Navigatie

Beoordelingen Expert Burgum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Burgum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Burgum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Walsma 8.4

Betrokken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2474)

  • Beoordeling: 8.4

    Betrokken
    Geschreven door Klant Walsma uit hurdegaryp op 22-01-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Bij installatie tv zag bezorger krasje op scherm. TV laten staan, oude inruil meegenomen en nieuwe besteld. Deze werd 2 weken later bezorgd en geïnstalleerd. Prima service.
    Geschreven door Klant Van der Heide uit leeuwarden op 19-01-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Prima service
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 18-01-2024
  • Beoordeling: 8.3

    Wij kopen alleen als het nodig is dan gaan we kijken of dat in de aanbieding we blijven toch altijd bij expert voelt heel veilig.
    Geschreven door Klant uit giekerk op 18-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    prima winkel met uitstekende service,ik zal zeker vrienden aanraden om er te gaan shoppen.
    Geschreven door Klant Venema uit giekerk op 17-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Netjes kan ik nog wat voor u doen zij ret me zelf veder wel super 😀
    Geschreven door Klant uit hurdegaryp op 16-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service, duidelijk en helder advies, vlotte medewerker, ruime keuze.
    Geschreven door Klant Schilder Bedrijf Postma uit zwagerbosch op 15-01-2024
  • Beoordeling: 9.2

    De medewerkers in de winkel zijn altijd zeer behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit hurdegaryp op 15-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Prima zaak
    Geschreven door Klant Boersma uit garyp op 15-01-2024
  • Beoordeling: 6.2

    As jo hjir yn de winkel wat keapje wolle moatte je wol geduld hawwe. As it jo beurt net is liket it krekt of binne je der net.
    Geschreven door Klant uit bergum op 15-01-2024
  • Beoordeling: 8.6

    Kundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit wartena op 12-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Goed en vertrouwt
    Geschreven door Klant Hoekstra uit damwoude op 12-01-2024
  • Beoordeling: 4.6

    Klanten beter voorlichten over het wel of niet zelf installeren van een product.
    Geschreven door Klant uit bergum op 12-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel en goede service
    Geschreven door Klant Haarsma uit sumar op 11-01-2024
  • Beoordeling: 8.8

    Prima winkel met uitstekende service
    Geschreven door Klant uit hurdegaryp op 11-01-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service, vriendelijk personeel, vertrouwde en betrouwbare omgeving. Genoege keuze
    Geschreven door Klant De Vries uit kootstertille op 10-01-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Meyer Burgum komen we zeker weer terug!
    Geschreven door Klant Kooistra uit oenkerk op 04-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel met kundig personeel.Je wordt op een prettige manier geholpen.
    Geschreven door Klant Weening uit burgum op 03-01-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Super goed
    Geschreven door Klant Van der Heide uit twijzelerheide op 01-01-2024
  • Beoordeling: 5.9

    De winkel mederwerker moeten de klante beter op andere klante letten en niet de klant 20 minuten laten wachten
    Geschreven door Klant Hollenberg uit drachten op 01-01-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer tevreden over de service
    Geschreven door Klant De Vries uit opeinde op 28-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Je kan voor een dubbeltje op internet wat kopen of je gaat voor service en kwaliteit
    Geschreven door Klant Hofman uit noordbergum op 28-12-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Ben al jare een tevreden klant.
    Geschreven door Klant Pebesma uit hurdegaryp op 28-12-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Goed en personeel vriendelijk
    Geschreven door Klant Van Meekeren uit zwaagwesteinde op 26-12-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Prima winkel in Burgum. Goede kennis en sevice
    Geschreven door Klant uit veenwouden op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Alles zoals afgesproken. Service 100%, vriendelijk.
    Geschreven door Klant Sibma uit kootstertille op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer vriendelijke verkoper. Nam uitgebreid de tijd voor ons. Goede uitleg van het product. Kortom, een hele fijne winkel.
    Geschreven door Klant uit hardegarijp op 21-12-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Prettig winkelen! Klant vriendelijk. De prijzen zijn netjes !
    Geschreven door Klant uit rijperkerk op 21-12-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Inbouw service van onze vaatwasser was uitmuntend. De installateur was vriendelijk en zeer kundig. Vakwerk.
    Geschreven door Klant uit hurdegaryp op 19-12-2023
  • Beoordeling: 8.4

    goeie surfers en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit burgum op 15-12-2023