Navigatie

Beoordelingen Expert Emmen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Super geholpen!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (420)

  • Beoordeling: 9.1

    Super geholpen!
    Geschreven door Klant uit emmen op 19-04-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundige mensen en zeer klantvriendelijk .
    Geschreven door Klant uit emmen op 18-04-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Prijs /kwaliteit is goed, service is makkelijk omdat er een winkel is, en niet alleen online.
    Geschreven door Klant Hemmen uit emmen op 18-04-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Voldoende bea ntwoord.
    Geschreven door Klant uit emmen op 11-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    deskundig personeell,goede service.
    Geschreven door Klant uit emmen op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Bij een volgende aankoop ga ik weer naar expert in Emmen. Zeer deskundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van Bais uit emmen op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Expert is het adres voor al uw witgoed. De grote keuze, gecombineerd met deskundig advies maken dat Expert een zeer betrouwbare leverancier is. Daarnaast reageert Expert altijd adequaat op problemen na de aanschaf, waardoor het gevoel ontstaat dat je nooit in de steek gelaten wordt.
    Geschreven door Klant Huizing uit emmen op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Ben door medewerkers en monteur fantastische geholpen en geadviseerd
    Geschreven door Klant uit emmen op 28-03-2018
  • Beoordeling: 8.1

    De zaken die ik doe met Expert verlopen altijd prima. Zij verlenen een uitstekende service. Ergens anders shoppen kan goedkoper zijn, maar service vind ik ook belangrijk. Vandaar dat ik deze winkel kan aanbevelen.
    Geschreven door Klant Tibbe uit valthe op 25-03-2018
  • Beoordeling: 8.1

    goede produkten, prijs ligt iets hoger maar service is verder goed,
    Geschreven door Klant uit emmen op 21-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert bij mij de nummer 1. Goede service. Vriendelijk en goed personeel!
    Geschreven door Klant uit westdorp op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijkheid en deskundigheid zijn goed met elkaar gecombineerd.
    Geschreven door Klant uit emmen op 18-03-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Kijk altijd in de folder. Website is overzichtelijk.
    Geschreven door Klant Smit uit stadskanaal op 15-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert levert wat ze belooft, de communicatie is helder en de prijskwaliteit in evenwicht. Reparatie meestal in eigen bedrijf, en de klantvriendelijkheid is bij alle tot nu toe meegemaakte medewerkers, helemaal goed.
    Geschreven door Klant uit klyndyk op 14-03-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Ouderwetse aandacht voor de klant en betrokkenheid. Geen gladde verkooppraatjes
    Geschreven door Klant uit emmen op 07-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Bij Expert wordt je probleem opgelost. Oplossing sluit naadloos aan bij wat je wil/niet wil
    Geschreven door Klant uit erm op 07-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert kan ik zeer aanbevelen.
    Geschreven door Klant Weiersmuller uit emmen op 07-03-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit exloo op 06-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    een prettige winkel, vriendelijk personeel,en een uitstekende service!
    Geschreven door Klant uit emmen op 02-03-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Expert is een winkel waar de klant zich thuis voelt
    Geschreven door Klant Heuvink uit emmen op 24-02-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Laat Expert dan iets duurder zijn dan die rooie. De service, kennis van de verkopers en de persoonlijke aandacht vind ik belangrijker.
    Geschreven door Klant Herbers uit nieuw schoonebeek op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben weer zeer tevreden over Expert Emmen. Ik bestelde een dubbele friteuse, maar deze bleek al stuk in de verpakking te zitten. Ik heb direct gebeld en er werd ook direct contact gelegd door de medewerker met de fabrikant. Ik kreeg zonder problemen een nieuwe geleverd!
    Geschreven door Klant Janssen uit emmen op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Prettige zaak. Deskundig en klantvriendelijk. Aan te bevelen
    Geschreven door Klant Huisman-eekhof uit emmen op 10-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goede wijn behoeft geen krans
    Geschreven door Klant Ekkelboom uit emmen op 06-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Voor echte services moet je bij Expert Emmen wezen
    Geschreven door Klant Pietens uit emmen op 24-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Betrouwbaar adres voor je aankopen.
    Geschreven door Klant De Weerd uit emmen op 17-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Zie bovenstaande antwoorden.
    Geschreven door Klant uit emmen op 17-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goed advies en uitstekende nazorg als je ooit problemen hebt met bv een wasmachine
    Geschreven door Klant uit geesbrug op 12-01-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Ga altijd naar Expert Emmen ,wordt altijd vriendelijk en kundig geholpen , monteurs zijn top ...
    Geschreven door Klant Kremer uit emmen op 08-01-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Deskundige en meedenkende medewerkers
    Geschreven door Klant Heersema uit emmen op 05-01-2018