Navigatie

Beoordelingen Expert Den Dolder

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Dolder die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Dolder. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Soest 8.6

Direct contact met een verkoper prefereer ik boven een internet aankoop.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (226)

  • Beoordeling: 8.6

    Direct contact met een verkoper prefereer ik boven een internet aankoop.
    Geschreven door Klant Van Soest uit bilthoven op 24-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    zie eerdere opm, deze mag je publiceren
    Geschreven door Klant Boelhouwer uit zeist op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik shop graag bij winkels in mijn buurt en weinig online. Expert Den Dolder heeft voldoende producten om daar een goed overzicht van te krijgen en keuze te maken. Daarnaast kan er snel besteld en geleverd worden net als het plaatsen (in mijn geval een ijskast en nieuwe kookplaat) binnen een paar dagen. TOP. En snel geregeld, binnen een uur de kookplaat up en running.
    Geschreven door Klant Van den Brink uit huis ter heide op 08-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Heel prettige winkel, goede service, vriendelijk hulpvaardig personeel.
    Geschreven door Klant uit bosch en duin op 06-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Vol lof over expert Den Dolder. Zeer klantvriendelijk , behulpzaam en vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 04-09-2020
  • Beoordeling: 5.1

    Het kopen bij expertDen Dolder werd voor ons een teleurstelling. Waar is de service verlening bij een nieuwe Q led TV, die we een week hadden. in plaats van service kregen we een rekening. Omdat onder het kijken ineens alle kleur uit de TV verdween en we in paniek op de reset knop drukte en er nu totaal geen beeld meer was, de winkel gebeld om raad. Er kwam iemand kijken en daarna tot onze verrassing een reparatie rekening .!!!
    Geschreven door Klant Van \'t Veld uit amersfoort op 01-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Bij expert Den Dolder zijn wij altijd correct, goed en netjes geholpen.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert den Dolder is een uitstekende elektronicawinkel, met deskundige medewerkers en eerste klas merkartikelen. Dr. r. van Rooij, Amersfoort
    Geschreven door Klant Van Rooij uit amersfoort op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit driebergen-rijsenburg op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Heel goed: deskundig en heel vriendelijk personeel, prima service, snel geholpen, apparaat keurig geplaatst. Dat onze vaatwasser wel wat duurder was dan in een andere winkel weegt daar helemaal tegen op!
    Geschreven door Klant uit huis ter heide op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is een uitstekende winkel met veel goede persoonlijke service
    Geschreven door Klant Kalma uit bilthoven op 17-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben op een tip van een ander bij Expert terecht gekomen. Het had niet beter gekund. Ik zal zeker anderen adviseren hun keuze bij u te maken en niet via Internet. Op Internet moet je alles zelf maar uitzoeken zonder een deskundig advies. Zeker als een oudere (81 jaar) is een goed zeer welkom.
    Geschreven door Klant Wennekes uit de bilt op 17-08-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Ouderwets goed.
    Geschreven door Klant Vos uit huis ter heide op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    We hadden een oud gasfornuis en een specifiek onderdeel kon niet meer geleverd worden door de fabriek. Via whatsapp (foto\'s doorsturen) werd snel duidelijk welke alternatieven mogelijk waren en hebben we weer en gasfornuis waar we weer 25 jaar mee verder kunnen.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Geweldige geholpen bij het aanschaffen van een TV voor een demente heer. Dezelfde avond TV geïnstalleerd. Geweldig fijn. Wil het bedrijf van harte aanbevelen.
    Geschreven door Klant Bakema uit bilthoven op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    gezellige winkel met zeer vriendelijk personeel en kennis van zaken
    Geschreven door Klant Lucassen uit de bilt op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede, deskundige en persoonlijke service
    Geschreven door Klant uit zeist op 20-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima keuze, men streeft volledige tevredenheid vd klant na!
    Geschreven door Klant Helsdingen uit de bilt op 15-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wat een service!Dat vind je niet overal.Klasse
    Geschreven door Klant uit de bilt op 10-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    uitstekend geholpen goede service geen klachten
    Geschreven door Klant uit zeist op 10-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer tevreden over expert Den Dolder!
    Geschreven door Klant Weijers uit bosch en duin op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    deskundig advies en uitleg bij keuze
    Geschreven door Klant Rietman uit zeist op 03-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Perfecte service
    Geschreven door Klant Blonk uit zeist op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn tevreden over de goede behandeling en service ,en we zullen Expert zeker aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit zeist op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prima winkel met prettig personeel
    Geschreven door Klant Siekerman uit zeist op 15-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Denk loyaal, koop lokaal.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Den Dolder: Top Service!
    Geschreven door Klant Zieleman uit soesterberg op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goeie ervaring!
    Geschreven door Klant Hendriksen uit huis ter heide op 05-06-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Zie eerdere opmerkingen.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 05-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    De mensen van Expert Den Dolder hebben zich tot het uiterste ingespannen bij de plaatsing van een grote Amerikaanse koelkast. Met veel creativiteit en slim werken is het prima gelukt. Petje af voor zoveel commitment naar de klant!
    Geschreven door Klant uit bosch en duin op 04-06-2020