Navigatie

Beoordelingen Expert Delfzijl

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Delfzijl die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Delfzijl. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

X

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (747)

  • Beoordeling: 9.3

    X
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 02-05-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Super mooie winkel en klasse personeel.
    Geschreven door Klant Weerdt uit wagenborgen op 23-04-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Boersma is een uitstekende , klantvriendelijke zaak. Goede en kennis van zaken hebbende medewerkers en eigenaar. Erg aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Oosterhuis uit delfzijl op 20-04-2017
  • Beoordeling: 9.1

    deskundige voorlichting en advies, korte levertijden en uitstekende service aan huis
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 19-04-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Delfzijl, een winkel waar je terugkomt! Goede service!
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 19-04-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Kundig en vriendelijk personeel en duidelijk uitleg bij aanschaf van produkt Produkt werkt naar alle tevredenheid
    Geschreven door Klant Jager uit woldendorp op 19-04-2017
  • Beoordeling: 8.4

    .
    Geschreven door Klant uit appingedam op 06-04-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Dat is teveel gevraagd..
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 08-03-2017
  • Beoordeling: 9.4

    tevreden
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 03-03-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Onze ervaring met Expert is erg goed. Het is voor ons een vanouds bekend adres.
    Geschreven door Klant uit appingedam op 15-02-2017
  • Beoordeling: 8.2

    het is een eerlijk en vriendelijke winkel personeel weet waar ze het over hebben en geen verkoop praatjes
    Geschreven door Dhr Mannes uit delfzijl op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.0

    expert Delfzijl is wijd en zijd bekend om zijn prettige sfeer en deskundigheid
    Geschreven door Klant Reintsema uit delfzijl op 01-02-2017
  • Beoordeling: 5.9

    Hallo Het product dat we hebben gekocht is goed.Ook de monteur die het product heeft bezorgd, en het geplaatst heeft was perfect. De verkoper die ons in de winkel heeft geholpen was zeer slecht, je moest zelf alles vragen. Je moet tegenwoordig zelf eerst op internet alles op zoeken over het product wat je wil kopen, anders kom je er niet achter. Wil je een winkel in een krimpgebied houden dan moet je wel je best er voor doen om de mensen in de winkel te krijgen Groet van de koper
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 27-01-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Met veel plezier bij Expert gekocht, voldeed aan alles wat ik graag wilde en een prima service
    Geschreven door Klant Kloosterman uit delfzijl op 27-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ben tevreden over het product en de sevice
    Geschreven door Klant uit appingedam op 26-01-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Ondanks alle narigheden vanwege een opgelopen brandschade hebben de medewerkers van Expert Delfzijl de draad goed weten op te pakken. Een enthousiaste groep mensen die er samen iets van weten te maken!
    Geschreven door Klant Meter uit delfzijl op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.6

    alles altijd prima daar vakbekwame mensen.
    Geschreven door Klant Veenstra uit delfzijl op 16-01-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Goede winkel. Goede service. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Hartman uit delfzijl op 13-01-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Klantvriendelijk en goede service!!!
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 12-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    S morgens gebeld S middags in huis. Das pas snel
    Geschreven door Klant Broekhuizen uit appingedam op 05-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Perfect onafhankelijk advies!!!
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 31-12-2016
  • Beoordeling: 1.0

    ga er niet naar toe want ze willen alleen verkopen en als je er wat mee krijgt al na 1 dag (dus garantie ) ben jij degene die moet betalen voor eventuele reparatie
    Geschreven door Klant Winkels uit wirdum op 23-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Je wordt er snel en vakkundig geholpen, en je voelt er de gezellige familiesfeer
    Geschreven door Klant Koopman uit appingedam op 14-12-2016
  • Beoordeling: 6.9

    Aanbiedingen zijn niet voorradig. Bovendien weet men niet wat de prijs van de aanbieding is en probeerde een hogere prijs te berekenen. Onderdelen zijn niet altijd voorradig.
    Geschreven door Klant Harkema uit delfzijl op 14-12-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Ik moest mijn wasmachine boven hebben, nou dat was geen probleem voor de bezorgers. Super die service.
    Geschreven door Klant Bakker uit appingedam op 10-12-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Nvt
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 09-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    goede voorlichting product, goede service, vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 07-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn zeer tevreden hoe wij zijn geadviseerd in aanschaf van een SONOS Soundbar en heel tevreden over het product.
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 01-12-2016
  • Beoordeling: 6.7

    zoals ik al zei, geen voorraad in de winkel en via de internet bestellen is ook niet zoals ze beloven.
    Geschreven door Klant Smit uit delfzijl op 23-11-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Prima zaak waar ik zeker terugkom! Goed en snel zonder franje geholpen.
    Geschreven door Klant Eckhardt uit wagenborgen op 16-11-2016