Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.9

Geen verdere reactie.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (992)

  • Beoordeling: 6.9

    Geen verdere reactie.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 13-10-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Sehr gute Beratung u. Hilfsbereit
    Geschreven door Klant uit egmond-binnen op 09-10-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Memorystick gekocht, goede prijs kwaliteitverhouding en snelle levering
    Geschreven door Klant uit egmond aan zee op 07-10-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Prettige winkel met de juiste sfeer. Geen opdringerige verkopers maar goed advies waardoor je zeker terugkomt.
    Geschreven door Klant uit castricum op 05-10-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Duidelijk, goed geholpen en een snelle service.
    Geschreven door Klant Grootendorst uit limmen op 03-10-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Verder heb ik niets te melden
    Geschreven door Klant uit castricum op 29-09-2016
  • Beoordeling: 6.8

    nee, vandaag niet
    Geschreven door Klant Timmerman uit castricum op 28-09-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Netjes geholpen netjes aan huisgewerkt spullen allemaal goed opgeruimdd
    Geschreven door Klant uit limmen op 22-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service, echte vakzaak met eigen monteurs, denken echt met hun klanten mee. Al jaren een zeer vertrouwd adres!!
    Geschreven door Klant uit castricum op 21-09-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Prima winkel helder advies
    Geschreven door Klant Borawitz uit bakkum op 19-09-2016
  • Beoordeling: 8.4

    vakbekwaam personeel
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 13-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie winkel, goede service en veel know-how.
    Geschreven door Klant Meijer uit bergen aan zee op 08-09-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Door een fabrieksfout van mijn nieuwe Philips TV heb ik uiteindelijk een nieuwe TV gekregen.Alleen was het niet hetzelfde model en uitvoering als die ik zelf had uitgekozen.Die was niet meer voorradig.
    Geschreven door Klant uit castricum op 08-09-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Vriendelijk personeel, volop aandacht voor de klant en desgewenst goed advies. Dat is waar ik voor ga en dat vind ik bij Expert.
    Geschreven door Klant uit castricum op 01-09-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Een hele goede service.
    Geschreven door Klant uit castricum op 25-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Afspraken mogen beter nagekomen worden. Volgens de aankoop site zou Expert kontakt met ons opnemen maar helaas hebben wij dit moeten doen en zelfs meerdere keren.
    Geschreven door Klant uit heiloo op 24-08-2016
  • Beoordeling: 8.8

    na dat ik mijn verhaal heb verteld ,zou ik dat maar niet doen !!!
    Geschreven door Dhr Boon uit wormerveer op 17-08-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 17-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Expert de Graaf Castricum geeft altijd een deskundig advies, ik word er vriendelijk geholpen en de producten worden thuis bezorgd en geinstaleerd.
    Geschreven door Klant uit castricum op 12-08-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer snelle bezorging en duidelijke informatie hierover.
    Geschreven door Klant Langendam uit heiloo op 12-08-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Al bijna 20 jaar zijn wij een zeer tevreden klant van Expert de Graaf in Castricum , waar we zowel tijdens de aankoop / aflevering en en nazorg mbt evt garantie altijd een prettige service ervaren............. mvg Eric van Craaikamp
    Geschreven door Klant Craaikamp uit limmen op 05-08-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Super goed en snel geholpen. En de wasmachine bevalt uitstekend
    Geschreven door Klant Duivenkate uit egmond-binnen op 05-08-2016
  • Beoordeling: 3.2

    Misleidende website. Er wordt niet geleverd binnen de termijn die op de site beloofd wordt.
    Geschreven door Klant Buuren uit limmen op 05-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    De levering was niet conform de informatie op de website: 2 dagen na datum op de website kon ik de printer pas ophalen. Personeel in de winkel wel vriendelijk en snel geholpen en niet opdringerig.
    Geschreven door Klant uit castricum op 05-08-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Castricum is voor mij de winkel om heen te gaan. Je wordt zeer goed geholpen, aandacht en advies vind ik belangrijk en dat gaven ze mij. Ze nemen daar ook de tijd voor je, erg prettig! Bedankt voor jullie professionele aanpak.
    Geschreven door Klant Robeerst uit heerhugowaard op 03-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Nette en snelle service!
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 29-07-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Snelle service en bezorging
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 29-07-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Zo weinig gebruiksaanwijzing (hulp) bij mijn tom tom. Had het zelf nooit gekund maar met hulp van een vriend is het gelukt. De verkoper heeft wel aangeboden te helpen als het niet ging lukken.
    Geschreven door Klant uit castricum op 22-07-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Broodrooster gekocht ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit bakkum op 20-07-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundig advies en uitstekende dienstverlening
    Geschreven door Klant Kamlag uit castricum op 20-07-2016