Navigatie

Beoordelingen Expert Den Dolder

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Dolder die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Dolder. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van de Linde 8.4

Expert geeft je tijd en ruimte om je keus te maken.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (334)

  • Beoordeling: 8.4

    Expert geeft je tijd en ruimte om je keus te maken.
    Geschreven door Klant Van de Linde uit bilthoven op 05-11-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Geen
    Geschreven door Klant uit zeist op 04-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Telefonische bereikbaarheid matig
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede en deskundige adviezen.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 25-10-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Alles is goed verlopen. Ook na nadere vragen na de aflevering.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Compleet assortiment/plezierige service-bediening
    Geschreven door Klant Beek uit bilthoven op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Heb nieuwe Siemens stofzuiger gekocht. Goed advies over mogelijkheden maar ook duidelijk aangegeven wat het beste bij ons past. Wij zijn heel blij met de nieuwe aanwinst, mede dankzij het juiste advies van de medewerker.
    Geschreven door Klant Doornenbal uit maartensdijk op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    nieuwe Siemens vaarwasser besteld en geïnstalleerd door Expert. Zeer goed product en uitstekende installatie. Prima uitgevoerd dus.
    Geschreven door Klant uit den dolder op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    EXPERT DenDolder is goede en fijne winkel .Vriendelijk en goed geholpen.Koop er al meer dan 12 jaar.
    Geschreven door Klant Putten uit soesterberg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Kom al jaren bij deze zaak, blijf er wel komen. In het algemeen goed advies.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 20-10-2020
  • Beoordeling: 6.5

    Nee
    Geschreven door Klant uit utrecht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 6.6

    Uitleg en gebruiksaanwijzinga van dure wasmachine kan beter.
    Geschreven door Klant uit zeist op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Den Dolder geeft uitstekende advies en sevice. Zij de ken prima mee
    Geschreven door Klant uit den dolder op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Bij de installatie werden tips en gebruik erg goed uitgelegd. Nam er ook de tijd voor. Voor mij erg belangrijk om terug te komen.
    Geschreven door Klant uit de bilt op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben erg tevreden over de service van Expert. Ik ben geholpen om nog van een aanbieding gebruik te kunnen maken en de wasmachine is volgens afspraak op tijd bezorgd en de oude meegenomen zonder meerkosten. Prima ervaring dus.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 5.6

    Goede winkels/aanbiedingen, vreemde structuur (franchise)
    Geschreven door Klant uit utrecht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Diverse zaken gekocht bij Expert Den Dolder. Je krijgt een goed en eerlijk advies. Thuis installatie TV was top. Voor mij geen Mediamarkt of Saturn. Help de kleinere ondernemer!
    Geschreven door Klant Rem uit bilthoven op 05-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede, bekwame adviezen, prettige service. Een aanrader voor iedereen die niet alleen naar de prijs kijkt!!
    Geschreven door Klant uit bosch en duin op 01-10-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Direct contact met een verkoper prefereer ik boven een internet aankoop.
    Geschreven door Klant Van Soest uit bilthoven op 24-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    zie eerdere opm, deze mag je publiceren
    Geschreven door Klant Boelhouwer uit zeist op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik shop graag bij winkels in mijn buurt en weinig online. Expert Den Dolder heeft voldoende producten om daar een goed overzicht van te krijgen en keuze te maken. Daarnaast kan er snel besteld en geleverd worden net als het plaatsen (in mijn geval een ijskast en nieuwe kookplaat) binnen een paar dagen. TOP. En snel geregeld, binnen een uur de kookplaat up en running.
    Geschreven door Klant Van den Brink uit huis ter heide op 08-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Heel prettige winkel, goede service, vriendelijk hulpvaardig personeel.
    Geschreven door Klant uit bosch en duin op 06-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Vol lof over expert Den Dolder. Zeer klantvriendelijk , behulpzaam en vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 04-09-2020
  • Beoordeling: 5.1

    Het kopen bij expertDen Dolder werd voor ons een teleurstelling. Waar is de service verlening bij een nieuwe Q led TV, die we een week hadden. in plaats van service kregen we een rekening. Omdat onder het kijken ineens alle kleur uit de TV verdween en we in paniek op de reset knop drukte en er nu totaal geen beeld meer was, de winkel gebeld om raad. Er kwam iemand kijken en daarna tot onze verrassing een reparatie rekening .!!!
    Geschreven door Klant Van \'t Veld uit amersfoort op 01-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Bij expert Den Dolder zijn wij altijd correct, goed en netjes geholpen.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert den Dolder is een uitstekende elektronicawinkel, met deskundige medewerkers en eerste klas merkartikelen. Dr. r. van Rooij, Amersfoort
    Geschreven door Klant Van Rooij uit amersfoort op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit driebergen-rijsenburg op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Heel goed: deskundig en heel vriendelijk personeel, prima service, snel geholpen, apparaat keurig geplaatst. Dat onze vaatwasser wel wat duurder was dan in een andere winkel weegt daar helemaal tegen op!
    Geschreven door Klant uit huis ter heide op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is een uitstekende winkel met veel goede persoonlijke service
    Geschreven door Klant Kalma uit bilthoven op 17-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben op een tip van een ander bij Expert terecht gekomen. Het had niet beter gekund. Ik zal zeker anderen adviseren hun keuze bij u te maken en niet via Internet. Op Internet moet je alles zelf maar uitzoeken zonder een deskundig advies. Zeker als een oudere (81 jaar) is een goed zeer welkom.
    Geschreven door Klant Wennekes uit de bilt op 17-08-2020