Navigatie

Beoordelingen Expert Den Dolder

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Dolder die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Dolder. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.3

Prima winkel ,ga lokaal winkelen. Ze zetten alles voor je in de auto heerlijk en de auto kan voor de deur staan . Allemaal positieve punten .!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (427)

  • Beoordeling: 8.3

    Prima winkel ,ga lokaal winkelen. Ze zetten alles voor je in de auto heerlijk en de auto kan voor de deur staan . Allemaal positieve punten .!!
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 03-08-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Ben al langer bekend met de winkel Expert. Een prettige winkel en ik vind lokaal iets kopen ook belangrijk
    Geschreven door Klant Vink uit bilthoven op 30-07-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Prima service, klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit zeist op 20-07-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Prima servicegericht
    Geschreven door Klant Mijer uit zeist op 10-07-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Bij Expert Den Dolder werken klantgerichte vriendelijke personen met een enorme kennis van zaken. Zo heb je altijd een zeer prettig gevoel na het doen van een aankoop, waarbij je vakkundig bent geadviseerd.
    Geschreven door Klant Doornenbal uit maartensdijk op 04-07-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Niet de goedkoopste, wel uitstekende service
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 29-06-2022
  • Beoordeling: 9.2

    De klant staat voorop, en dat merk je. Ik rij daar graag voor om.
    Geschreven door Klant Rijsenbrij uit zeist op 27-06-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service door medewerker, kundig en neemt de tijd voor uitleg.
    Geschreven door Klant Polman uit zeist op 27-06-2022
  • Beoordeling: 7.8

    aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit zeist op 24-06-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Gewoon een prettige lokale winkel die ik de omzet meer gun dan grote andere partijen. Volledig op de hoogte van wat er speelt, behulpzaam maar niet opdringerig en hele prettige menselijke manier van handelen.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 20-06-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Top mensen
    Geschreven door Klant uit zeist op 16-06-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Expert is mss niet de voordeligste maar de service daar in tegen maakt het allemaal weer goed. zeker een aanbeveling waard ook omdat de winkel voor mij op loopafstand is
    Geschreven door Klant Bol uit dordrecht op 13-06-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Goede voorlichting en service en goede prijs/product verhouding
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 03-06-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende ervaringen met Expert
    Geschreven door Klant uit zeist op 02-06-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Prima geholpen en zo hoort dat. Verder geen commentaar.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 19-05-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit zeist op 16-05-2022
  • Beoordeling: 9.3

    nvt ik heb niets toe te voegen
    Geschreven door Klant uit utrecht op 05-05-2022
  • Beoordeling: 7.0

    Vooral de service thuis bij de montage door Maurice was uitstekend
    Geschreven door Klant uit bosch en duin op 02-05-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Goede klantvriendelijkheid en service. Persoonlijke aandacht en meedenken bij eventuele vragen
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 27-04-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Zie mijn eerdere opmerkingen
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 22-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert is de klant nog KONING. Grandioos, prettig en direct in contact en ze komen na wat is beloofd.
    Geschreven door Klant Verkaik uit bilthoven op 21-04-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Een exemplaar van het gewenste model was op voorraad. Snel en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 19-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Hagoort in den Dolder is gewoon een uitstekende zaak waar vakkundige en servicegerichte mensen werken. Heel prettig.
    Geschreven door Klant De Jong uit bilthoven op 15-04-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Zeer tevreden over verkoop, levering en deskundige installatie van de nieuwe tv en dvd-speler.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 11-04-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Bij expert bij in vertrouwde handen en ook de after service is prima.
    Geschreven door Klant uit den haag op 10-04-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service
    Geschreven door Klant Bayer uit bosch en duin op 08-04-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Prettig en goed en blij dat ik via gewone winkel besteld heb ipv webwinkel. Wellicht iets mee betaald maar superservice
    Geschreven door Klant Uiterwaal uit bilthoven op 07-04-2022
  • Beoordeling: 8.3

    uitstekende service
    Geschreven door Klant uit zeist op 07-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben prima geholpen en de oplossing was snel geleverd
    Geschreven door Klant Vermeulen uit zutphen op 07-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    doet de naam eer aan
    Geschreven door Klant Eillebrecht uit den dolder op 06-04-2022