Navigatie

Beoordelingen Expert Emmen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Venema 9.1

Uitstekende producten en goede service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (420)

  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende producten en goede service.
    Geschreven door Klant Venema uit klijndijk op 08-02-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Super service, en fijne communicatie
    Geschreven door Klant Kamps uit noord-sleen op 24-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Expert (Emmen in dit geval) kan ik zeer zeker aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit oosterhesselen op 16-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service, vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Zandvoort uit assen op 10-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk personeel en een goede service.
    Geschreven door Klant uit emmen op 27-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Geweldige service Goede voorlichting over de te kopen producten. Vriendelijk personeel Thuisbezorging ook perfect Ik zou expert aan iedereen aanbevelen
    Geschreven door Klant Olijve uit emmen op 21-12-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Zéér vriendelijk personeel, en goed advies!
    Geschreven door Klant uit emmen op 18-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige goede winkel, wij kopen hier al jaren onze elektrische apparaten. Ze zoeken altijd met je mee voor een goede oplossing bij eventueel een probleem.
    Geschreven door Klant Doornbos uit zandpol op 19-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    de expert in Emmen is een uitstekende winkel met een goede service.
    Geschreven door Klant uit gieten op 12-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Je wordt snel en deskundig geholpen. De service zijn zeer goed .ze komen thuis service verlenen.
    Geschreven door Klant Smale uit emmen op 31-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    alles prima. al meer dan 30 jr. een zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant De Wit uit emmen op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Klantvriendelijk en uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit oosterhesselen op 24-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert denkt met U mee !
    Geschreven door Klant uit emmen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Goede zaak en service
    Geschreven door Klant uit emmen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Prima geholpen door de mensen van Expert Emmen. Persoonlijke aandacht ipv dozen schuiven. Goed gevoel aan overgehouden.
    Geschreven door Klant Heemskerk uit schoonoord op 15-10-2018
  • Beoordeling: 8.9

    VERDER GEEN OP OF AANMERKINGEN MEER.
    Geschreven door Klant uit emmen op 03-09-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Super !!!!!!!
    Geschreven door Klant uit emmen op 29-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    andere zijn af en toe goedkoper maar qua service zijn ze niet thuis EXPERT ga zo door
    Geschreven door Klant uit emmen op 14-08-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Goede uitleg en service
    Geschreven door Klant Dragstra uit valthermond op 13-08-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Expert in emmen is voor ons wat oudere mensen een geweldige winkel omtrent dat je zeer goede instructies krijgt als je iets nieuws koopt. Verder zeer vriendelijk personeel altijd wel even tijd voor een praatje.
    Geschreven door Klant Tibbe uit emmen op 06-08-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Wasmachine kapot, nieuwe gekocht bij Expert Emmen. Ondanks de enorme drukte toch de zelfde dag bezorgt en aangesloten.
    Geschreven door Klant uit schoonoord op 03-08-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Exper is een prima winkel, en wij worden altijd prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit emmen op 27-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    ik zou zeggen:stap de winkel in dan merk je het zelf
    Geschreven door Klant uit emmen op 23-07-2018
  • Beoordeling: 8.8

    je word bij expert zeer goed behandeld
    Geschreven door Klant Veldman uit emmen op 28-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Erg klantvriendelijk en goede service. Veel deskundigheid aanwezig.
    Geschreven door Klant uit emmen op 26-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies en goede service!
    Geschreven door Klant Meijer uit sleen op 21-06-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Klantvriendelijk, vlot geholpen en deskundig.
    Geschreven door Klant Houkes uit emmen op 11-06-2018
  • Beoordeling: 9.3

    wij kopen hier altijd met plezier, vooral om de goede service en klant vriendelijkheid.
    Geschreven door Klant Speelman uit emmen op 05-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Vaste klant altijd perfect behandeld en prijs zal wel evenredig het product zijn ,daar ga ik van uit anders staat de verkoop stop!
    Geschreven door Klant Van Manen uit emmen op 30-05-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Je wordt hier vakkundig en bovendien zeer plezierig geholpen
    Geschreven door Klant uit emmen op 23-05-2018