Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Bokhorst 8.4

Snelle en goede levering volgens afspraak. Vriendelijk personeel dus volgende keer weer naar de Expert!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (491)

  • Beoordeling: 8.4

    Snelle en goede levering volgens afspraak. Vriendelijk personeel dus volgende keer weer naar de Expert!
    Geschreven door Klant Bokhorst uit putten op 15-03-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Wij hebben de keuze niet op grond van de website maar op grond van de in de folder gedane aanbiedingen gemaakt.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 09-03-2017
  • Beoordeling: 7.1

    .
    Geschreven door Klant uit putten op 09-03-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Spullen goed en zeer snel gemonteerd een aanrader!
    Geschreven door Klant Bruynes uit nunspeet op 08-03-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Prima zaak alles in goed overleg geregeld hier kun je met een gerust hart shoppen.
    Geschreven door Klant Dorp uit ermelo op 02-03-2017
  • Beoordeling: 4.8

    Het komt voor dat een artikel op voorraad staat maar na bestelling krijg je een paar dagen later te horen dat het niet op voorraad is.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 23-02-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen. Vriendelijke installateur. Was ruim op tijd aanwezig en werk snel gedaan.
    Geschreven door Dhr Vruggink uit ermelo op 23-02-2017
  • Beoordeling: 4.3

    Lijkt me niet handig in dit geval.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 23-02-2017
  • Beoordeling: 8.9

    geen ervaring.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 18-02-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Hoewel ik in Harderwijk woon, kies ik bewust voor Expert Ermelo. Het personeel is vriendelijk, klantgericht en de service is erg prettig.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 16-02-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Met een garantievraag van Scheer&Foppen bij Expert Ermelo terecht gekomen. Uitstekend geholpen!
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 15-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    zeer goed
    Geschreven door Klant uit ermelo op 01-02-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Nvt
    Geschreven door Klant uit ermelo op 27-01-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Bij aanschaf nieuwe Samsung tablet zeer behulpzaam bij overzetten data vanuit oude tablet.
    Geschreven door Klant Wink uit harderwijk op 21-01-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Ben door een vriendelijke medewerker uitstekend geholpen. Heeft net zo lang naar een oplossing gezocht zodat mij geluidsbox nu met een extra dvd/cd speler het weer uitstekend doet.
    Geschreven door Klant De Groot uit ermelo op 20-01-2017
  • Beoordeling: 7.2

    prima service!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 19-01-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Philips airfryer heel erg blij mee..mooi apparaat met heel veel mogelijkheden
    Geschreven door Klant Wilgenburg uit putten op 19-01-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Fijne winkel. Goede producten, personeel deskundig , vriendelijk en behulpzaam. kortom :prima!!
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 23-12-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundigheid in combinatie met inleving in de klant en service, hoe kan je je het beter wensen?
    Geschreven door Klant Van Hattum uit harderwijk op 20-12-2016
  • Beoordeling: 7.1

    goed geholpen met onze telfoon op tijd bericht dat we een nieuwe konden ophalen
    Geschreven door Klant uit ermelo op 18-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is een betrouwbare zaak.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 17-12-2016
  • Beoordeling: 6.7

    Let op of u de aanbieding krijgt en wanneer deze op is prijs navragen klopt wel eens niet in mijn geval! En vraag om hulp personeel heeft het gezellig samen maar als klant wil ik geholpen worden als ik bij de kassa sta en niet nog 15 minuten wachten en dan iemand vragen!
    Geschreven door Klant Bakker uit putten op 08-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Ben zeer tespreken over klantvriendelijkheid, service en over advies van Expert Ermelo. wwat betreft service wordt netjes thuis bezorgd en geinstaleerd uitleg gegeven over produkt
    Geschreven door Klant Hove uit ermelo op 07-12-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Prima winkel met prettig personeel dat ook kennis van zaken heeft of als ze dat zelf niet hebben er een collega bij halen die dat wel heeft, kortom een aangename winkel waar het fijn winkelen is als je op zoek bent naar iets moois en nog niet precies weet wat je wilt of nog twijfelt.
    Geschreven door Klant Kraaij uit ermelo op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer klantvriendelijk en hulpvaardig.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 16-11-2016
  • Beoordeling: 6.9

    Lijkt verstandiger dat expert zelf aan push en pull doet
    Geschreven door Klant uit ermelo op 14-11-2016
  • Beoordeling: 8.4

    op een prettige manier geholpen
    Geschreven door Klant uit putten op 10-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Service prima!
    Geschreven door Klant uit putten op 08-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Prettige en vriendelijke verkoper(ster)s met aandacht voor de klant
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 03-11-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Met de 20% kortingsweken bij Expert waren zij de goedkoopste van het land voor de koel/vriescombinatie.
    Geschreven door Klant Rustenburg uit ermelo op 03-11-2016