Navigatie

Beoordelingen Expert Burgum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Burgum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Burgum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Snelle bezorging, goede prijs kwaliteit, service is overstijgend. Lokaal shoppen heeft voordelen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2494)

  • Beoordeling: 9.8

    Snelle bezorging, goede prijs kwaliteit, service is overstijgend. Lokaal shoppen heeft voordelen.
    Geschreven door Klant uit burgum op 16-04-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Prijs is niet altijd het belangrijkste maar service en informatie wel
    Geschreven door Klant Hofman uit noordbergum op 15-04-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit burgum op 15-04-2024
  • Beoordeling: 8.5

    ben zeer correct geholpen
    Geschreven door Klant uit burgum op 14-04-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Persoonlijke aandacht.
    Geschreven door Klant uit oentsjerk op 11-04-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijkheid, meedenkend en over de prijs valt over te praten
    Geschreven door Klant Sikma uit bergum op 02-04-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Super goed
    Geschreven door Klant uit hurdegaryp op 01-04-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Nvt.......
    Geschreven door Klant uit sumar op 27-03-2024
  • Beoordeling: 7.8

    Ga met plezier naar Expert Meijer
    Geschreven door Klant Van Huis uit leens op 26-03-2024
  • Beoordeling: 7.9

    Goede verkoopgesprek met een verkoper die goed op de hoogte is van de producten en de kortingen vanuit de folder. Goed advies en soepel in de gesprekken.
    Geschreven door Klant Van der Veen uit kootstertille op 20-03-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Daar ben ik deze reactie mee begonnen. De standaardvragen weet ik niet goed raad mee. Als je al zo lang ergens klant bent heb je ook altijd iets mindere ervaringen. Maar dat is voor ons niet het belangrijkste. Ze zitten dichtbij. Dat vinden we fijn. Kan best zijn dat het gras elders groener is maar wij nemen geen risico\'s. Dat past niet in het huidige marketing plaatje. We zijn misschien een uitstervend ras. Maar hopelijk maken wij dat niet meer mee!
    Geschreven door Klant uit veenwouden op 15-03-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Geen opmerkingen Goed gevoel bij de koop
    Geschreven door Klant Bakker uit bergum op 14-03-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Klantvriendelijkheid en service zijn top.
    Geschreven door Klant De Boer uit rottevalle op 13-03-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert Burgum volop keus en uitstekend advies en service.
    Geschreven door Klant uit wartena op 13-03-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Prima service .
    Geschreven door Klant Visser uit kootstertille op 12-03-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne Expert winkel in Burgum met Vriendelijk personeel! Wij komen er graag!!
    Geschreven door Klant Riedstra uit hardegarijp op 12-03-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Ruime gesorteerd, de winkel ziet er verzorgt uit, als ik iets nodig heb, dan ga ik naar Expert Burgum.
    Geschreven door Klant uit hurdegaryp op 11-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Koop bij de vakman, Expert meijer heeft ons heel goed en vakkundig geholpen Super service
    Geschreven door Klant Hermans uit geleen op 11-03-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige winkel, goede service, deskundig en eerlijk advies en prima service van de monteur/installateur.
    Geschreven door Klant uit wartena op 04-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Ouderwets goed!
    Geschreven door Klant Hylkema uit oudega op 01-03-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service, zeer vriendelijk. Prima product en prima bezorgd en aangesloten.
    Geschreven door Klant Talma uit burgum op 29-02-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Ik wist wat ik wilde hebben., nl dezelfde als het vorige apparaat.
    Geschreven door Klant uit burgum op 27-02-2024
  • Beoordeling: 8.1

    Service goed, deskundigheid wat minder maar het was ook een nieuwe kracht
    Geschreven door Klant uit tietjerk op 26-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Top service altijd goed
    Geschreven door Klant Senneker uit kootstertille op 22-02-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Prima goede service
    Geschreven door Klant uit burgum op 22-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende winkel
    Geschreven door Klant Bbv4all uit drachten op 19-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Expert vragen = altijd slagen
    Geschreven door Klant Laszlo uit garijp op 17-02-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Bij de aanschaf van een afzuigkap prima geholpen en goed geadviseerd. Service is uitstekend in Burgum
    Geschreven door Klant Venema uit tietjerk op 16-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies en goede service
    Geschreven door Klant Flootman uit noardburgum op 14-02-2024
  • Beoordeling: 8.0

    Goede uitleg bij de keuze van je product.
    Geschreven door Klant uit burgum op 13-02-2024