Navigatie

Beoordelingen Expert Burgum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Burgum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Burgum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Lyklema 6.8

wat in de folder staat niet aanwezig. verder redelijk tot goed. meegegeven verbindingkastje slecht was al open en niet compleet.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2471)

  • Beoordeling: 6.8

    wat in de folder staat niet aanwezig. verder redelijk tot goed. meegegeven verbindingkastje slecht was al open en niet compleet.
    Geschreven door Klant Lyklema uit oostermeer op 11-04-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Kijk en vergelijk en koop bij Expert
    Geschreven door Klant Stierman uit burgum op 11-04-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Een vertrouwd adres mét goede servicé en meedenkend personeel
    Geschreven door Klant uit molenend op 07-04-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Mij het beste voorstel doen die het beste aan mijn behoefte voldoet
    Geschreven door Klant Bruinsma uit hardegarijp op 05-04-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Prima artikelen voor een scherpe prijs Geholpen door vriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Koopman uit burgum op 05-04-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Kwalitatief goede producten, vriendelijke medewerkers,bezorging ook prima
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 24-03-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Expert burgum, daar wil je heen vanwege de zeer goede service, en vakbekwaamheid van het personeel.
    Geschreven door Klant Postma uit bergum op 24-03-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Supersnelle levering van het product. En een prima installateur.
    Geschreven door Klant Bos uit zoutkamp op 23-03-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Goeie uitleg en vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant Arjaans uit rijperkerk op 17-03-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Bij de aanschaf van een Vrieskast was de on opgedrongen service zeer goed, je kunt je wensen te kennen geven en dan wordt al het mogelijke gedaan om daar aan te voldoen, Het betrof een Liebherr Vrieskast top kwaliteit en krijg je bij het online aanmelden nog eens 5 jaar extra garantie op reparatie en onderdelen mocht dit ondanks de zeer goede kwaliteit onverhoopt nodig zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden dan ook Expert aan
    Geschreven door Klant Bloksma uit opeinde op 16-03-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn super tevreden over Expert Burgum. Vakbekwaam en kundig personeel
    Geschreven door Klant Old Dutch Cafe Rest. uit zwaagwesteinde op 16-03-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede winkel met bekwaam personeel, met de beste producten en goede prijzen.
    Geschreven door Klant uit burgum op 16-03-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Is voor ons niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit burgum op 16-03-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Was uitstekend en ben.zeer tevreden
    Geschreven door Klant Weidenaar uit bergum op 16-03-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Afspraak is afspraak, het door kij gekochte product werd keurig op tijd en door vriendelijke bezorgers afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit burgum op 11-03-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Deskundig, klantvriendelijk en goede service
    Geschreven door Klant Visser uit bergum op 09-03-2023
  • Beoordeling: 8.8

    aanbevelenswaardig!
    Geschreven door Klant uit oostermeer op 07-03-2023
  • Beoordeling: 9.0

    veel keus, goede voorlichting en zeer prettig geholpen
    Geschreven door Klant uit bergum op 06-03-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Ik denk dat ik alles al heb beantwoord.
    Geschreven door Klant uit burgum op 04-03-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer goed
    Geschreven door Klant Kazemier - De Vries uit bergum op 03-03-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Experwinkel de juiste keuse zou er altyd heen gaan niks op aan te merken
    Geschreven door Klant Van der Kooy uit kootstertille op 03-03-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service, vriendelijk personeel, kortom kan ik Expert bij u aanbevelen.
    Geschreven door Klant Visbeek-bottinga uit burgum op 28-02-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Prima zaak mensen met kennis en zeer vriendelijk helemaal Top!!!!!
    Geschreven door Klant Hoogstins uit leeuwarden op 28-02-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Ik zou zo weer een product bij expert aanschaffen
    Geschreven door Klant De Boer uit burgum op 27-02-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Niet elke Expert zal even goed zijn, maar de Expert in Burgum kan ik zeker aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 18-02-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Koelkast, oven, vaatwasser of radio.....bij Expert kan je daarvoor altijd goed terecht. En ook de levering en (eventuele) montage van de produkten is naar volle tevredenheid. Bij expert werkt vriendelijk en deskundig personeel waardoor je een goed advies ontvangt. Dus: \"Wat voor aankoop je ook doet, bij Expert zit je altijd goed\".
    Geschreven door Klant De Wit uit oenkerk op 17-02-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Al jaren een tevreden klant bij Meijer Expert Burgum
    Geschreven door Klant Van der Heide uit opeinde op 17-02-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Tv super bevalt uitstekend prima geïnstalleerd
    Geschreven door Klant Algra uit burgum op 14-02-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Als ik wat nodig heb kijk ik altijd op de website maar als ik wat gevonden heb ga ik altijd even naar de winkel en krijg daar dan een prima advies en bestel het altijd daar
    Geschreven door Klant De Bruin uit wartena op 13-02-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer goed
    Geschreven door Klant uit nyega op 13-02-2023