Navigatie

Beoordelingen Expert Den Dolder

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Dolder die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Dolder. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Nijsse 7.9

Ik werd door de medewerker in de winkel zeer deskundig geholpen. Prima uitleg over de werking van de televisie. Alle lof! Ik vond het wel jammer dat ik bij een order van ruim 2500,00 euro voor het naar boven brengen van de wasmachine 25,00 euro moest betalen en daarnaast 35,00 euro aansluitkosten.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (176)

  • Beoordeling: 7.9

    Ik werd door de medewerker in de winkel zeer deskundig geholpen. Prima uitleg over de werking van de televisie. Alle lof! Ik vond het wel jammer dat ik bij een order van ruim 2500,00 euro voor het naar boven brengen van de wasmachine 25,00 euro moest betalen en daarnaast 35,00 euro aansluitkosten.
    Geschreven door Klant Nijsse uit amersfoort op 01-01-2019
  • Beoordeling: 7.0

    Geen tijd wegens verplichtingen in het huishouden (mantelzorg)
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 29-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Prima winkel met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit huis ter heide op 24-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    De wat hoger dan ‘gemiddelde’ prijs wordt ruim gecompenseerd door degelijk advies en technische ondersteuning.
    Geschreven door Klant Vos uit huis ter heide op 21-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ouderwets deskundig in de goede zin van het woord.
    Geschreven door Klant Jansen uit zeist op 19-12-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Ik heb een uitstekende ervaring met Expert gezien advies,ervaring installatie etc. rodom perfect!
    Geschreven door Klant Berk uit bilthoven op 11-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Ik heb zojuist al een reactie geformuleerd. Ik neem aan dat deze is ontvangen.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 10-12-2018
  • Beoordeling: 5.1

    Zelf installeren is goedkoper en je weet bij problemen ook hoe het e.e.a. werkt!
    Geschreven door Klant uit den dolder op 08-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Expert De Dolder heeft klantgericht, vriendelijk personeel. Goede kennis van artikelen en zeer klantgericht meedenken. De klant betaalt en is ook degene die uiteindelijk bepaalt. Geen \"door de strot duwen\" wat bij andere bedrijven helaas maar al te vaak voorkomt. Hulde aan alle medewerkers.
    Geschreven door Klant Autorijschool O.j. Doornenbal uit maartensdijk op 04-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Marcel en zijn team doen meer dan dozen schuiven, zij geven een superservice.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 21-11-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Niets negatiefs te melden .
    Geschreven door Klant Du Bois uit de bilt op 19-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Geen review nodig, alles perfect.
    Geschreven door Klant uit bosch en duin op 09-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Den Dolder zeer goed team vullen elkaar aan op advies voor de klant.
    Geschreven door Klant Geerligs uit soest op 02-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn zeer tevreden over onze aankopen.
    Geschreven door Klant uit zeist op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Eerste kennismaking, met deskundige bediening en uitstekende service bij aflevering!
    Geschreven door Klant Savert uit bosch en duin op 21-09-2018
  • Beoordeling: 8.2

    een te vrede klant,
    Geschreven door Klant Davelaar uit bilthoven op 16-09-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Kundig personeel met ouderwets goede service!
    Geschreven door Klant Brouwer uit baarn op 13-09-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Of het nu Expert is of niet, mijn voorkeur gaat altijd uit naar een lokale, bekende en betrouwbare leverancier/dealer.
    Geschreven door Klant Nap uit bilthoven op 08-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Prettige zaak met goed assortiment en service. Parkeren voor de deur.
    Geschreven door Klant uit bosch en duin op 27-08-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Prima service. Goede prijs kwaliteitverhouding.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 17-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    ik heb geen behoefte aan het schrijven van opstellen
    Geschreven door Klant Van Herpen uit bilthoven op 01-08-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende ervaring snel en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 30-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende voorlichting, duidelijke uitleg en een zeer informatieve en professionele installatie van alle apparatuur.
    Geschreven door Klant Van den Brink uit huis ter heide op 11-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Uitstekende persoonlijke contacten en ouderwetse dienstverlening. Je bent klant, geen nummer.
    Geschreven door Klant Van Riet uit bilthoven op 13-06-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Ik geen bezoek gebracht aan de website. Ik doe liever zaken in de winkel. ( ouderwets, maar toch)
    Geschreven door Klant Brink uit bilthoven op 04-06-2018
  • Beoordeling: 7.0

    nee
    Geschreven door Klant uit maartensdijk op 31-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Mooie zaak en goede service
    Geschreven door Klant uit den dolder op 27-05-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Den Dolder is een uitstekende, zeer meedenkende en klantgerichte organisatie. Een echte aanrader om heen te gaan als u kwaliteit en service op prijs stelt.
    Geschreven door Klant uit soest op 17-05-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben zeer tevreden met Expert in Den Dolder, Goede service, snelle levering en geholpen bij de installatie, goede prijs. Kortom beter lokaal gekocht dan ergens bij een anonieme webwinkel.
    Geschreven door Klant uit bosch en duin op 11-05-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Prima zaak ,met uitstekende medewerkers Goede service
    Geschreven door Klant uit zeist op 02-05-2018