Navigatie

Beoordelingen Expert Boxtel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boxtel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boxtel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.0

ik ben tevreden met de geboden vriendeljke service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (842)

  • Beoordeling: 9.0

    ik ben tevreden met de geboden vriendeljke service
    Geschreven door Klant uit boxtel op 23-07-2015
  • Beoordeling: 10.0

    met expert spullen daar zit je goed mee
    Geschreven door Klant Van den Boer uit boxtel op 23-07-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Geholpen door vriendelijk en deskundig personeel. Gedane beloften werden nagekomen.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 17-07-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Ben heel tevreden met de service van expert boxtel
    Geschreven door Klant uit boxtel op 13-07-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Wij zijn een tevreden klant bij expert Boxtel,altijd vriendelijk personeel,goede uitleg,goede service . Zelfs als we bellen en het is druk in de winkel word de telefoon aangenomen en word vriendelijk gevraagd of ze later terug mogen bellen en dit is dan ook het geval.
    Geschreven door Klant Van de Langenberg uit boxtel op 13-07-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Mijn ervaring is, de verkopers waren vriendelijk, maar meer achter de balie met andere zaken bezig dan met de klant.
    Geschreven door Klant uit liempde op 09-07-2015
  • Beoordeling: 6.7

    nvt
    Geschreven door Klant uit boxtel op 04-07-2015
  • Beoordeling: 6.3

    ik was dacht ik duidelijk wij wensen geen mail meer te ontvangen
    Geschreven door Klant uit boxtel op 04-07-2015
  • Beoordeling: 7.2

    -
    Geschreven door Klant uit boxtel op 25-06-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Groot assortiment deskundig en snel geholpen
    Geschreven door Klant Van Erp uit liempde op 24-06-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Prima producten ze kijken tegenwoordig ook goed naar de prijzen op internet en passen hun prijs daar op aan
    Geschreven door Klant Van de Wouw uit boxtel op 24-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    een prettige zaak om te gaan winkelen.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.3

    goed personeel en dito advies
    Geschreven door Klant Holle uit vught op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Persoonlijke aandacht voor de klant en goede service .
    Geschreven door Klant uit schijndel op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Prima , deskundig personeel. Kwaliteit en prijs goed op elkaar afgestemd.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 19-06-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service met alles
    Geschreven door Klant uit boxtel op 08-06-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Goed advies, ruime keuze, paar ? meer als op internet, maar wel uitstekende service. Gratis thuis bezorgd en ingesteld. Meer dan uitstekend. Kan geen Mediamarkt aan tippen.
    Geschreven door Klant Houben uit boxtel op 04-06-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 04-06-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Expert in Boxtel is een winkel met heel vriendelijk en correct personeel. Ze geven duidelijke/deskundige antwoorden op vragen. Hun services is perfect. Ik ben er verschillende malen geweest en ga er met plezier heen.
    Geschreven door Klant Van Esch uit boxtel op 01-06-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Wederom een produkt gekocht bij Expert. Dit keer een wasmachine. De service is zoals we van Expert gewend zijn Prima!
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 22-05-2015
  • Beoordeling: 9.4

    GOEDE UITLEG SERVICE EN BEDIENING
    Geschreven door Dhr Bakker uit boxtel op 21-05-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende winkel, uitstekend personeel en uitstekende service! Ga zo door Expert Boxtel!
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 04-05-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Goed gesorteerde winkel, ruim aanbod en vriendelijke verkoper die u goede informatie en advies geeft. Bovendien goede garantieservice.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 30-04-2015
  • Beoordeling: 9.1

    expert boxtel fijn personeel aaltijd vriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant Peijnenburg uit boxtel op 30-04-2015
  • Beoordeling: 8.7

    ik heb onlangs een airfyer gekocht heb er totaal geen spijt vanhet is lekker en goed voor je gezondheid
    Geschreven door Klant uit schijndel op 20-04-2015
  • Beoordeling: 7.5

    vind ik goed
    Geschreven door Klant op 13-04-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Reserveren en ophalen is makkelijk en snel geregeld.
    Geschreven door Klant op 30-03-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Fijne winkel goed personeel
    Geschreven door Klant op 25-03-2015
  • Beoordeling: 8.9

    vriendelijk en deskundig personeel. Winkel in Boxtel heeft een mooie uitstraling met goede bereikbaarheid.
    Geschreven door Klant op 03-03-2015
  • Beoordeling: 8.3

    goed enthousiast verkoopteam, die meedenken in het belang van de klant
    Geschreven door Klant op 02-03-2015