Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Wulp 10.0

Goed en betrouwbaar

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1160)

  • Beoordeling: 10.0

    Goed en betrouwbaar
    Geschreven door Klant Wulp uit castricum op 29-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    N.V.T.
    Geschreven door Klant uit akersloot op 29-03-2021
  • Beoordeling: 4.9

    Dat kan ik in dit geval beter niet doen.
    Geschreven door Klant uit castricum op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer deskundig advies,in alle rust en veel vergeleken producten,de beste keuze voor onze soundbar kunnen maken.JBL 9.1 een topper!
    Geschreven door Klant Kuyper uit wormerveer op 29-03-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Bij Expert gekocht en vindt dat een persoonlijke ervaring die niemand wat aangaat. Ik blijf bij Expert kopen. Volgende aankoop waarschijnlijk een wasmachine. Cees de R.
    Geschreven door Klant uit castricum op 20-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    lokaal!!
    Geschreven door Klant uit castricum op 20-03-2021
  • Beoordeling: 6.9

    via internetpaatjes aangekocht
    Geschreven door Klant uit castricum op 19-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een winkel met vakmensen in dienst
    Geschreven door Klant Kaandorp uit limmen op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goed advies gekregen omtrent de aankoop, bezorging en aansluiting apparatuur netjes
    Geschreven door Klant Zijp uit castricum op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    zeer goed uitleg van producten
    Geschreven door Klant Lamboo uit krommenie op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Duidelijke antwoorden op mijn vragen over het product
    Geschreven door Klant uit castricum op 17-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Een fijne winkel, ik ben prima geholpen met het maken van mijn keuze. De verkoper nam goed de tijd voor mijn vragen, ondanks dat de telefoon maar bleef rinkelen. Ze hebben drie lijnen en deze zijn echt de hele dag bezet, vertelde degene die ons hielp. Vanwege corona waren niet al mijn bestellingen op voorraad, maar het werd snel besteld en na een week kon ik alles ophalen. Prima service.
    Geschreven door Klant uit limmen op 17-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden met de keuze, aandacht en service.
    Geschreven door Klant uit castricum op 15-03-2021
  • Beoordeling: 6.8

    wellicht door CORONA INVLOED waren meerdere (voor ons ) televisietoestellen niet meer in voorraad. ook bij het informeren in andere zaken bleek dit geen sukses en zijn wij maar overgestapt op een ander toestel. het overgaan van analoog naar digitaal bracht ons in verwarring. ons t.v.toestel bleek te oud en daarom moesten wij nogal snel overstappen op het kopen van een nieuw toestel. Jammer
    Geschreven door Klant uit castricum op 15-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Kennis en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel
    Geschreven door Klant Van Manen uit akersloot op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit heiloo op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Die heb ik al gegeven.
    Geschreven door Klant Wijker uit assendelft op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service deskundig advies!
    Geschreven door Klant De Waart uit egmond aan zee op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Begrijp nog steeds niet dat bv. het merk Cool Blue in het dorp te zien is. Geweldig om een locale leverancier te hebben. Je hoopt natuurlijk dat het artikel dat je gekocht hebt een lang leven beschoren is, maar als dat niet het geval is dan is het ook erg handig om je locaal te kunnen redden
    Geschreven door Klant uit castricum op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Perfect.
    Geschreven door Klant uit castricum op 11-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundig geinstalleerd
    Geschreven door Klant uit castricum op 10-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Bij expert wordt je nog deskundig geholpen door personeel dat aandacht voor je heeft.
    Geschreven door Klant uit egmond-binnen op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Ondanks Corona prima telefonisch en via mail geholpen
    Geschreven door Klant Edam uit castricum op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende service en kwaliteit bovendien gezellig personeel
    Geschreven door Klant uit castricum op 04-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Altijd een klein feestje om bij Expert in Castricum te kopen.
    Geschreven door Klant Heer uit graft op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goed geholpen en goed aangegeven war de mogelijkheden zin
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede informatie en snelle en goede levering met deskundige uitleg
    Geschreven door Klant uit limmen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goede, vriendelijke service. Zowel in de winkel, als de service thuis. Personeel met verstand van de producten. Tv is netjes in overleg opgehangen. Duidelijke uitleg over de aankoop.
    Geschreven door Klant uit castricum op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    In deze coronatijd heb ik per telefoon prima advies gekregen over het artikel dat ik wilde hebben. De bezorging verliep ook prima. Vriendelijk en kundig personeel.
    Geschreven door Klant uit castricum op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Komen hun afspraken netjes na. Vriendelijk, beleefd en meedenkend.
    Geschreven door Klant Groot uit beverwijk op 24-02-2021