Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Huijskes 9.2

Mooi en duidelijk

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (492)

  • Beoordeling: 9.2

    Mooi en duidelijk
    Geschreven door Klant Huijskes uit ermelo op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijk en professioneel geholpen. Graag tot een volgende keer!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.3

    kopen bij expert betekent goede en service en snelle service !!
    Geschreven door Klant Sande uit ermelo op 12-07-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Ben uitstekend geholpen bij het kopen van een nieuwe simlockvrije mobiel.De medewerker heeft mijn simkaart geinstalleerd en verder wat app,s.
    Geschreven door Dhr Heukels uit ermelo op 12-07-2017
  • Beoordeling: 9.0

    N.V.T.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 06-07-2017
  • Beoordeling: 9.4

    persoonlijke aandacht en vakbekwaam. Piet van Vuure
    Geschreven door Klant Van Vuure uit hoorn op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    het is heel fijn om in een echte winkel te kopen, ik vind persoonlijk contact belangrijk en natuurlijk is ook de service belangrijk.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 05-07-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Expert is een fijne winkel met voldoende keuze en behulpzame medewerkers.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 02-07-2017
  • Beoordeling: 8.3

    De service en deskundigheid van Expert weegt op tegen de wellicht iets lagere prijzen van internet-aanbieders
    Geschreven door Klant uit ermelo op 29-06-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen antwoord op mijn vragen
    Geschreven door Klant uit putten op 28-06-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Cube- DAB+radio aangeschaft. Hij werkt prima. Jammer dat de bijbehorende accu niet leverbaar is tot op heden.
    Geschreven door Klant uit garderen op 23-06-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Onze koelkast gaf de geest bij warme buitentemperaturen. Wij naar Expert. De mensen daar dachten meteen met ons mee en er werd diezelfde middag nog een leenkoelkast geplaatst. De bezorger hiervan liet ons op zijn telefoon de inbouwmodellen zien die voor onze keuken geschikt waren en konden wij dus meteen een nieuwe bestellen, die inmiddels alweer is geplaatst. Klasse Expert!!!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 14-06-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer te vreden
    Geschreven door Klant Boelen uit zoetermeer op 01-06-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Betaalbaar product. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Kaufmann uit ermelo op 01-06-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Oriënteer jezelf van te voren. Kennis en kunde personeel laat te wensen over
    Geschreven door Klant uit ermelo op 01-06-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Bij aanschaf van een koel/vriescombinatie voor ons recreatiehuisje zijn we goed geadviseerd en geholpen door de medewerkers van Expert Ermelo. Men heeft in onze afwezigheid de door ons bestelde combinatie geïnstalleerd en alles keurig netjes achtergelaten. Wij konden zodoende bij aankomst in het huisje de koel/vriescombinatie meteen in gebruik nemen. top service!!!
    Geschreven door Klant De Bruin uit maarssen op 29-05-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Inbouw Miele afwasmachine besteld! Levering en montage perfekt
    Geschreven door Klant uit ermelo op 26-05-2017
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit ermelo op 18-05-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Lekker snelle levertijd,vriendelijke aardige mensen.
    Geschreven door Klant Kersten uit ermelo op 12-05-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service en uiteindelijk niet duurder dan mediamarkt. Bij teruggave niet moeilijk doen.
    Geschreven door Klant Van der Stelt uit ermelo op 11-05-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn bijzonder tevreden over de medewerkers en hun kennis van zaken. Wij gaan zeker terug als we in de toekomst nog wat willen koppen
    Geschreven door Klant Koppen uit harderwijk op 06-05-2017
  • Beoordeling: 9.6

    in Ermelo ben ik perfekt behandeld.
    Geschreven door Dhr Van Meerten uit ermelo op 06-05-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Expert Ermelo. Je wordt netjes geholpen en geven goede service.
    Geschreven door Klant Van Beek uit harderwijk op 26-04-2017
  • Beoordeling: 9.5

    alles naar wens goed geregelend allemaal
    Geschreven door Klant Van Malestein uit ermelo op 26-04-2017
  • Beoordeling: 8.5

    goede service en je wordt goed geholpen
    Geschreven door Klant Boek uit ermelo op 19-04-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Bij Expert Ermelo wordt je goed geholpen, al je vragen worden beantwoordt en je krijgt een duidelijke uitleg, top!!!
    Geschreven door Klant Van Kesteren uit ermelo op 19-04-2017
  • Beoordeling: 7.1

    Vanmorgen naar de winkel gegaan , om het product TV toch even te bezichtigen , na aankoop konden wij de tv niet meenemen in de auto (te groot) even overlegd en toen kwamen zij hem wel even brengen einde van de middag brengen, goede service Expert, daar houden wij van.
    Geschreven door Klant Smienk uit putten op 06-04-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Expert : goede service, degelijk en betrouwbaar!
    Geschreven door Klant Stoop uit ermelo op 06-04-2017
  • Beoordeling: 8.2

    xx
    Geschreven door Klant uit ermelo op 22-03-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Het zijn vriendelijke mensen die er werken, ze geven je goed advies, denken met je mee, zijn deskundig, en de service is heel goed!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 16-03-2017