Navigatie

Beoordelingen Expert Boskoop

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boskoop die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boskoop. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Heeren 9.4

De service in de winkel als ook bij de levering zijn geweldig.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (643)

  • Beoordeling: 9.4

    De service in de winkel als ook bij de levering zijn geweldig.
    Geschreven door Klant Heeren uit boskoop op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service, fijn mee gedacht, snel en netjes geleverd. Heel blij mee!
    Geschreven door Klant Schouten uit leiderdorp op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    ruime vriezer met 8 laden. zoals gezegt bij de omschrijving daar ontbreekt niks aan. zeer tevreden mee.
    Geschreven door Klant uit boskoop op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert biedt alles op gebied van electronica, witgoed enz. De winkel in Boskoop heeft alles wat je maar wilt, goede service, vriendelijk personeel, behulpzaam
    Geschreven door Klant Putters uit waddinxveen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.9

    👍🏼👍🏼
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik super geholpen, en joep heeft er echt verstand van. Top winkel
    Geschreven door Klant Verstraten uit waddinxveen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Boskoop heeft bekwaam personeel, prima service en goede producten.
    Geschreven door Klant Rens uit alphen aan den rijn op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    je wordt er altijd vriendelijk en goed geholpen.ook als je problemen heb zijn ze er voor je.dus expert is onze vertrouwde winkel.pluim voor expert.
    Geschreven door Klant Koster uit boskoop op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Ruime Winkel met groot assortiment. Vriendelijk en deskundig personeel. Bezorging goed!
    Geschreven door Klant Kempkes uit waddinxveen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies, tijd voor de klant en ook de nalevering was super geregeld. Ik kom hier zeker de volgende keer weer.
    Geschreven door Klant uit gouda op 16-12-2020
  • Beoordeling: 6.0

    Installatie kan beter en nog service kan verbeterd worden
    Geschreven door Klant uit noordwijk zh op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    De prijs licht iets hoger maar dat word zeer zeker goed gemaakt door de service.
    Geschreven door Klant De Jong uit boskoop op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert in Boskoop is prima winkel
    Geschreven door Klant Berghuis uit koudekerk aan den rijn op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Boskoop uit de kunst. Veel keuze, goede voorlichting en uiteindelijk een goed product
    Geschreven door Klant uit hazerswoude dorp op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ik had gebeld om 2 Sonos SL speakers te reserveren, bij aankomst stonden ze netjes klaar bij de kassa. Ook het verdere advies was helder en eerlijk.
    Geschreven door Klant Van Anrooij uit bleiswijk op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Goede winkel. Snel geholpen.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 27-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundige mensen die goede adviezen geven om tot de juiste aankoop over te gaan. Expert Boskoop is een Klasse Bedrijf.
    Geschreven door Klant Stuurman uit boskoop op 26-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Mijn ervaring bij Expert was uitstekend. Goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 25-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    ....
    Geschreven door Klant uit boskoop op 25-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Wij hebben een Sony TV KD-43XH8196 gekocht bij Expert in Boskoop. We zijn zeer goed geadviseerd door de verkoper en bij de aflevering. Deze TV geeft een prima beeldkwaliteit en geluid. Extra pluspunt is een prima beeld ook vanuit alle kijkhoeken.
    Geschreven door Klant uit boskoop op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prima winkel waar je goed geholpen wordt.
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Fijn geholpen. Voelde goed en direct de aankoop gedaan die wij in gedachte hadden. Fijne winkel.
    Geschreven door Klant Stikkelorum uit leiderdorp op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd en netjes geholpen in de winkel in Boskoop
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert in Boskoop verdient een dikke tien.
    Geschreven door Klant uit goedereede op 11-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service zelfs dingen gedaan waar ik niet voor betaald had, top winkel
    Geschreven door Klant Bodijn uit leiden op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel, goede informatie, prettig geholpen. Aanrader.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 07-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    ik heb een Gigaset bij expert gekocht,ik wist hem niet aan te sluiten .ik ben bij expert gaan vragen hoe ik hem moest aansluiten .heeft die man de stappen voor mij opgeschreven,thuis heb ik dat precies zo gedaan ,nu heb ik er heel veel plezier van
    Geschreven door Klant uit boskoop op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert in Boskoop ben uitstekend, snel en kundig geholpen. De service is werkelijk zeer goed en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!! J.B. den Houdijker
    Geschreven door Klant Den Houdijker uit zoetermeer op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goede expertise en uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.0

    No nonsense
    Geschreven door Klant uit boskoop op 05-11-2020