Navigatie

Beoordelingen Expert Boskoop

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boskoop die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boskoop. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Twigt 8.9

Het kopen van producten om de hoek bij een lokale zaak als expert geeft extra vertrouwen en tevredenheid. Deskundig personeel , verstand van zaken bij de inbouw van de apparatuur. Van harte aan te bevelen .

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (643)

  • Beoordeling: 8.9

    Het kopen van producten om de hoek bij een lokale zaak als expert geeft extra vertrouwen en tevredenheid. Deskundig personeel , verstand van zaken bij de inbouw van de apparatuur. Van harte aan te bevelen .
    Geschreven door Klant Twigt uit waddinxveen op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Geen toestemming voor plaatsen reactie
    Geschreven door Klant uit boskoop op 21-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Aanrader om te kopen bij Expert Boskoop. Vriendelijk personeel en uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 20-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Keuze was al gemaakt . Bestelling gewoon doorgegeven.
    Geschreven door Klant uit bodegraven op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Super service
    Geschreven door Klant uit boskoop op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende service.
    Geschreven door Klant Zollner uit boskoop op 15-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Het kan niet beter
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 14-01-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Geen vergelijking ivm corona
    Geschreven door Klant uit boskoop op 09-01-2021
  • Beoordeling: 1.0

    Is niet geleverd
    Geschreven door Klant uit boskoop op 07-01-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Ik wilde 2 muurbeugels voor Sonos speakers bestellen in Krimpen a.d. IJssel. Waren niet op voorraad aldaar, men verwees mij naar Boskoop waar ik ze moest laten bezorgen (ivm lockdown) Dat gebeurde prima, vriendelijke winkelier. Alles ok.
    Geschreven door Klant uit krimpen aan den ijssel op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zelfs bij een telefonische bestelling is de service goed. Ben al jaren klant bij Expert.
    Geschreven door Klant Tofield uit waddinxveen op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Bij Expert Boskoop krijg je nog een persoonlijke behandeling. En dat is veel meer waard dan via internet of mediawinkels waar je geen enkele band mee hebt of krijgt.
    Geschreven door Klant Hoogeveen uit waddinxveen op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Behulpzaam en alert personeel snelle service en levering van producten
    Geschreven door Klant Van Bemmel uit boskoop op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    De ene Expert winkel is niet de andere, maar Expert Boskoop behoort bij de toppers.
    Geschreven door Klant uit nieuwerkerk aan de ijssel op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede adviezen en eersteklas service 👍
    Geschreven door Klant uit hazerswoude dorp op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    prima.
    Geschreven door Klant uit boskoop op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Al jaren klant bij Expert Boskoop 100% service en altijd zeer goed geholpen !
    Geschreven door Klant Vervoort uit gouda op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden met mijn aankoop bij Expert Boskoop. Goede uitleg goede bezorgservice. Ouderwets aandacht voor de klant, overzichtelijke winkel.
    Geschreven door Klant Mourits uit alphen aan den rijn op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    De medewerker, die de TV kwam plaatsen, was deskundig, maar hij had bijv. geen verlengsnoer bij zich. Dat vond ik minder deskundig, want de TV moest op de slaapkamer komen en daar heb je vaak een verlengsnoer nodig! Gelukkig had ik een verlengsnoer, een lange was er nodig en dat kon hij m.i. wel wat weten? Hoort dat niet bij de standaard materiaal dat je bij je hebt?
    Geschreven door Klant Huisman uit hazerswoude rijndijk op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Prettig personeel.waar je gewoon mee kunt spreken.en die goed met je meedenkt.en zijn afspraken nakomt.
    Geschreven door Klant Van der Linden-kivits uit alphen aan den rijn op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    In Boskoop al jaren de zelfde medewerkers. Dat geeft vertrouwen.
    Geschreven door Klant Hoogeveen uit boskoop op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijk en deskundig geholpen. Vragen over het product dat we wilden kopen werden duidelijk beantwoord. Zou deze winkel zeker aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    ......
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 28-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    ik belde vrijdag op en wilde een vriezer kopen en tevens met het verzoek om mijn vriezer te laten bezorgen op de volgende dag(zaterdag), wat eigenlijk al niet mogelijk was. De verkoper heeft toch zijn best gedaan om dit mogelijk te maken. Normaliter moet je het product ook vooraf online betalen, maar het verzenden van de factuur ging niet wegens computerstoring. desondanks heeft de verkoper het product laten bezorgen en mocht ik het achteraf betalen op basis van goed vertrouwen. Fijn, dat het toch op zo\'n manier geregeld kon worden. mijn dank is groot.
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 28-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service en zeer behulpzaam bij problemen...
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Uitermate blij met expert
    Geschreven door Klant Spoor-bakker uit waddinxveen op 22-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Heb een mooie xxl philips airfraier gekocht en ben zeer goed geholpen, echt perfect
    Geschreven door Klant Van der Bas uit boskoop op 22-12-2020
  • Beoordeling: 8.1

    prima service
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Prima winkel je word ook via de telefoon goed te woord gestaan ik raad Expert echt aan
    Geschreven door Klant Ammerlaan uit hazerswoude-rijndijk op 17-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik beveel iedereen Expert in Boskoop aan. Vriendelijke bediening, goede uitleg en service, dat raad ik een ieder aan, dat is belangrijk in deze tijd, waarin heel veel o-line gaat. Ik ben van een generatie, om te woord gestaan te worden.. Hopelijk kunnen we nog lang gebruik maken van deze mooie zaak. Elly van Tol uit Waddinxveen.
    Geschreven door Klant Van Tol uit waddinxveen op 17-12-2020