Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.8

Mooie prijs voor de samsung frame kunnen krijgen (omdat de laatste in de voorraad, van het oude model kapot was). Netjes en snel afgeleverd en opgehangen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1051)

  • Beoordeling: 8.8

    Mooie prijs voor de samsung frame kunnen krijgen (omdat de laatste in de voorraad, van het oude model kapot was). Netjes en snel afgeleverd en opgehangen.
    Geschreven door Klant uit castricum op 24-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ben eigenlijk altijd al fan geweest van Expert. Daar word je vriendelijk en deskundig geholpen. Komen ze er niet uit, dan vragen ze een collega om hulp. Ik ben een dag later teruggewenst want ik kreeg een instelling niet voor elkaar en ook toen werd er tijd vrij gemaakt om het systeem nog een keer uit te leggen. Wees Loyaal Koop Lokaal
    Geschreven door Klant Harmse uit castricum op 24-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    wij komen al jaren bij ons in het dorp bij Expert DE Graaf.goede adviezen.
    Geschreven door Klant uit castricum op 17-06-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Prettig winkelen, kennis van zaken en goede service
    Geschreven door Klant uit heiloo op 12-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ik word altijd goed geadviseerd over mijn aankopen. Fijne winkel met persoonlijke aandacht en is ook nog dichtbij.
    Geschreven door Klant Van de Linden uit castricum op 27-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Een hele fijne ervaring, er werd veel tijd voor ons genomen en we werden goed geïnformeerd! Uitstekende service
    Geschreven door Klant Van der Himst uit castricum op 18-05-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Misschien kunnen we bepaalde producten on line elders goedkoper aanschaffen, We doen dit niet omdat er niets gaat boven een deskundige leverancier in de nabije omgeving. Als er iets is weten we waar we moeten zijn voor een snelle respons. De enige manier om dat niet kwijt te raken is consequent bij een goede lokale leverancier je spullen aanschaffen.
    Geschreven door Klant Glass uit limmen op 14-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Het is van belang dat de winkeliers in het dorp worden gesteund (zeker als er sprake is van vakmanschap en goede service) om verdere opheffing van winkels te voorkomen. Verschillende zaken zijn gesloten zonder dat er andere voor terugkomen.
    Geschreven door Klant uit castricum op 28-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig geholpen met de keuze van tv! Erg blij mee!
    Geschreven door Klant uit castricum op 24-04-2020
  • Beoordeling: 5.6

    was ik niet duidelijk?
    Geschreven door Klant Koppelaar uit heiloo op 23-04-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Heel erg goed geholpen, geadviseerd! Bezorgers zeer vriendelijk en goede uitleg!
    Geschreven door Klant Admiraal uit heemskerk op 14-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed advies en netjes geholpen
    Geschreven door Klant uit wormer op 14-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Expert is een goede en vriendelijke winkel met deskundig personeel en een ruime hoeveelheid aan artikelen!
    Geschreven door Klant uit bakkum op 09-04-2020
  • Beoordeling: 6.7

    Zie voorgaande tekst
    Geschreven door Klant uit castricum op 03-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed en eerlijk en betrouwbaar is de Graaf
    Geschreven door Klant Wulp-olgers uit castricum op 31-03-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik heb hele goede ervaringen alles word altijd goed geregeld.
    Geschreven door Klant uit heiloo op 27-03-2020
  • Beoordeling: 9.7

    We zijn prettig geholpen, men heeft goed geluisterd naar ons probleem om Netflix te kunnen instaleren op de t.v. Door hun mee denken en inzicht is het gelukt .
    Geschreven door Klant uit egmond aan de hoef op 24-03-2020
  • Beoordeling: 7.2

    nee
    Geschreven door Klant Stockmann uit castricum op 23-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Klantvriendelijke en deskundige benadering. Oplossingsgericht. Snelle afspraak met monteur. De reparatie van mijn Bosch vaatwasser bleek vrij kostbaar gezien de ouderdom van het apparaat. Het door mij gewenste nieuwe apparaat bleek in voorraad. Die werd meteen door de monteur opgehaald en binnen twee uur kon ik weer over een prachtige vaatwasser beschikken. Dit is nu wat ik noem TOP SERVICE.
    Geschreven door Klant Hendriks uit castricum op 20-03-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wij komen al jaren bij Expert de Graaf in Castricum. Prima persoonlijk advies en ze doen wat ze beloven.
    Geschreven door Klant uit castricum op 19-03-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekend geholpen met het probleem inbranding van LG Oled TV buiten de garantieperiode.TV was niet meer te repareren.Uiteindelijk deal gesloten tot omwisseling voor een Samsung Qled ( met 10 jaar garantie tegen inbranding). Uitstekend geadviseerd door Danny de Graaf. Bij een ieder aan te bevelen! Fam.Duin,Assendelft.
    Geschreven door Klant Duin uit assendelft op 13-03-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede en deskundig advies en service. Snelle levering en installatie. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 12-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Wij komen hier zeker terug!?
    Geschreven door Klant Bolten uit heiloo op 25-02-2020
  • Beoordeling: 7.3

    ben goed geholpen met hetgeen waarvoor ik kwam. Was gauw klaar en had geen vragen over hetgeen waarvoor ik kwam. Mijn ervaring over andere producten of aankopen kan ik niet delen.
    Geschreven door Klant uit egmond aan zee op 23-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijn personeel met verstand van zaken, prima uitleg over de aankoop.
    Geschreven door Klant uit heiloo op 21-02-2020
  • Beoordeling: 6.3

    Koop bij een lokale ondernemer. Dat is goed voor het voortbestaan van de onderneming. En als er wat is heb je makkelijk persoonlijk contact
    Geschreven door Klant uit limmen op 20-02-2020
  • Beoordeling: 4.8

    als u het vorige heeft gelezen zult u begrijpen dat ik deze kwestie tussen mij en Expert wil houden en niet de vuile was buiten wil hangen.
    Geschreven door Klant uit limmen op 11-02-2020
  • Beoordeling: 8.3

    de verkoper kan meer vragen stellen hoe de machine geplaatst moet worden
    Geschreven door Klant uit castricum op 02-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    vee lof, maar let op de opmerking bij de vorige vraag
    Geschreven door Klant uit castricum op 27-01-2020
  • Beoordeling: 8.8

    NVT
    Geschreven door Klant uit castricum op 27-01-2020