Navigatie

Beoordelingen Expert Boxtel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boxtel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boxtel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Raad 9.1

Ben uitstekend geholpen, ze hadden mooie aanbiedingen. Fijne zaak.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (830)

  • Beoordeling: 9.1

    Ben uitstekend geholpen, ze hadden mooie aanbiedingen. Fijne zaak.
    Geschreven door Klant De Raad uit boxtel op 01-10-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Ga eens kijken bij expert
    Geschreven door Klant uit boxtel op 01-10-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Actie aanwezig en snelle levering
    Geschreven door Klant uit schijndel op 01-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en goede voorlichting Aan bevolen
    Geschreven door Klant Van de Meerendonk uit boxtel op 01-10-2015
  • Beoordeling: 7.8

    vakkundig personeel en prima service
    Geschreven door Klant uit boxtel op 21-09-2015
  • Beoordeling: 7.5

    De service is goed.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 17-09-2015
  • Beoordeling: 8.7

    gaan met prijsniveau mee met andere internet aanbieders
    Geschreven door Klant uit boxtel op 13-09-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijke benadering en uitstekende service
    Geschreven door Klant Van Hellemondt uit boxtel op 12-09-2015
  • Beoordeling: 7.5

    we zijn goed geholpen door deskundige verkoper bij aanschaf van een stofzuiger. Ook over de service zijn we zeer te spreken (ruilen is geen probleem).
    Geschreven door Klant Verstappen uit boxtel op 11-09-2015
  • Beoordeling: 7.3

    snelle levering vriendelijke monteur koelt goed zeer geruisloos
    Geschreven door Klant uit oisterwijk op 28-08-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Perfect advies, goed geregeld het brengen van de wasmachine en droogdroog trommel, en het meenemen van de oude machines, die bij ons op zolder staan!!
    Geschreven door Klant Van de Ven uit geffen op 27-08-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Heldere communicatie over levering, keurig op tijd, vriendelijk en kundig personeel
    Geschreven door Klant Van Loggem uit best op 24-08-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed geadviseerd, topwinkel?
    Geschreven door Klant Van Steenderen uit boxtel op 20-08-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Een goede ervaring,een hele fijn team
    Geschreven door Klant uit boxtel op 18-08-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit boxtel op 12-08-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Goede service van het personeel. De verkoper kon goed uitleggen wat de verschillende modellen aan functionaliteit boden. Hij nam ook voldoende tijd.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 10-08-2015
  • Beoordeling: 7.3

    snel en correct geholpen met goed advies en deskundigheid.
    Geschreven door Klant uit liempde op 30-07-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Mijn ervaring is dat je met een gerust hart bij Expert in de winkel binnen kunt lopen, je word snel en correct geholpen.
    Geschreven door Klant Geven uit boxtel op 24-07-2015
  • Beoordeling: 9.0

    ik ben tevreden met de geboden vriendeljke service
    Geschreven door Klant uit boxtel op 23-07-2015
  • Beoordeling: 10.0

    met expert spullen daar zit je goed mee
    Geschreven door Klant Van den Boer uit boxtel op 23-07-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Geholpen door vriendelijk en deskundig personeel. Gedane beloften werden nagekomen.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 17-07-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Ben heel tevreden met de service van expert boxtel
    Geschreven door Klant uit boxtel op 13-07-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Wij zijn een tevreden klant bij expert Boxtel,altijd vriendelijk personeel,goede uitleg,goede service . Zelfs als we bellen en het is druk in de winkel word de telefoon aangenomen en word vriendelijk gevraagd of ze later terug mogen bellen en dit is dan ook het geval.
    Geschreven door Klant Van de Langenberg uit boxtel op 13-07-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Mijn ervaring is, de verkopers waren vriendelijk, maar meer achter de balie met andere zaken bezig dan met de klant.
    Geschreven door Klant uit liempde op 09-07-2015
  • Beoordeling: 6.7

    nvt
    Geschreven door Klant uit boxtel op 04-07-2015
  • Beoordeling: 6.3

    ik was dacht ik duidelijk wij wensen geen mail meer te ontvangen
    Geschreven door Klant uit boxtel op 04-07-2015
  • Beoordeling: 7.2

    -
    Geschreven door Klant uit boxtel op 25-06-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Groot assortiment deskundig en snel geholpen
    Geschreven door Klant Van Erp uit liempde op 24-06-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Prima producten ze kijken tegenwoordig ook goed naar de prijzen op internet en passen hun prijs daar op aan
    Geschreven door Klant Van de Wouw uit boxtel op 24-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    een prettige zaak om te gaan winkelen.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 19-06-2015