Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Uitstekende advisering. Er wordt goed meegedacht en er worden prima suggesties gedaan voor de ontvangst van beeld en geluid. Prettige dienstverlening!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (992)

  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende advisering. Er wordt goed meegedacht en er worden prima suggesties gedaan voor de ontvangst van beeld en geluid. Prettige dienstverlening!
    Geschreven door Klant uit castricum op 13-02-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Dat er betaald moet worden voor het bezorgen van de producten
    Geschreven door Klant Res uit castricum op 09-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Goede tablet voor een schappelijke prijs
    Geschreven door Klant uit castricum op 08-02-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Een bedrijf waar ik al jaren klant ben. Expert de Graaf is professioneel, klantgericht en komt haar afspraken na. Service staat hoog in hun vaandel! Geen gedoe met die zogenaamde superstunten, maar kopen wat duurzaam en betrouwbaar is daar heb je wat aan!
    Geschreven door Klant uit castricum op 08-02-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Werden ondanks dat het druk was goed en plezierig geholpen. Kregen koffie en thee omdat we even op de \"expert\" van de TV\'s moesten wachten. Ondertussen hadden we dan de gelegenheid even te orienteren. Kregen goede uitleg en al onze vragen werden deskundig beantwoord. TV was uit voorraad leverbaar en kon dus meteen mee. Gaan zeker terug naar Expert in Castricum
    Geschreven door Klant Vos uit bakkum op 06-02-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Prijsverschillen klein met internet aanbieders, maar wel prima service
    Geschreven door Dhr Klaver uit castricum op 03-02-2017
  • Beoordeling: 7.6

    goede service, kleine kanttekening dat ik met nieuw gekochte tv terug moest naar de winkel, maar werd daar wel meteen heel goed geholpen. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop
    Geschreven door Klant Prins uit castricum op 02-02-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Werd goed geholpen. Door een fout van Expert duurde het een week voordat we een nieuwe inbouwkoelkast hadden. Verkeerd besteld. Van de monteur niets dan goeds
    Geschreven door Klant uit akersloot op 01-02-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijk en kundig personeel, zeer behulpzaam. Goed advies gegeven.
    Geschreven door Klant uit heiloo op 01-02-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Koptelefoon was precies wat ik zocht en ben goed geholpen in mijn keus.
    Geschreven door Dhr Das uit egmond-binnen op 01-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Een winkel in de buurt met kennis en service
    Geschreven door Klant Brasser uit limmen op 31-01-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Prima voorgelicht en prettig geholpen . Er werd echt tijd voor ons genomen.
    Geschreven door Klant De Boer uit castricum op 31-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Klantvriendelijk en kennis van zaken. ruim aanbod
    Geschreven door Klant Zomer uit castricum op 29-01-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Erg tevreden over mijn aankoop! Verkoper had beel kennis van produkt! Zal het iedereen aanbevelwn!
    Geschreven door Klant uit castricum op 27-01-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Expert heeft verschillende merken, en de service is uitstekend
    Geschreven door Klant uit castricum op 23-01-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Castricum helpt je graag bij al je vragen.
    Geschreven door Klant Clarijs uit castricum op 18-01-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Prima en snel geregeld
    Geschreven door Klant Sno uit uitgeest op 17-01-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Castricum is een prettige winkel, waar het personeel geduldig en professioneel hulp biedt bij de aankoop, Fam. J. Lammmerée
    Geschreven door Klant Lammeree uit heiloo op 17-01-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Uitstekende service en kundig advies
    Geschreven door Klant Smit uit castricum op 17-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben zeer goed en deskundig geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je. Ik koop mijn witgoed en andere elektronische apparaten altijd bij Expert. Goede service.
    Geschreven door Klant uit castricum op 12-01-2017
  • Beoordeling: 5.5

    Verkoper schijnt niet gemotiveerd te zijn. Vol lof voor de bezorging en service thuis
    Geschreven door Klant uit castricum op 12-01-2017
  • Beoordeling: 7.2

    geen
    Geschreven door Klant uit castricum op 12-01-2017
  • Beoordeling: 8.0

    hoe zo ,twee minuten?
    Geschreven door Klant uit castricum op 12-01-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Wij kopen al decennia lang bij Expert. Ook bij aanschaf van de nieuwste topkwaliteit TV,s. (Voor onszelf, familieleden en een kennis soms 3 TV\'s tegelijk. Best wel veel redenen dat wij Expert als kwaliteitsspeciaalzaak verkiezen; nagenoeg altijd alles op voorraad, 10points. Desgewenst gratis thuisbezorgd, 10 Points. Supersnel geleverd, 10 Points. klantvriendelijkheid, 10 points, Gratis deskundig advies in filiaal Castricum altijd gewaarborgd; 10 points.
    Geschreven door Klant Rommel uit limmen op 05-01-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Ik kan expert iedereen aanbevelen
    Geschreven door Mevr Dissel uit egmond aan de hoef op 05-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    EEN GOED BEDRIJF MET GOEDE SERVICE ENDESKUNDIG PERSONEEL
    Geschreven door Dhr Verdonk uit limmen op 31-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Hele goede service. Inbouwen heeft veel tijd gekost, maar ze deden ook echt alles om het goed te krijgen. Top!
    Geschreven door Klant uit castricum op 30-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Als je wat zoekt kunt u het bijna altijd vinden in de winkel de verkopers zijn klant gericht en erg beleeft weten waar ze het over hebben top zaak
    Geschreven door Klant uit enkhuizen op 22-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service
    Geschreven door Klant Albregt uit assendelft op 22-12-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Expert heeft prima gehandeld bij een nieuwe koelkast voor mijn moeder. Opname en inbouw ter plaatse. Ze was zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Aarsen uit castricum op 15-12-2016