Navigatie

Beoordelingen Expert Emmen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

een prettige winkel, vriendelijk personeel,en een uitstekende service!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (432)

  • Beoordeling: 10.0

    een prettige winkel, vriendelijk personeel,en een uitstekende service!
    Geschreven door Klant uit emmen op 02-03-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Expert is een winkel waar de klant zich thuis voelt
    Geschreven door Klant Heuvink uit emmen op 24-02-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Laat Expert dan iets duurder zijn dan die rooie. De service, kennis van de verkopers en de persoonlijke aandacht vind ik belangrijker.
    Geschreven door Klant Herbers uit nieuw schoonebeek op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben weer zeer tevreden over Expert Emmen. Ik bestelde een dubbele friteuse, maar deze bleek al stuk in de verpakking te zitten. Ik heb direct gebeld en er werd ook direct contact gelegd door de medewerker met de fabrikant. Ik kreeg zonder problemen een nieuwe geleverd!
    Geschreven door Klant Janssen uit emmen op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Prettige zaak. Deskundig en klantvriendelijk. Aan te bevelen
    Geschreven door Klant Huisman-eekhof uit emmen op 10-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goede wijn behoeft geen krans
    Geschreven door Klant Ekkelboom uit emmen op 06-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Voor echte services moet je bij Expert Emmen wezen
    Geschreven door Klant Pietens uit emmen op 24-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Betrouwbaar adres voor je aankopen.
    Geschreven door Klant De Weerd uit emmen op 17-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Zie bovenstaande antwoorden.
    Geschreven door Klant uit emmen op 17-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goed advies en uitstekende nazorg als je ooit problemen hebt met bv een wasmachine
    Geschreven door Klant uit geesbrug op 12-01-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Ga altijd naar Expert Emmen ,wordt altijd vriendelijk en kundig geholpen , monteurs zijn top ...
    Geschreven door Klant Kremer uit emmen op 08-01-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Deskundige en meedenkende medewerkers
    Geschreven door Klant Heersema uit emmen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Prima bedrijf, wordt aanbevolen bij kennissen!!
    Geschreven door Klant Doornbos uit emmen op 02-01-2018
  • Beoordeling: 9.4

    prima service
    Geschreven door Klant uit aalden op 30-12-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijk en deskundig en denken met je mee.
    Geschreven door Klant uit klijndijk op 29-12-2017
  • Beoordeling: 9.5

    komen altijd afspraken na en betrouwbaar personeel
    Geschreven door Klant Nijkeuter uit emmen op 16-12-2017
  • Beoordeling: 4.7

    Verwacht niet te veel als het een levering aan de deur is. Een hark is mogelijk inbegrepen.
    Geschreven door Klant uit etten-leur op 15-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Emmen is zoals een winkel moet zijn. Persoonlijk, goed en kundig personeel en een super service! Wij komen de volgende keer zeker weer!
    Geschreven door Klant Wag Hypotheek & Verzekeringen uit odoorn op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Voor ons geen ander dan Expert in Emmen.
    Geschreven door Klant uit emmen op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Het voordeel van kopen bij Expert is dat je een goed advies krijgt en daarnaast een uitstekende service als er vragen of problemen zijn. Dat zijn voor mij twee belangrijke redenen om te kopen bij Expert.
    Geschreven door Klant Brinkman uit emmen op 13-12-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Service zowel bij advies, aankoop en bij aflevering was uitstekend. we komen terug.
    Geschreven door Klant De Slegte uit emmen op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Al jaren klant bij expert Emmen. Ze zijn klantvriendelijk, je krijgt duidelijke uitleg en goede service.
    Geschreven door Klant Frã¶me uit oosterhesselen op 12-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    goede voorlichting omtrent de producten en niet te duur
    Geschreven door Klant uit emmen op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Emmen heeft ons weer uitstekend geholpen, goed advies en uitstekende service.
    Geschreven door Klant Engberts uit emmen op 03-12-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Voor iedereen aan te bevelen om met Expert Emmen zaken te doen! Uitstekende ervaringen opgedaan over de jaren.
    Geschreven door Klant Van der Hoek uit \'t haantje op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Kwaliteit blijft en service is zeldzaam tegenwoordig. Dit zijn sterke punten van expert.
    Geschreven door Klant De Roo uit oosterhesselen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 7.2

    niet nodig
    Geschreven door Klant uit emmen op 13-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    In Emmen voor mij de beste zaak voor duurzame aankopen. Voor heel kleine dingen kan je wel op een aanbieding van een ander ingaan, als het niet voldoet dan is er nog geen man overboord.
    Geschreven door Klant De Wit uit emmen op 24-10-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Expert, goede keuze, goede voorlichting en vriendelijke benadering.
    Geschreven door Klant Katerberg uit emmen op 24-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Zijn al vele jaren klant van Meijer Expert. Je wordt er altijd vriendelijk geholpen. Service is uitstekend. ??
    Geschreven door Klant Witvoet uit emmen op 23-10-2017