Navigatie

Beoordelingen Expert Boskoop

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boskoop die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boskoop. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Buurman 9.1

Uitstekende service en goede prijs/kwaliteit verhouding! Lokaal kopen vind ik ook belangrijk.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (643)

  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende service en goede prijs/kwaliteit verhouding! Lokaal kopen vind ik ook belangrijk.
    Geschreven door Klant Buurman uit boskoop op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    goede winkel goede service. al jaren klant
    Geschreven door Klant uit boskoop op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goede en prima service
    Geschreven door Klant Platteel uit hazerswoude dorp op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Professionele service. Goede uitleg over product. Vakkundig plaatsen (ophangen) van de tv na aflevering.
    Geschreven door Klant Blom uit waddinxveen op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Ik ben al jaren vaste klant bij jullie en het bevalt mij prima
    Geschreven door Klant Brandhorst uit waddinxveen op 25-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Expert is betrouwbaar en deskundig.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 22-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Dit is gewoon een hele Goede Zaak
    Geschreven door Klant Gaikena uit rotterdam op 19-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Prima spullen en goede service
    Geschreven door Klant uit boskoop op 16-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service, zeer vriendelijk
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Wij zij goed geholpen belde s,morgens en konden s,middags al langs komen om te komen kijken ..en zijn tevreden met de aankoop naar huis gegaan
    Geschreven door Klant Hoogendoorn uit boskoop op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit boskoop op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Koop lokaal
    Geschreven door Klant Janmaat uit benthuizen op 12-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Afspraak via de website werkte nog niet optimaal. Ik werd binnen 5 minuten gebeld voor een afspraak. Prima geholpen in de winkel. Vriendelijk en bekwaam personeel.
    Geschreven door Klant uit moerkapelle op 12-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top service! Goed advies, meedenkend en perfect geleverd en geplaatst
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 11-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Als je bij ons “alles van expert de deur uit” roept zitten we zonder elektrische apparaten. Van computer tot stofzuiger en van vaatwasser tot strijkijzer, alles komt bij expert vandaan. Betrouwbaar, deskundig, klantgericht, goed advies. Ik ben blij met “onze” Expert(s).
    Geschreven door Klant uit boskoop op 11-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service. Deskundig advies.
    Geschreven door Klant Helmus uit hazerswoude dorp op 11-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Xxxx
    Geschreven door Klant Zeeman uit waddinxveen op 11-03-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Vooral de mogelijkheid in een winkel te kopen.
    Geschreven door Klant uit boskoop op 09-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima
    Geschreven door Klant Doeve uit alphen aan den rijn op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig en zeer klantvriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Molendijk uit waddinxveen op 08-03-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Goede service
    Geschreven door Klant uit bergambacht op 08-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Wij worden goed geholpen. Zelfs bij het uitzoeken van een nieuwe hifiset werd geadviseerd om onze huidige boxen te houden. Daarmee heb je een lange termijn relatie op het oog en niet een snelle eenmalige omzet!
    Geschreven door Klant uit boskoop op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Top winkel
    Geschreven door Klant De Mooy uit rijnsburg op 03-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Steun je lokale winkel
    Geschreven door Klant Straathof uit hazerswoude-dorp op 02-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    De aankoop was op afstand i.v.m corona. Via watsapp het artikel besteld, het was zoals ik gewend bent bij expert, het artikel is naar mijn zin en voldoet aan de eisen, prijs en kwaliteit.
    Geschreven door Klant Mulder uit waddinxveen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Prima zaak, kom al meer dan 40 jaar daar om mijn elektrische apparaten aan te schaffen
    Geschreven door Klant Klijn uit waddinxveen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij komen graag bij expert boskoop,het is of je erbij hoort toppie
    Geschreven door Klant Pasturel uit boskoop op 18-02-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Expert boskoop: prima winkel!
    Geschreven door Klant Baxmeier uit hazerswoude dorp op 18-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima geholpen en de service is top!
    Geschreven door Klant Verdegaal uit hazerswoude-dorp op 18-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service bij expert en kundige mensen. Bezorging was ook prima.
    Geschreven door Klant Splinter uit koudekerk aan den rijn op 15-02-2021