Navigatie

Beoordelingen Expert Bolsward

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Bolsward die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Bolsward. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Halbersma 8.8

Prima winkel zeer upto date prima service Nette winkel Net personeel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (141)

  • Beoordeling: 8.8

    Prima winkel zeer upto date prima service Nette winkel Net personeel
    Geschreven door Klant Halbersma uit bolsward op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Prima advies. Als er iets is word het opgelost.
    Geschreven door Klant uit wons op 10-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    n.v.t.
    Geschreven door Dhr De Ruiter uit bolsward op 03-10-2017
  • Beoordeling: 6.0

    Overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit bolsward op 29-09-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Je wordt plezierig geholpen en krijgt goed advies.
    Geschreven door Klant uit burgwerd op 12-09-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Vriendelijk een vlot
    Geschreven door Klant Hilt uit ferwoude op 29-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn prima geholpen. Goede uitleg. Geen klachten.
    Geschreven door Klant uit bolsward op 29-08-2017
  • Beoordeling: 7.7

    heb ik niet
    Geschreven door Klant uit hidaard op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.2

    No nonsens gewoon een prima sfeer en dito service!
    Geschreven door Klant Breeden uit bolsward op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Expert schept vertrouwen, dat maakt de keuze eenvoudiger
    Geschreven door Klant uit easterein op 03-08-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service tijdens de levering.
    Geschreven door Klant uit bolsward op 30-07-2017
  • Beoordeling: 10.0

    alles klopt gewoon met wat op het bord voor de winkel aangeprezen staat
    Geschreven door Klant Janse uit winterswijk op 19-07-2017
  • Beoordeling: 6.1

    geen behoefte
    Geschreven door Klant uit hindeloopen op 28-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige en vakkundige informatie bij Expert in Bolsward
    Geschreven door Klant Handelsonderneming Weerstand uit stavoren op 23-06-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service, uitstekend installatie!
    Geschreven door Klant Dijk uit workum op 22-06-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Bolsward geeft goede voorlichting, heeft redelijke prijs/kwaliteitsverhouding en een prima bezorgservice!
    Geschreven door Klant Van Straten uit witmarsum op 15-06-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Als tamelijk bejaard echtpaar (80+ en 80-) Sonos apparatuur aangeschaft wat ons uitstekend bevalt zowel bediening als wel geluidsweergave.
    Geschreven door Klant Zee uit bolsward op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    prima winkel in Bolsward
    Geschreven door Klant uit workum op 08-06-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Expert in bolsward een winkel waar je zonder kennis goed geholen word en naar huis gaat met een gevoel ik heb me niet iets laten verkopen,maar heb wat ik wil. nemen de tijd voor jou als klant,hier is de klant echt nog koning.
    Geschreven door Klant uit witmarsum op 08-05-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Voorinformatie is belangrijk, zodat je weet waarover je het hebt en wat voor jou belangrijk is. Door het advies werd de keuze gewijzigd.
    Geschreven door Klant Muizelaar uit makkum op 12-04-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Prima personeel, goede prijs kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant Leiker uit bolsward op 06-04-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Kundig personeel, goeie service!
    Geschreven door Klant uit stavoren op 24-03-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Werd zeer vriendelijk en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit ijlst op 22-03-2017
  • Beoordeling: 8.9

    wordt je prima geholpen
    Geschreven door Klant uit bolsward op 22-03-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Goed en snel geholpen.
    Geschreven door Klant Zee uit bolsward op 16-03-2017
  • Beoordeling: 7.7

    goede service en meedenken in snelle oplossingen
    Geschreven door Klant uit koudum op 09-03-2017
  • Beoordeling: 9.4

    kleine winkel maar veel advies en goede service
    Geschreven door Klant uit workum op 02-03-2017
  • Beoordeling: 6.7

    alles over de telefoon gedaan had in beilen drenthe alles uitgezochik stelde niet op prijs dat er gekke bedragen voor aansluiten wordt gerekend als dat niet was gecorrigeerd was ik naar iemand anders gegan
    Geschreven door Klant uit bolsward op 02-03-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Plezierige zaak, goede voorlichting,ter zake kundig, en de goede merken. Dus lekker dichtbij en waarom zou je naar de Media Markt gaan. Ik ben toch niet gek!!!
    Geschreven door Klant Sprangers uit easterein op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Wij kunnen mensen uw zaak wel aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit burgwerd op 08-02-2017