Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Breezand

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breezand die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breezand. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Schmitt 9.0

Ik heb bij expert een BOSCH wasmachine gekocht, die thuis bezorgd werd en nu en SONY TV die ik wegen WK Voetbal ophield. Beide producten waren in de aanbieding. Ik ben met de service en de aankopen tevreden. (Alleen een merkwaardig fout, ik gebruikte de TV voor de eerste keer, voetbal Mexico/DE, en DIE MANNSCHAFT verliest!)

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (242)

  • Beoordeling: 9.0

    Ik heb bij expert een BOSCH wasmachine gekocht, die thuis bezorgd werd en nu en SONY TV die ik wegen WK Voetbal ophield. Beide producten waren in de aanbieding. Ik ben met de service en de aankopen tevreden. (Alleen een merkwaardig fout, ik gebruikte de TV voor de eerste keer, voetbal Mexico/DE, en DIE MANNSCHAFT verliest!)
    Geschreven door Klant Schmitt uit calantsoog op 21-06-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Iedereen moet naar expert Breezand. Top gasten.
    Geschreven door Klant uit breezand op 19-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    uitstekende service, fijne bekwame medewerkers, goede uitleg en installatie van het product,( vaatwasmachine) goede prijs kwaliteit verhouding, zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.8

    gewldige winkel
    Geschreven door Klant Gallusz uit \'t zand op 25-05-2018
  • Beoordeling: 8.9

    goede service en tevreden over informatie
    Geschreven door Klant Piet Huiberts Ventilation Development uit anna paulowna op 22-05-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer prettig zaken doen. Direct en snel in de reacties. Van aankoop tot levering goede zorg. Ze begrijpen heel goed dat je na een aankoop snel wil genieten van je product. Voor mij zeker een reden om Expert te kiezen boven die grote winkelketens en internetbedrijven die alleen maar aan de verkoopcijfers denken. Expert denkt ook nog aan de consument.
    Geschreven door Klant De Jong uit den helder op 10-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Alle medewerkers van Expert Breezand zijn enthousiast, klantgericht, flexibel en prima in staat om in alle opzichten met de klant mee te denken en naar oplossingen te zoeken.
    Geschreven door Klant uit den helder op 09-05-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Expert heeft na een tweetal vrijblijvende bezoeken, waarvan één testopstelling, vast kunnen stellen dat het door mij gevraagde een haalbare zaak was. Hierdoor zijn we met het nodige advies ook tot de aanschaf over gegaan, hierbij is alles tot in detail keurig geregeld.
    Geschreven door Klant Brommer uit t zand nh op 22-04-2018
  • Beoordeling: 9.4

    door folder naar de winkel, ruime zaak, parkeren voor de deur, goede verkoper met alle aandacht voor onze wensen.
    Geschreven door Klant Van der Wolf uit den helder op 18-04-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Ik vind het niks om iedere keer me bevindingen te moeten melden.
    Geschreven door Klant Nebbeling uit den helder op 12-04-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Laat de mensen zelf maar naar Expert gaan
    Geschreven door Klant Vossen- Ten Broeke uit anna paulowna op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Prima ervaring met EXPERT BREEZAND ,maar dit was bij ons al bekend!
    Geschreven door Klant Siesling uit anna paulowna op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Breezand vind ik een uitstekende zaak. Goede voorlichting en informatie over het geen je wil kopen. De winkelmedewerkers nemen tijd voor de klant en geven een goed advies mocht je twijfelen over het een of ander.
    Geschreven door Klant Sanderson uit julianadorp op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant Koning uit den helder op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Prima winkel
    Geschreven door Klant Vis uit anna paulowna op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, denken mee naar oplossing. Vriendelijk personeel. Overzichtelijke winkel.
    Geschreven door Klant Mulder uit anna paulowna op 23-03-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Mijn ervaring met Expert zijn uitstekend. Goede adviezen, snelle levering en keurige montage.
    Geschreven door Klant Van Het Kaar uit schagen op 22-03-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Expert breezand. Daar wordt je ontzettend goed en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Polmans uit den helder op 22-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Een zeer goede zaak met persoonlijke aandacht. En directe herkenning bij aankomst
    Geschreven door Klant Piccardt uit anna paulowna op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Snel en deskundig ,
    Geschreven door Klant Tuithof uit schagerbrug op 14-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig en betrouwbaar bedrijf
    Geschreven door Klant Brockmann uit callantsoog op 14-03-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Co is een goede vakman met heel veel kennis ook de kennis bij het winkel personeel is groot .Dat mis je van daag de dag bij velle winkel .
    Geschreven door Klant Van de Poll uit anna paulowna op 09-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Bij aankopen wordt er steeds weer uitgebreide informatie gegeven, en nieuwe ideeën aangedragen om zo goed mogelijk het aangekochte product te ondersteunen. Meestal zijn de ideeën geld en werk besparend. Dit noem ik service van de bovenste plank.
    Geschreven door Klant Broers uit breezand op 09-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Prima professioneel geholpen.
    Geschreven door Klant uit breezand op 03-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    kleine zaak, geen groot winkelbedrijf. de klant is hier nog koning
    Geschreven door Klant Karhof uit den helder op 25-02-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Min zoon heb ik bij jullie door mijn ervaringen klant gemaakt
    Geschreven door Klant Schilder uit den helder op 25-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    heel goede ervaring met de medewerkers en de service is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit schagen op 24-02-2018
  • Beoordeling: 8.6

    expert in Breezand is een fijne zaak, waar je deskundig wordt geholpen. Service gericht. Over andere bedrijven van Expert heb ik geen mening.
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 16-02-2018
  • Beoordeling: 8.7

    nvt
    Geschreven door Klant Stuart uit den helder op 09-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    bij twijvel even bellen en het product wordt gereserveerd
    Geschreven door Klant De Boer uit julianadorp op 06-02-2018