Navigatie

Beoordelingen Expert Burgum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Burgum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Burgum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Dijkstra 9.2

Expert Burgum, vriendelijk, behulpzaam, kennis van de producten. En het persoonlijke contact dat is heel wat waard.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2471)

  • Beoordeling: 9.2

    Expert Burgum, vriendelijk, behulpzaam, kennis van de producten. En het persoonlijke contact dat is heel wat waard.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit zwaagwesteinde op 18-09-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service
    Geschreven door Klant Renkema uit oostermeer op 14-09-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Expert kunnen we aanbevelen. We hebben een goede ervaring mogen ondervinden bij alle hulp die we nodig hadden bij onze keuze van de gekochte apparatuur.
    Geschreven door Klant Vegelin uit drachten op 14-09-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Personeel heeft kennis op alle gebieden.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 13-09-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Prima advies. betrouwbaar klantgericht hulpvaardig
    Geschreven door Klant Hof uit burgum op 13-09-2023
  • Beoordeling: 7.9

    alles is tegenwoordig met touch toetsen...dit vind ik wel wat moeilijker te begrijpen. de gebruiksaanwijzingen zijn voor meerdere talen, maar niet altijd goed begrijpbaar. Kan er niet op uw site wat how to videos plaatsen, dat doen meer bedrijven.
    Geschreven door Klant uit kollumerzwaag op 11-09-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Expert staat voor kwantiteit en kwaliteit!
    Geschreven door Klant Dijkhuis -van Hoorn uit hardegarijp op 08-09-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Ben goed en adequaat geholpen. Product is keurig volgens afspraak thuis bezorgd. Er is goed meegedacht om het mij als klant zo makkelijk mogelijk te maken.
    Geschreven door Klant Veldhuis uit ureterp op 08-09-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Goede keus
    Geschreven door Klant Frieswijk uit hardegarijp op 07-09-2023
  • Beoordeling: 9.2

    In een woord fantastisch
    Geschreven door Klant Wageman uit noordbergum op 05-09-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit oostermeer op 05-09-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Super winkel en personeel
    Geschreven door Klant Buren uit noordbergum op 04-09-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Een veilig gevoel bij elke aankoop, en dat al jarenlang.
    Geschreven door Klant uit feanwalden op 31-08-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Expert dichtbij en hele goede service!
    Geschreven door Klant Boomsma uit garijp op 30-08-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Bij Expert Meijer in Burgum wordt de klant bedient, zoals je als klant graag bediend wilt worden qua optimale inspanning, tevreden klant en afspraak is afspraak.
    Geschreven door Klant Postma uit veenwouden op 30-08-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Gewoon een goede winkel, prettig personeel dat zoekt naar oplossingen.
    Geschreven door Klant uit burgum op 28-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Top kwaliteit in alle opzichten.
    Geschreven door Klant Geert Veenstra Consultancy uit twijzel op 24-08-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Medewerker gaf duidelijk vergelijkingen mbt tot beoogd apparaat en andere beschikbare apparaten, waardoor een betere keuze gemaakt kon worden.
    Geschreven door Klant uit opeinde op 24-08-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goede ervaring
    Geschreven door Klant uit bergum op 24-08-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk en professioneel geholpen
    Geschreven door Klant Van der Mark uit feanwalden op 24-08-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Oké altijd goed
    Geschreven door Klant uit hardegarijp op 23-08-2023
  • Beoordeling: 7.4

    LAAT JE GOED VOORLICHTEN
    Geschreven door Klant Tillema uit oostermeer op 22-08-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Voor ons prima service.
    Geschreven door Klant uit suameer op 21-08-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekend houden aan de afspraak
    Geschreven door Klant uit giekerk op 18-08-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Doen we nooit
    Geschreven door Klant uit drogeham op 16-08-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Prima winkel met groot assortiment en deskundig en klantvriendelijke medewerkers!!
    Geschreven door Klant uit hardegarijp op 16-08-2023
  • Beoordeling: 9.0

    je kan dit het maar goed in je opnemen wat ik hier vertel en ik sta niet fabels te vertellen wand ik kom hier al zolang ik getrouwd ben en dat is al 55 jaar
    Geschreven door Klant Van der Wiel uit harkema op 11-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon een goede winkel waar de klant nog koning is .
    Geschreven door Klant Veltman uit garyp op 09-08-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Uitstekend en het personeel weet waar het omgaat. Goede vakkennis uit stekent advies.
    Geschreven door Klant uit drachten op 07-08-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Burgum is een prima zaak waar je een ruim assoriment aantreft met redelijke prijzen.
    Geschreven door Klant uit veenwouden op 07-08-2023