Navigatie

Beoordelingen Expert Gennep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gennep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gennep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

nvt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (261)

  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit ottersum op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Prima inlichtingen over product
    Geschreven door Klant uit boxmeer op 19-07-2017
  • Beoordeling: 4.2

    De machine is zeer goed aeg condensdroger de service wordt helaas snel afgeraffeld waar ik als klant extra service box voor heb betaald
    Geschreven door Klant uit gennep op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Alles naar wens bij Expert.
    Geschreven door Klant Jans uit gennep op 07-07-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Fijne winkel, zeer vriendelijk personeel en super services
    Geschreven door Klant Welten uit vught op 07-07-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Snelle levering, en zeer zeker op tijd en interessante prijzen
    Geschreven door Klant Cobussen uit milsbeek op 06-07-2017
  • Beoordeling: 8.1

    gewoon een vertrouwd adres.
    Geschreven door Klant uit gennep op 28-06-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Ik kom er graag, wordt altijd netjes en vakkundig te woord gestaan ?
    Geschreven door Klant uit gennep op 28-06-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Goede deskundigheid en redelijk assortiment, service/klantgericht, betrouwbaar in levering en installatie. Daar betalen wij graag wat meer voor en hebben door de jaren heen de meeste electronica en hh. apparatuur om die redenen bij Expert aangeschaft. Tevreden klanten dus!
    Geschreven door Klant Gelder uit goch-hommersum op 25-06-2017
  • Beoordeling: 7.0

    Gasfornuis besteld,wordt drie dagen te laat geleverd. Cool blue ;evert binnen 24uur en is goedkoper
    Geschreven door Klant uit middelaar op 16-06-2017
  • Beoordeling: 9.7

    een wasmachine gekocht bij Expert in Gennep, snel geholpen, goed advies en snelle levering zodat de was gewoon door gaat.
    Geschreven door Klant uit gennep op 15-06-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Grwoon heen gaan .goede service
    Geschreven door Klant uit heijen op 14-06-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Overzichte lijk in de zaak en perfecte bediening
    Geschreven door Klant Vos uit heijen op 14-06-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Ruim aanbod, vriendelijke en vakkundig personeel. Snelle levering.
    Geschreven door Klant uit boxmeer op 08-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    wij zijn vaste klant
    Geschreven door Klant Verbruggen uit milsbeek op 01-06-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Prima winkel!
    Geschreven door Klant uit ottersum op 01-06-2017
  • Beoordeling: 8.8

    goede service
    Geschreven door Klant uit gennep op 01-06-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Deskundig advies en ruime keuze
    Geschreven door Klant uit molenhoek op 27-05-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goed en snel geholpen in de (nette) winkel. Zeker een aanrader!
    Geschreven door Klant uit milsbeek op 17-05-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goede service o.a. door de telefonische en fysieke nazorg waar echt geen moment moeilijk over word gedaan!
    Geschreven door Klant Hofs uit milsbeek op 05-05-2017
  • Beoordeling: 6.7

    Winkel is netjes,service is goed,klantgerichtheid kan iets beter richting aanbiedingen.
    Geschreven door Klant Arts uit ottersum op 03-05-2017
  • Beoordeling: 7.5

    als je iets koopt goed laten informeren
    Geschreven door Klant Peters uit milsbeek op 20-04-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Tevreden met de aankoop. Er zou iets meer tijd besteed mogen worden aan de uitleg aan kopers.
    Geschreven door Klant uit heijen op 09-04-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Goede winkel je wordt goed geholpen
    Geschreven door Klant Raijmakers uit heijen op 06-04-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Je kunt rustig naar expert gaan
    Geschreven door Klant uit gennep op 09-03-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goede, vriendelijke en snelle behandeling
    Geschreven door Klant uit gennep op 09-03-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Tosti ijzer van tefal ziet er goed uit, wij gaan deze set nog uitbreiden.
    Geschreven door Klant uit boxmeer op 09-03-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Uitleg is goed. Prijzen liggen aan de hoge kant. Erg hoge kosten servicekosten om iets te installeren.
    Geschreven door Klant uit ottersum op 02-03-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Ik kwam voor een kruimeldief. Had zelf al op internet gekeken bij de Consumentenbond en had dus al een idee. De \'allerbeste\' was voor mij niet nodig en daarom te duur maar met behulp van de verkoper heb ik er een uitgekozen die goed is. En die wordt nu naar volle tevredenheid gebruikt.
    Geschreven door Klant Esmeijer uit gennep op 01-03-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Scherpe prijs bestelde producten en vriendelijk personeel. Helaas heeft Expert in de afhandeling van de bestelling enkele steken laten vallen waardoor ik minder enthousiast over Expert ben.
    Geschreven door Klant uit groesbeek op 27-02-2017