Navigatie

Beoordelingen Expert Den Dolder

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Dolder die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Dolder. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

Voor ons heel duidelijk, wisten wat we wilden, vlotte bevestiging en verwerking! Super!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (176)

  • Beoordeling: 9.2

    Voor ons heel duidelijk, wisten wat we wilden, vlotte bevestiging en verwerking! Super!
    Geschreven door Klant uit zeist op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Er wordt goede en prettige service geboden
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Prima Combi magnetron, maakt minder geluid dan z\'n voorganger van hetzelfde merk, ondanks het hogere vermogen. De tiptoetsen vergen wel enige kracht, en zijn wat lastig af te lezen bij slecht licht. De voorraad op de website bleek er niet te zijn, maar werd keurig een week later alsnog afgeleverd na een telefonisch overleg of het tijdstip mij uitkwam. De oude apparatuur werd keurig afgevoerd voor recycling. De afleverservice is prima.
    Geschreven door Klant uit zeist op 14-10-2016
  • Beoordeling: 1.0

    niets bestellen in actie piriode, ze doen niet wat ze beloven
    Geschreven door Klant Jongens uit zeist op 14-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    te onduidelijk over levertijden en beschikbaarheid van goederen. Te lange wachttijd.
    Geschreven door Klant uit westbroek op 30-09-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service door bekwaam personeel.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 21-09-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Denken goed mee. Zijn snel ter plaatse en wikkelen de order zorgvuldig af, komen afspraken na.
    Geschreven door Klant Brink uit bilthoven op 21-09-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Uitstekende elektronische producten voor een goede en redelijke prijs. Met een extra ingebouwde zekerheid van de Niet Goed / Geld terug garantie.
    Geschreven door Klant Laarhoven uit zeist op 08-09-2016
  • Beoordeling: 7.3

    ben erg tevreden met mijn samsung addwash machine,wast goed schoon en iets vergeten kan het er nog bij.
    Geschreven door Klant uit de bilt op 02-09-2016
  • Beoordeling: 5.9

    Aanbiedingen van de folder zijn niet in huis te laat geleverd
    Geschreven door Klant uit den dolder op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Expert is een goed alternatief voor Scheer&Foppen.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 31-08-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Expert, een vertrouwd gevoel!
    Geschreven door Klant uit huis ter heide op 26-08-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Prijs aangeschafte product niet hoger dan elders. Voordeel is de levering door de dichtstbijzijnde Expertwinkel. Prettig voor eventuele garantie of vragen. Geeft vertrouwen.
    Geschreven door Klant uit de bilt op 25-08-2016
  • Beoordeling: 5.8

    Ervaring bij EXPERT in Den Dolder slecht.
    Geschreven door Klant Westerveld uit zeist op 24-08-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Betrouwbare goede service en ook lang na aankoop nog goede service en hulp!
    Geschreven door Klant Aberson uit bilthoven op 09-08-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Prettige zaak
    Geschreven door Klant uit bosch en duin op 06-07-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Prima service, meedenken qua oplossingen en tijd voor de klant. Dat kom je niet vaak meer tegen!
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 24-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    GEEN WEBSITE GERAADPLEEGD.. vERTROUWD ADRES
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 22-06-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Xxx
    Geschreven door Klant uit bosch & duin op 16-06-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Als je iets bestelt bij Expert neemt de lokale dealer contact op over de bestelling, de verwachte levertijd en de eventueel benodigde service. Je winkelt dus gemakkelijk bij de lokale winkelier!
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    geen ervaring
    Geschreven door Klant Hoorn uit bosch en duin op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    De verkoper heeft mij goed ter woord gestaan. Zodra de koelkast bij de firma was bezorgd heeft meneer gebeld en er voor gezorgd dat de koelkast dezelfde dag nog bij ons ingebouwde werd. Dit alles binnen drie werkdagen. Geweldige service.
    Geschreven door Klant Schouten uit bilthoven op 06-06-2016
  • Beoordeling: 6.9

    Zie mijn verslag van aankoop en service.
    Geschreven door Klant Gerritse uit bilthoven op 01-06-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ben behoorlijk tevreden, maar als alles echt geleverd word dan maken jullie mij blij.
    Geschreven door Klant uit zeist op 01-06-2016
  • Beoordeling: 9.1

    klein maar kwalitatief aanbod en goede communicatie met mij als klant.
    Geschreven door Klant uit den dolder op 22-05-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Ik kwam op de website een goed en goedkoop alternatief tegen voor draadloze thuis-telefoons die ook thuisbezorgd werden. Ik ging er dus vanuit dat dit de web-winkel van Expert was (zoals veel andere ketens die hebben) en dat de telefoons gewoon als pakketje bezorgd zouden worden. Ik werd echter de volgende dag gebeld dat ze bij Den Dolder niet op voorraad waren en dus besteld moesten worden en vervolgens een paar dagen later om een afspraak te maken om ze te bezorgen. Dat kon dan alleen aan het eind van de openingstijden van de winkel en een avond waarop de kans bestond dat het bij de buren zou moeten worden was te lastig, tenzij ik daar al afspraken over gemaakt zou hebben met de buren. Op zich niet erg, begrijp me goed, maar als je denkt de flexibiliteit van een webshop te hebben, dan voldoet dit dus niet helemaal aan de verwachtingen...
    Geschreven door Klant Terra-bleeker uit maartensdijk op 18-05-2016