Navigatie

Beoordelingen Expert Emmeloord

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmeloord die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmeloord. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Geweldig (goed en zeer snel) geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (260)

  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig (goed en zeer snel) geholpen
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    snelle levering
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ik heb een aankoop gedaan en kreeg deze ook voor de prijs waar ik artikel op internet zag. Dit vond ik top
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 21-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Persoonlijk contact duidelijk.snel bezorgd .top
    Geschreven door Klant Staal uit espel op 20-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik belde naar decwinkel in emmeloord voor een koffiemachine. Ivm de corona werd het bezorgd. Diezelfde middag genoten we al van een verse koffie dankzij de snelle levering. Top gewoon. Ook makkelijk met de betaling
    Geschreven door Klant Van Geest uit emmeloord op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Wederom TOP service van Alexander van Expert Emmeloord voor meedenken en bezorgen.
    Geschreven door Klant Wiersma uit emmeloord op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Mijn ervaring met expert is uitstekend wanneer ik iets bestel word het binnen een paar uur geleverd top en vriendelijke bezorgers ga zo door
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer vriendelijk telefonische geholpen en een zeer uiterst korrekte bezorger erg vriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant Op Den Orth uit wetering op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    In ėén woord TOP
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben tevreden
    Geschreven door Klant Brem uit emmeloord op 14-01-2021
  • Beoordeling: 7.0

    Over het algemeen erg tevreden
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 13-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Het is behelpen in deze tijd maar fijn dat we zo geholpen konden worden.
    Geschreven door Klant Witting uit emmeloord op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig advies, erg klantvriendelijk en uitstekende service. Een echte aanrader.
    Geschreven door Klant Koehoorn uit emmeloord op 08-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn altijd keurig en netjes geholpen wij zijn heel tevreden
    Geschreven door Klant Hameeteman uit ens op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Prettig telefoongesprek met expert Emmeloord. Zeer snelle levering omdat ik het showmodel zonder verpakkingsmateriaal ook uitstekend vond. Zonder Kras of deuk afgeleverd en netjes aangesloten!
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Top
    Geschreven door Klant Van Urk uit urk op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    TV besteld voor mijn moeder van 91 in het verpleeghuis. Expert heeft deze onder lastige omstandigheden (Corona) bezorgd en geïnstalleerd. Afspraken goed nagekomen. Fijn dat een winkel uit de buurt nog zo\\n service geeft. TOP !
    Geschreven door Klant Misbeek uit vollenhove op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    alle mensen kunnen met een gerust gevoel bij expert kopen ook online het is oke hoor
    Geschreven door Klant Schurink uit vollenhove op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Goed en vlot geholpen tijdens lock down sluiting
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    .
    Geschreven door Klant uit marknesse op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Top, zou zo weer bij jullie aankoop doen👍
    Geschreven door Klant uit marknesse op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Verder geen opmerkingen
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Beslist bij Expert kopen
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Google grome cast gekocht. En volgde dag werd hij bezorgd
    Geschreven door Klant uit tollebeek op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer prettige vestiging
    Geschreven door Klant Wijbenga uit medemblik op 04-01-2021
  • Beoordeling: 5.5

    ggggggff
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Snell levering
    Geschreven door Klant Heukers uit espel op 30-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    ja ik helpt ze
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 24-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    In Coronatijd een staafmixer besteld. Werd dezefde middag nog geleverd. Prima service!
    Geschreven door Klant Versteeg uit emmeloord op 24-12-2020