Navigatie

Beoordelingen Expert Gennep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gennep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gennep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Welij 10.0

Al verschillende apparaten gekocht , en nog geen spijt van . Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (261)

  • Beoordeling: 10.0

    Al verschillende apparaten gekocht , en nog geen spijt van . Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant Welij uit middelaar op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.8

    goed
    Geschreven door Klant De Goeij uit heijen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Expert is een goede en vertrouwelijke winkel, die je met raad en daad bij staan, goede service en komen hun afspraken na, ook als je thuis bezorgen wild.
    Geschreven door Klant uit oeffelt op 29-12-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Prima service. Ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Kersten uit gennep op 21-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Bij Expert Gennep werd ik snel geholpen. De vriendelijke verkoopster had ruime kennis van het product dat ik wilde kopen. De prijs was gunstig, en de verdere afwikkeling was prima.
    Geschreven door Klant Luppes uit heijen op 19-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en prima uitleg over de aangekochte producten
    Geschreven door Klant Looden uit sint-anthonis op 19-12-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Prettige winkel, gemiddeld assortiment, goede technische service en garantie Vaak lang wachten in winkel als gevolg van te weinig personeel.
    Geschreven door Klant uit plasmolen op 15-12-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Geen
    Geschreven door Klant uit gennep op 15-12-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service nette bediening
    Geschreven door Klant uit heijen op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Prima advies en prima prijs, ga zo door.......
    Geschreven door Klant Janssen uit nieuw bergen op 12-12-2017
  • Beoordeling: 6.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit heijen op 27-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is geweldige super winkel met ervaren mensen erin daar ik van ???
    Geschreven door Klant Foto Studio Jos uit milsbeek op 27-11-2017
  • Beoordeling: 7.3

    We kregen goede uitleg en medewerkers waren erg vriendelijk
    Geschreven door Klant Vissers uit gennep op 14-11-2017
  • Beoordeling: 6.0

    Let op wat u koopt, kijk in de winkel al of u wel een nieuw apparaat hebt gekregen. Met name aan de verpakking in de doos kun je zien of het toestel nog strak ingepakt zit, zo niet dan goed inspecteren. Pluspunt, je kunt altijd terug met je apparaat, ze doen er niet moeilijk over.
    Geschreven door Klant uit gennep op 25-10-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Bezorging en het advies , prima .
    Geschreven door Dhr Benda uit gennep op 17-10-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Geen probleem mee !
    Geschreven door Klant uit kranenburg op 10-10-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service, kundig advies, heel tevreden
    Geschreven door Klant uit gennep op 10-10-2017
  • Beoordeling: 7.7

    GOED
    Geschreven door Klant uit gennep op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Goede keus, en een goede service.
    Geschreven door Klant uit milsbeek op 04-10-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Printer gekocht, goede en deskundige uitleg.
    Geschreven door Klant uit gennep op 27-09-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Alles liep naar wens.
    Geschreven door Klant Hubbers uit malden op 26-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    goed
    Geschreven door Dhr Frenken uit ottersum op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Erg vriendelijk personeel zowel in de winkel als de bezorger, duidelijke uitleg waarbij alle tijd voor je wordt genomen, goede service.
    Geschreven door Dhr Nuij uit ottersum op 20-09-2017
  • Beoordeling: 9.0

    nee, dank u
    Geschreven door Klant uit goch op 08-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    alles naar wens zeer goed.
    Geschreven door Klant Verhoeven uit venzeldeerheide op 29-08-2017
  • Beoordeling: 8.3

    ook voor een simpele aankoop, indien niet op voorraad, geen punt. Bestellen, gebeld worden, ophalen en \'t is geregeld.
    Geschreven door Klant uit boxmeer op 25-08-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Al meerdere apparaten bij Expert gekocht tot grote tevredenheid!
    Geschreven door Klant Hermsen uit ottersum op 17-08-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service en goede klantvriendelijkheid aanrader!
    Geschreven door Klant uit gennep op 10-08-2017
  • Beoordeling: 9.1

    geen mening
    Geschreven door Klant Jacobs uit gennep op 10-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Een super fijne winkel klantvriendelijk goed advies goeie producten etc.
    Geschreven door Klant Gerrits uit gennep op 09-08-2017