Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.0

Heel erg tevreden op expert

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (492)

  • Beoordeling: 8.0

    Heel erg tevreden op expert
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 14-11-2017
  • Beoordeling: 8.2

    verkoper met weinig ervaring, voor de rest prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 14-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Sony Bravia TV 49 \"is beslist een aanrader. Voor niet teveel geld, een TV met voldoende opties en prima beeldkwaliteit.
    Geschreven door Klant Weizenbach uit putten op 13-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Printer bestel en deze gereserveerd voor een latere datum waarop de korting inging
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 13-11-2017
  • Beoordeling: 7.3

    zie elders bij andere antwoorden ...
    Geschreven door Klant Middendorp uit ermelo op 06-11-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Bedankt
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 24-10-2017
  • Beoordeling: 7.0

    wij zijn te vrede met de service,en vriendelijkheid personeel.
    Geschreven door Dhr Herder uit ermelo op 17-10-2017
  • Beoordeling: 5.2

    Laat ik dat niet doen.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 17-10-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Nee dank u.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 11-10-2017
  • Beoordeling: 3.4

    Slechte ervaring. Afspraak wordt niet nagekomen en er wordt niet gecommuniceerd.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Snelle service en levering
    Geschreven door Klant uit woerden op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende service en snelle levering en installatie van het apparaat. Wij zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Tetteroo uit zwanenburg op 06-10-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Goede winkel met deskundig personeel. Aanbod van tablets en laptop matig
    Geschreven door Klant Westland uit harderwijk op 04-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    prima winkel aardig personeel en de service is goed
    Geschreven door Dhr Adam uit ermelo op 03-10-2017
  • Beoordeling: 7.3

    ---
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 27-09-2017
  • Beoordeling: 7.8

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 26-09-2017
  • Beoordeling: 8.5

    ----
    Geschreven door Klant uit ermelo op 26-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ervaring is goed.
    Geschreven door Dhr Kerseboom uit hierden op 22-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Prima in ermelo leuk personeel en weten waar ze het over hebben zeer professioneel
    Geschreven door Dhr Van Megen uit ermelo op 19-09-2017
  • Beoordeling: 8.6

    We werden netjes geholpen.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 08-09-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit putten op 06-09-2017
  • Beoordeling: 8.9

    klanten persoonlijk blijven helpen
    Geschreven door Klant Schrik uit ermelo op 05-09-2017
  • Beoordeling: 8.3

    deskundige en vriendelijke hulp
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 25-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goede ervaring i.v.m. koop en levering Amerikaanse koelkast. Was ook via verschillende websites te koop maar ik heb bewust voor gekozen voor een lokale winkel omdat ik graag een gevarieerd winkelaanbod (onder)houd in Ermelo. Daar kunnen wij als klant ook aan bijdragen. Service bij levering en plaatsen uitstekend!
    Geschreven door Klant Schuuring uit ermelo op 23-08-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Mochten de al scherpe prijzen van Expert al afwijken van internet aanschaffen is dit de geboden service wel waard.
    Geschreven door Dhr Lugtenburg uit ermelo op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.3

    daar heb ik niet op gekeken
    Geschreven door Klant uit ermelo op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn uitermate tevreden. Heel vriendelijk personeel. En goede service. Wij gaan zeker terug naar Expert. Klasse.
    Geschreven door Klant Van Maanen uit ermelo op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    prettige bediening en goede service
    Geschreven door Klant uit ermelo op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Fijne winkel met goed advies en kennis over de producten
    Geschreven door Klant uit ermelo op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Expert is een goede zaak, je wordt er goed geholpen. De prijs van het product was concurrerend.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 19-07-2017