Navigatie

Beoordelingen Expert Gennep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gennep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gennep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Geen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (261)

  • Beoordeling: 9.1

    Geen
    Geschreven door Klant uit gennep op 24-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Ik heb online een stofzuiger gekocht bij Expert. De bezorging was snel, een dag later. En het telefoontje van te voren over de timing van de aflevering maakte dat het lekker soepel verliep.
    Geschreven door Klant uit molenhoek op 24-08-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Goede en vlugg service
    Geschreven door Klant Burgman uit molenhoek op 22-08-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Overzichtelijke winkel en goed advies. Er wordt goed naar je geluisterd en er wordt niets opgedrongen. Komen afspraken na en er wordt snel geleverd.
    Geschreven door Klant Wilbers uit gennep op 14-08-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Waarom ik voor expert kies is vanwege deskundig en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Gerrits uit gennep op 12-08-2016
  • Beoordeling: 7.8

    gewoon goed
    Geschreven door Klant Jacobs uit oeffelt op 28-07-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Ik vind Expert een prettige winkel waar ik goede informatie krijg over het product. Men wil niet vooral verkopen, maar men wil dat ik een product heb waar ik tevreden mee ben.
    Geschreven door Klant Smeets uit gennep op 24-07-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Snel en vakkundig geholpen snelle levering
    Geschreven door Klant Gerits uit gennep op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Diverse keren apparatuur gekocht en om advies gevraagd. Voor en nadelen en verschillen worden duidelijk uitgelegd. Bestelde apparatuur wordt snel geleverd en kan zelfs op vrijdagavond geïnstalleerd worden
    Geschreven door Klant uit molenhoek op 01-07-2016
  • Beoordeling: 7.0

    De bezorging is niet zo goed, want er wordt helemaal niet netjes voor je uitgepakt en op zijn plaats gezet. In de winkel is de verkoper wel prima.
    Geschreven door Klant uit mook op 29-06-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Binnen een cirkel van ongeveer 20 km. is geen betere winkel met productinhoud vergelikbaar als Expert-Gennep te vinden.
    Geschreven door Klant Hendriks uit gennep op 17-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit gennep op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.9

    vriendelijk en deskundig personeel in de vestiging in Gennep, ga zo door!
    Geschreven door Klant uit gennep op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service. Ik heb er helemaal vertrouwen in dat mijn gasstel goed aangesloten is.
    Geschreven door Klant Kerkhof uit gennep op 18-05-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Deskundig en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant uit gennep op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Tot nu toe al best veel gekocht bij Expert. Altijd een prima ervaring.
    Geschreven door Klant Kersten uit gennep op 13-05-2016
  • Beoordeling: 8.1

    goede service klant vriendelijk goede now how
    Geschreven door Klant Graaf uit milsbeek op 05-05-2016
  • Beoordeling: 7.8

    goede keuze groot assortiment goede service
    Geschreven door Klant uit gennep op 04-05-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Je wordt goed geholpen en online ook en je krijgt goed advies in de winkel
    Geschreven door Klant uit groesbeek op 01-05-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Willen we dat onze winkelstraten niet leeg raken, dan zullen we zelf moeten beseffen dat we daar onze inkopen moeten gaan doen! Daar zijn wij als klant in onze plaats en omgeving zelf verantwoordelijk voor! Het moet een keuze combinatie zijn van persoonlijke service en dat je via internet daar ook kunt bestellen. Expert in Gennep heeft deze inkoop combinatie, erg handig! En goede service en klantvriendelijkheid. En voor een nette prijs met de nodige aanbiedingen! Wat wil je nog meer zo dicht bij huis!
    Geschreven door Klant Burgers uit gennep op 29-04-2016
  • Beoordeling: 9.7

    fijne winkel en goede service en fijn personeel. Je wordt perfect geholpen. Als je een probleem hebt.
    Geschreven door Klant Goeij uit heijen op 19-04-2016