was ook prima.
    Geschreven door Klant Van der Baan uit workum op 02-03-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Prima handige en duidelijke website. Niets mis mee.
    Geschreven door Klant Hofstra uit bolsward op 19-02-2018
  • Beoordeling: 1.8

    slechte service. als het stuk gaat. zonder overleg stofzuiger vernietigd. lang wachten zonder antwoord
    Geschreven door Klant uit bolsward op 12-02-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Nee doe ik niet aan mee
    Geschreven door Klant uit bolsward op 24-01-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Bolsward een prima winkel met uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit workum op 13-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Kopen bij expert is kopen met de zekerheid van perfecte service en prijsgarantie bovendien is het winkelpersoneel zeer behulpzaam en kundig.
    Geschreven door Klant Kooiker uit bolsward op 05-01-2018
  • Beoordeling: 7.4

    expert wordt je goed geholpen en ze zijn er voor de klant. Ook met problemen van een product gaan ze goed om.
    Geschreven door Klant uit bolsward op 31-12-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Hier heb ik geen behoefte aan.
    Geschreven door Klant uit exmorra op 28-12-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van Expert. Al mijn electronica bij mij thuis is van jullie.
    Geschreven door Klant Nota uit bolsward op 15-12-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Tevreden.
    Geschreven door Klant Kadic uit makkum op 13-12-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Prettig personeel, goede service, mooie overzichtelijke winkel.
    Geschreven door Klant uit makkum op 12-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende service
    Geschreven door Klant Kingma uit bolsward op 30-11-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Vriendelijk personeel, goed advies en kennis van zaken. Daarnaast verlenen zij altijd een prima service!
    Geschreven door Klant uit bolsward op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    De winkel is van binnen helder en heeft een goede uit straling en een ruime keus van tv,huishoudelijke apparaten. Is geen nee te koop.
    Geschreven door Klant Feenstra uit koudum op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Prima
    Geschreven door Klant Kracht uit bolsward op 24-10-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Uitgezocht een Liebherr vrieskast. Met die info voor advies naar de winkel. Prima advies over het verbruik van verschillende merken. Expert Bolsward biedt een goede combinatie van webwinkel en fysieke winkel. Goede prijs/kwaliteit. Afspraken over levering en service worden prompt nagekomen. Voor herhaling vatbaar.
    Geschreven door Dhr Hofman uit tjerkwerd op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.6

    prima winkel prettig geholpen .
    Geschreven door Klant Dijkstra uit bolsward op 11-10-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Prima winkel zeer upto date prima service Nette winkel Net personeel
    Geschreven door Klant Halbersma uit bolsward op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Prima advies. Als er iets is word het opgelost.
    Geschreven door Klant uit wons op 10-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    n.v.t.
    Geschreven door Dhr De Ruiter uit bolsward op 03-10-2017
  • Beoordeling: 6.0

    Overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit bolsward op 29-09-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Je wordt plezierig geholpen en krijgt goed advies.
    Geschreven door Klant uit burgwerd op 12-09-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Vriendelijk een vlot
    Geschreven door Klant Hilt uit ferwoude op 29-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn prima geholpen. Goede uitleg. Geen klachten.
    Geschreven door Klant uit bolsward op 29-08-2017
  • Beoordeling: 7.7

    heb ik niet
    Geschreven door Klant uit hidaard op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.2

    No nonsens gewoon een prima sfeer en dito service!
    Geschreven door Klant Breeden uit bolsward op 09-08-2017