Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

Prima

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (491)

  • Beoordeling: 9.2

    Prima
    Geschreven door Klant uit ermelo op 26-11-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Dat zullen we zeker doen
    Geschreven door Klant uit ermelo op 26-11-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Service staat voorop
    Geschreven door Klant uit ermelo op 22-11-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn echt blij met de koelkast
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 15-11-2021
  • Beoordeling: 7.3

    met een garantie geval goed en keurig afgehandeld
    Geschreven door Klant Hazeleger uit ermelo op 12-11-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Een fijne winkel waar ik graag kom voor advies en aankoop
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 09-11-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Winkel locaal
    Geschreven door Klant uit ermelo op 08-11-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Ik ben heel te vreden over expert Ermelo. Vriendelijk personeel en goede uitleg. Kom zeker eens terug als het nodig is.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 04-11-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Goede en snelle service
    Geschreven door Klant uit putten op 03-11-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Prima winkel
    Geschreven door Klant Van Rooijen uit harderwijk op 03-11-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Je kan je product zien en gelijk meenemen.
    Geschreven door Klant Klaver uit ermelo op 03-11-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Uitstekende service en informatie op de telefoon-, computer- en tv-afdeling.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 02-11-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Ga lokaal naar Expert
    Geschreven door Klant uit ermelo op 30-10-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Ermelo, goede service en kundige medewerkers.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 27-10-2021
  • Beoordeling: 6.4

    Nee!!!!@!!
    Geschreven door Klant Livestroo uit garderen op 22-10-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Alles goed
    Geschreven door Klant Overeem uit ermelo op 21-10-2021
  • Beoordeling: 9.7

    bij expert kreeg ik goede service en uitleg.!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Ik ben naar tevredenheid geholpen!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Prima service
    Geschreven door Klant uit putten op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.2

    U kunt hier goed terecht
    Geschreven door Klant Toes uit putten op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Fijn personeel.
    Geschreven door Klant Schreuder uit putten op 20-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    groot assortiment en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit ermelo op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Volgende keer als ik iets nodig heb,ga ik eerst bij Expert kijken.
    Geschreven door Klant uit breda op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service, netjes geholpen, coulance toegepast op zaterdag bij aanbieding die op maandag in ging.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Vriendelijke service, snelle bestelling
    Geschreven door Klant uit ermelo op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prima zaak met mooie akties.
    Geschreven door Klant Wijnsma uit harderwijk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 7.5

    De aankoop is een goede
    Geschreven door Klant uit ermelo op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Aanbevolen en scherp in prijs/akties
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Service Gericht personeel, vriendelijk. Geduldig, goede kennlis van de producten , goede Service met thuisbezorgen Ik ben al jaren zeer tevreden
    Geschreven door Klant Leunis uit ermelo op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Fantastisch!! Goed geholpen! Zoontje helemaal blij met zijn aankoop.
    Geschreven door Klant Koesveld uit putten op 20-10-2021